Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Enona, stai linistita, bebelusul tau se dezvolta in ritmul lui. Atata timp cat nu e in suferinta e totul oki. O sa mai ia in greutate macar pana la 2800 o sa vezi. Nu l stresa acum

Pt iesitul din spital am pregatit (de fapt nasica lui:D) un costumas asa haios, de fapt salopetica, cu bady, caciulita, paturica si cam atat. Cred ca daca nasc pana pe 25 apirlie il aducem acasa in brate ca carutul ajunge pe 27/28.

Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Enona, si eu spun sa stai linistita. Fiecare creste in ritmul lui si daca e dezvoltat proportional cred ca e ok. Daca acum are 2,2 si esti in saptamana 36, ei iau 200g+ pe saptamana - are timp sa ajunga chiar la 3kg. Fratele meu s-a nascut cu 2,800 si acum are 1,80+. Asa ca nu te ingrijora, important e sa fie sanatos.

Alina_Gabi, spitalul meu a sugerat pentru bebe 4 schimburi de haine + sosete. Eu am sa pun body-uri intregi (cu maneca lunga si piciorus) si bosy-uri cu maneca scurta la care pot sa ii mai dau pantalonasi si bluzita.

Pentru iesit din spital eu am un fel de training tare dragut si comod care merge bine peste un body cu maneca scurta, insa nu stiu daca o sa ii fie bun pentru ca l-am cumparat pe cand ne asteptam la un prematur si nu la un Praslea de 4kg+. Daca nu... un body intreg gen pijama si eventual paturica.

Diana 36+ cu Mirciulica

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ei iau pana in saptamana 37 incheiata mult, apoi in ultimele 3 foarte putin, in jur de 30g/saptamana, de aia se si considera la termen la 37. Dar eu nu cred in masuratorile lor, ca doar sunt patita, au zis ca fimea are 4500 si a avut 3700, deci nici in marja aia de 15% nu s-a incadrat. Iar unei prietene i-au zis ca e fff mic si s-a nascut ditamai carlanul.
Ia uitati aici:

http://www.realitatea.net/bani-mai-multi-pentru-mame-indemnizatiile-pentru-cresterea-copiilor-ar-putea-fi-majorate_932275.html

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Andra, observ ca ai scos "Victor" din semnatura E definitiva decizia? Imi pare rau... Pana la urma aveti un shortlist?

Ioana 35+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelu

Andra, observ ca ai scos "Victor" din semnatura E definitiva decizia? Imi pare rau... Pana la urma aveti un shortlist?

Nu avem nimic. Azi a descoperit ca pana si pe Frankenstein il chema Victor :))
Astept sa se nasca si ne hotaram atunci cred :)))

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Sunt sigura ca o sa ii alegeti un nume frumos si care sa i se potriveasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra, rad aici de una singura ...cu Frankenstein care de fapt se numea Victor.

Elena 31+ cu Bebster AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Dar si pe Victor Slav il cheama Victor.. manca-l mama de frumos
Voi si cu barbatul Deei sa va luati de mana !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Andra, rad aici de una singura ...cu Frankenstein care de fapt se numea Victor.

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

AMR 6 weeks +

Mie imi place tare mult, mi se pare un nume puternic, barbatesc si care exista in toate limbile, dar na...daca omului nu-i place...el a zis ca daca vreau eu ii punem Victor si gata, dar parca nu as vrea sa ii pun un nume care nu ii place. Sa ii vad fatuca, daca e de Victor sau nu =))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

AMR 6 weeks +

Eva mai e cineva in trupa...sotul meu, nu vrea ca bebe sa se numeasca Eric pentru ca norvegienii ii spun necuratului...batranul Eric .

Mergi la inceput