Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Hm, atunci inseamna ca e vorba de fapt de 2 chestii diferite...unele protectiile de saltele neimpermeabile(cum sunt si pt paturile de adulti) si cele impermeabile care ar fi mai scurte, cum zici tu. Trebuie sa studiez eu un pic problema sa vad ce si cum. Bine ca acum sunt informata, datorita voua!

Andreea, 30+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ionelu, sper ca nu te-ai suparat ca m-am luat un pic de tine, uneori am tendinta sa fiu mai directa, unii zic dura, insa mi s-a parut ca ai nevoie sa fii un pic scuturata! Imi cer scuze dc am inteles gresit, insa eu imi amintesc ca tu ai zis ca tb sa stai in pat, nu ca nu tb sa te obosesti... oricum pe viitor sa fii cuminte... ca bebe sa iasa cand trebuie! Hai ca nu mai e mult deloc!
Si pe final un

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui enona3006

Buna fetelor

Revin si eu la raport, total lipsita de ZEN. Ecografia de azi m-a cam daramat desi vestile nu sunt chiar atat de proaste. Bebe al meu a mai ramas in urma cu inca o saptamana . El era mai mic deja cu doua saptamani diferenta care aparuse la 23 de saptamani si s-a pastrat asa pana la eco de trimestrul 3, ca acum dupa o luna de la ultima eco sa apara cu 3 saptamani intarziere. Totusi nu este in suferinta fetala, e dezvoltat simetric, doar ca mic. Asa ca recomandarea a fost sa il monitorizam peste doua saptamani si apoi saptamanal pana la nastere. Of, voi va doreati ca bebeii sa treaca de 3 kg, eu imi doresc sa treaca macar de 2.5 kg (acuma are cam 2.2).
Oricum el singur nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa, e pozitionat suuus, colul lung, asa ca daca nu apar alte probleme mai sta la dospit.
Hai ca va las, ca simt nevoia sa ies sa iau o gura de aer.

Cu bebe de 36+ in burtica

Eona, eu cred ca bebe e ok, doar ca asa e el... mai mititel. Sa vezi ce o sa recuperreze el apoi. Iar, tinand cont ca nu da semne sa iasa, eu zic ca o sa ia in greutate suficient pana iese.
Am o prietena care a nascut un bebe de 1050 g si acum a implinit un an si e perfect sanatos, al tau e destul de mare , chiar si acum dc s-ar naste n-ai avea probleme. Asa ca inceraca sa nu te mai gandesti la asta, pe cat posibil.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Ionelu, sper ca nu te-ai suparat ca m-am luat un pic de tine, uneori am tendinta sa fiu mai directa, unii zic dura, insa mi s-a parut ca ai nevoie sa fii un pic scuturata! Imi cer scuze dc am inteles gresit, insa eu imi amintesc ca tu ai zis ca tb sa stai in pat, nu ca nu tb sa te obosesti... oricum pe viitor sa fii cuminte... ca bebe sa iasa cand trebuie! Hai ca nu mai e mult deloc!
Si pe final un

Nu m-am suparat, deloc.... stai linistita, merci de grija
Eu trebuia sa stau linistita, mai mult pe acasa, mai mult in pat... Dar cum spuneam, nu am avut interdictie la iesit pana ieri.... In fine, tot ceea ce conteaza e ca pitica sa mai stea 2-3 saptmani

Ioana 35+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ziua buna burtoase frumoase,
Ionelu, esti in pat da?
Enona, nu stiu sa dau un sfat in legatura cu intarzierea de crestere a bebelului dar cert este ca el nu sufera, este proportionat corespunzator, nu mi se pare chiar asa de micut iar daca nu da semne ca ar vrea sa iasa curand.. fii sigura ca o sa mai ia in greutate binishor pana la marea intalnire
Elena, bine ai revenit din vacanta! Ti-am admirat burtica in poze si daaa.. a crescut frumoasa si rotunjoara ! Si a mea a "explodat" in ultimele 2-3 sapt dar am si pus 3 kile( am ajuns la 14 kg acumulate ).. dar nu-i bai , puiutul sa fie in regula si sa se intoarcaaaaa
Fetelor, am si eu o intrebare practica asa ca nu dati cu pietre va rog ! Cum ar trebui imbracat bebelul la iesirea din spital? O salopeta , sau un body? o bluzita si pantalonasi? un trening? chiar nu am idee si tare as vrea sa ma sfatuiti ce sa pregatesc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Am uitat sa o felicit pe Blanca pentru bebelina dolofana!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Pt scosul din spital nu imi fac griji ca nasa bebitei tine la traditii si cumpara ea tot. Si cum are copil se pricepe cu ce sa o imbrace potrivit cu vremea de afara. Eu nu stiu cu cate schimburi sa plec la spital pt bebe si ce sa contina acestea . Pt mine am luat 4 camasi si 2 halate. Dar pt ea nu stiu. Ma tot sucesc si caut ceva cu care sa o pot imbraca cat mai usor.

Alina cu bebelusa 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Ella eu tocmai ce am terminat camera Evei, de fapt a fetelor..si am cautat si rascautat idei de paturi pt 2 copii in aceeasi camera micuta de apt de bloc..am vazut sute de foto si m-au tentat la greu paturile suprapuse dar mi-a fost frica..cred ca acolo sus ar dormii un copil de la 6 ani in sus ( minim) iar unul mic (ca cel ce va venii) clar nu are ce sa caute acolo..plus ca e complicat cu blocatul scarilor..noaptea sa se de ajos la pipi...asa ca am ajun s la concluzia ca doua paturi joase ne trebuie..nu mi-a convenit nici ideea de pat-sertar din acela ce se trage si e la un nivel mai jos..asa c aam gandit si am facut un pat d eo persoana extensibil la 2 persoane la acelasi nivel..e copie dupa un model Ikea..diferenta intre cadrele patului e de 2 cm dar asa este si la Ikea si ei au saltele speciale de 10 cm si 12 cm (deci cu diferenta de neviel) ca atunci cand tragi patul sa il extinzi sa fie totul perfect...sper ca ai inteles..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Sa stii ca si mie mi-a placut ideea aceea de pat..eu l-am vazut pe site unde era 1700 ron..cat te=a ajuns la comanda si esti multumita de cum a iesit?? nu pui te rog o poza sa vada si ochiu meu

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
Ionelu, esti in pat da?

Da, sunt in pat, ok...

Mergi la inceput

Pentru scosul din spital eu am luat in calcul un body fara maneci si o salopeta de dormit deasupra + caciulita si manusi + o paturica daca va fi cazul... Vreau sa fie totul practic, nu de expozitie
O sa o aduc acasa in scoica, pt ca eu n-am cumparat landou

Mergi la inceput