Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
joana2672001 spune:
Deea am pus poza pe facebook:D
Picasa nu stiu ce are insa nici la mine nu merge.
Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
ella81it spune:
BLANCA eu am gasit doar modelele astea 2 adica supra etajate si cel tip sertar ,sincer nici unul nu imi place in mod deosebit.
Poate faci niste poze cu patulul ca nu reusesc sa imi imaginez cum esteam intrat acum pe site la Ikea si nu am gasit nimic.
Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
joana2672001 spune:
Ella mie ca model imi place tare mult, insa na nu stiu sa ti spun cat este de safe pt nebunatic:))).
Hai ca m am bagat ca musca'n lapte:)))
Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella81it BLANCA eu am gasit doar modelele astea 2 adica supra etajate si cel tip sertar ,sincer nici unul nu imi place in mod deosebit. Poate faci niste poze cu patulul ca nu reusesc sa imi imaginez cum esteam intrat acum pe site la Ikea si nu am gasit nimic. Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008) |
Patul de la Ikea este HEMNES, il gasesti pe siteul lor la paturi si divane pt musafiri parca..ai acolo 2 poze cu el strans si cu el extins...o sa fac poze cu al meu extins sa vezi..am poze doar cu el strans
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Mmamita spune:
Neata frumoaselor si burtoaselor!
Elenaaaaaaaaaa, nu ma pot abtine sa nu ma minunez in gura mare de burtica ta...mamaaaa, ce a crescut...in cateva zile ca altii-n cateva luni, ca Fat-Frumos! Sa fiti sanatosi!
Eva, si tu si burtica sunteti niste frumu'! Merci de aprecieri..si tie si lui Alina_gabi!
Virgi, sincer m-am dus mai mult din obligatie..bine, ma rodea un pic si curiozitatea , dar stiam ca nu voi putea privi procedura in sine..Oricum, a fost super interesant - sa vad macar asa, putin din traditiile evreilor.
Aever, salteluta nu e impermeabila? A mea e dintr-un material care nu lasa sa intre nicio lacrima..drept e ca mie mi se pare super tare si incomoda, dar asta e ultimul ''racnet'' pe aici!
Va pupacesc!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
elena_gd spune:
Josephine esti bine sanatoasa sper, ti-am vazut postul despre urgent care clinic de la loteristi, sper ca e o experienta dinainte de sarcina.
Mammita si eu ma minunez...se intampla lucruri suspecte, creste burtica vazand cu ochii, maine mergem la morfologia de trim 3, speram sa fim bine. Am masurat dimineata burtica si avea 96 cm, pana acum eram undeva pe la 92-93 cm.
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
enona3006 spune:
Buna fetelor
Revin si eu la raport, total lipsita de ZEN. Ecografia de azi m-a cam daramat desi vestile nu sunt chiar atat de proaste. Bebe al meu a mai ramas in urma cu inca o saptamana . El era mai mic deja cu doua saptamani diferenta care aparuse la 23 de saptamani si s-a pastrat asa pana la eco de trimestrul 3, ca acum dupa o luna de la ultima eco sa apara cu 3 saptamani intarziere. Totusi nu este in suferinta fetala, e dezvoltat simetric, doar ca mic. Asa ca recomandarea a fost sa il monitorizam peste doua saptamani si apoi saptamanal pana la nastere. Of, voi va doreati ca bebeii sa treaca de 3 kg, eu imi doresc sa treaca macar de 2.5 kg (acuma are cam 2.2).
Oricum el singur nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa, e pozitionat suuus, colul lung, asa ca daca nu apar alte probleme mai sta la dospit.
Hai ca va las, ca simt nevoia sa ies sa iau o gura de aer.
Cu bebe de 36+ in burtica
elena_gd spune:
Enona imi pare tare rau ca te-au intristat vestile de la eco.
Mie doctorita mi-a spus ca daca ma mentin cu intarzierile la 2 sapt in trim 2 si la 3 sapt in trim 3 este ok, daca depasesc, atunci ma pune sa fac investigatii suplimentare. In trim 3 cand se ating cele 3 sapt de intarziere se face o monitorizare ecografica f atenta si, cand bebe nu mai ia deloc se provoaca nasterea.
Iti doresc ca bebe al tau sa mai stea la dospit si sa mai ia in greutate.
Nu ti-a dat sa faci Dexametazona?
Elena 31+ cu Bebster AMR 8+
aever spune:
Elena mie mi-a curs sange din nas doar de vreo 2-3 ori pana acum, insa zilnic cand suflu nasul ies cheaguri de sange. Cum ziceau si celelalte fete, e normal. Nu cred ca ti se rupe nimic in cap cand nasti, are Dumnezeu grija de mame.
Anitta perie pentru caputul bebelusilor am inteles ca ar trebui in cazul in care fac cojite si am inteles ca foarte multi fac, daca nu toti. Nu ma astept sa aiba pleata, si eu am fost cam cheala cand eram bebelusa. Oricum periile astea sunt tare dese si cu peri moi, deci daca ar avea mult par nu cred ca ar fi eficiente.
Alina, parca tu ai intrebat de candida. Si eu am facut tratament de 2 ori pentru candida, am luat Poligynax. Dar cum a recunoscut si doctorita, urmatoarea saptamana a aparut iar. Ce mi s-a parut ciudat e ca ultima oara am facut tratament inainte sa am rezultatul la secretia vaginala pentru ca arata asa de urat incat si eu si doctorita am fost de acord ca oricum trebuie sa fac tratament. Si ce mi s-a parut dubios a fost ca desi secretia era urata rau, la analiza a iesit ceva destul de vag de ziceai ca nu-i mare lucru acolo. Poligynaxul asta e ceva pentru infectii nespecifice, adica e o combinatie de mai multe substante, unele bune pt candida, altele pentru altfel de germeni, deci se poate da in infectii genitale in general, indiferent de inamicul vinovat. La mine s-au vazut efecte foarte repede, dar cum ziceam, reapare destul de repede. Eu as zice sa faci tratament doar daca te deranjeaza pe tine rau niste simptome de acolo(daca te mananca, ustura sau e o secretie ingrozitor de abundenta). Altfel cam faci degeaba tratamentul ca vine iar.
Enona, imi pare rau de vestile de la ecografie. Eu am o verisoara care a avut o problema asemanatoare, insa in final ne-am lamurit ca fetita era micuta pentru ca asa era "felul" ei. Asa era ea constitutional pentru ca desi vara-mea era inalta, tatal fetei si multi din familia lui erau mici de inaltime si se pare ca fetita a mostenit constitutia din partea tatalui. Eu spun totusi ca masuratorile astea sunt relative si nu prea tin cont si de constitutia copilului. Gandeste-te si daca ar avea cu cine sa semene mai finut asa.
Bun, deci pana la urma va trebui sa iau protectie de saltea. Si abia astept sa ajunga patul sa vad exact cat e de mare(ca nu am notate pe nicaieri dimensiunile) sa merg sa iau protectie de saltea si inca o lenjerie de pat sau doua, sa avem de schimb. Sau macar cearsafuri de schimb mai multe. Mmamita, habar n-am daca e impermeabila salteaua, cand am vazut-o nu mi-a creat impresia ca ar fi impermeabila.
Andreea, 30+ cu BebeLUnu
ionelu spune:
Andreea, protectiile impermeabile pt saltea sunt masura universala si sunt ca niste fasii - se pun doar in zona abdomenului si funduletului, pt ca altfel copilul transpira si nu e indicat sa le aiba la cap... deci poti sa iei linistita fara sa astepti dimensiunea saltelei
Ioana 35+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu