Programe parenting control ???
De unde le aveti, de care aveti si cum se instaleaza.
Gasesc online ???
Voi ce folositi acasa ???
Orice informatie si explicatie e bine-venita si va multumesc anticipat
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
Raspunsuri
belleane spune:
Daca nu ai router poti bloca chiar in IE sau alte browsere la options-security-restricted sites.
szivarvany spune:
exista si pt IE ???
te rog frumos, poti da detalii ?
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
marius spune:
Ce anume doresti sa obtii? Detaliaza ca asa e mai usor sa ai un raspuns.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
belleane spune:
poti bloca anumite siteuri chiar din IE.
poti citi aici cate ceva:http://www.windows-help-central.com/parental-controls-in-windows-xp.html
Alizee spune:
Eu am cablu de la UPC si stiu ca ofera optiunea de parenting control.
Verifica daca firma de cablu, la care esti abonata, are optiunea asta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
szivarvany spune:
As vrea ceva de genul sa introduc cuvinte cheie care sa nu poata fi accesate dand un google search de exemplu.
Nu am idee daca asa e procedura ...
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
marius spune:
Asta nu cred. Sa nu fie accesate anumite siteuri poate dar sa nu mearga google pt X cuvinte... nu cred.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alizee spune:
Poti intreba la firma de cablu. Acolo, cu siguranta vor sti ce sa-ti raspunda.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.