Spitalul Louis Turcanu Tm
Raspunsuri - Pagina 3
Madanic spune:
Strangere de fonduri pentru ce? Ce vor sa faca cu fondurile? Vor sa cumpere cladirile de la proprietari? Sau vor sa ridice un nou spital?
Mafia imobiliara din Timisoara exista pentru ca autoritatile ii permit. Indivizii aia nu cumpara drepturile de la proprietari, ci gasesc modalitati de insusire a proprietatilor prin frauda cu informatii de la primarie, cadastru, notari. Articolele trimise nu vizeaza in mod direct situatia spitalului asa ca nu pot decat sa speculez bazandu-ma pe modul lor de operare. Recuperarea cladirilor prin cumpararea lor de la mafie cu donatiile publicului nu ar fii decat spolierea cetateanului a doua oara.
Curiozitate, legea in Romania permite retrocedarea in natura a cladirilor cu interes public? Vorbim totusi de un spital, mi se pare un santaj ordinar. Statul ar trebui sa plateasca despagubiri nu sa retrocedeze imobilul in natura.
ch_dana spune:
Despagubirile in bani s-au stopat din 2010, printr-o ordonanta a lui Boc.
Fondul Proprietatea s-a terminat, actiunile s-au dat.
Sa fim seriosi, nu platesc ei datoriile din urma la bugetari, fostii proprietari chiar sunt pe ultimul loc in treaba asta...iar multi din ei sunt in varsta si nu mai au timp sa astepte. Asta e Romania...
Dorsilia spune:
hello
mi se pare scandalos !
m-am saturat de tiganiada asta ca o caracatita peste tot, unde intorc capul mai nou e mai plin de tigani ca niciodata, de toate soiurile, de la periferia orasului le incep palatele pana in miezul orasului, in Parcul Rozelor au full de vile o strada intreaga, in toate zonele cheie de fapt, care ar trebui sa fie culturale.
oribil!
a_alinta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Nu, problema este mafia imobiliara, dar mna, a alinta stie mai bien de acolo din America sau unde e, ce se intampla in Timisoara. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
xio , ma declar invinsa. tu ai adevarul in buzunarul de la piept, eu l-am pierdut pe drumul meu afara din romania.
daca imi permiti iti dau un sfat in stilul tau : ai grija ca toata ironia si autocunoasterea pe care o declari pe aici de ani de zile o sa te muste de fund intr-o buna zi.
ciao!
XIO spune:
Mai, nu cred. Ironia mea a fost raspuns la ironia ta, daca aveai un mesaj in care nu ma faceai rasista "subtil", garantat ti se raspundea la fel de civilizat.
Cand arunci diverse etichete catre oamenii pe care nu ii cunosti risti sa mai gasesti cativa care sa iti si raspunda.
Uitandu-ma la mesajul tau si al meu nu prea inteleg atitudinea asta de om lezat, poate vrei sa-l recitesti pe al tau.
a_alinta spune:
mai, eu nu am fost ironica, am fost sincera. ( atunci cand faci o lege trebuie sa te gandesti si la consecintele ei, adica daca cineva castiga un spital nu te astepti sa aiba rabdare sau sa inteleaga de ce nu poate sa il aiba fiind un drept castigat. pe mine nu ma intereseaza culoare omului, ce ai interpretat tu e problema ta. incearca sa te gandesti ca nu exista subtilitati in fiecare mesaj adresat tie.
iar in ultimul meu mesaj nu am atitudinea de om lezat, asta e doar intelegerea ta. eu am fost din nou doar sincera.
se pare ca vorbim aceeasi limba dar ne intelegem diferit una pe alta.
oricum, iti doresc numai bine si ... nu uita sfatul meu.
XIO spune:
Sfatul tau este cel pe care eu il dau mereu, de cand ma stiu.
Ai insinuat in mesaj ca problema e ca sunt rromi, implicit ca sunt rasista, din moment ce eu am scris de rromi.
a_alinta spune:
of,of, mai, mai.
xio, esti ca un copil incapatanat. daca tu asta crezi inseamna ca tu ai asteptat mesaje rasiste si daca nu au aparut for real, ai inceput sa le vezi ca insinuari.
stiu ca ala e sfatul tau pentru altii, de aceea ti l-am dat tie, ca sa intelegi ca uneori incepem sa uitam sa privim in propria ograda.
oricum stiu ca tot ca tine trebuie sa fie , ca nu poti altfel, asa ca ma opresc aici.
Paste fericit!