Strugurasi de Sept-Oct 2011 *52*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si daca se ridica singura o las?
ea se ridica si apoi eu o sprijin de subrat si incepe sa faca genoflexiuni.
e ok asa, nu?

Hristos a inviat! :D
eu la munca, n-avem liber. am avut 4 zile sapt anterioara :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Hristos a inviat!

IOnela am si eu o intrebare: am avut probabil un canal infundat sapt trecuta, l'am masat, pus varza, acum e ok, concomitent mi'a aparut pe sfarc o pata mica alba care initial nu durea, eu am crezut ca e o 'depresiune' si se aduna lapte in spate. Acum insa s'a marit si doare ca o ragada. Ai idee ce e? Este perfect rotunda..si cam cit o boaba mica de mustar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Alayna, explica ne si noua ce se intampla cu oasele. eu cred ca sustinuta nu poate avea nicio problema atata timp cat nu ai presiune pe oase/articulatii.cred ca e un pic exagerata chestia asta. pai fetele care folosesc premergator ar trebui sa si dea cu tesla in cap..nu mai vb de cele careau rezemat copiii intre perne de la 2 luni...or crede cca au distrus copiii pe viata..
eu am avut surpriza ca un pediatru renumit sa imi zica la 4 luni ca e ok sa mai pun copilul in fund macar 1 data/zi. nu am facut o dar cred f tare ca daca ar fi fost ATAT de rau ar fi zis categoric nu. pe eca am pus o prima data in fund rezemata la 5 lun jumate si in cateva zile statea singura pana obosea si se ducea pe spate sau in parti.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Adevarat a inviat!

nici pediatrul meu nu-i de accord cu sustinutul, pusul, ridicatul...si am auzit ca se lucra la interzicerea prin lege a comercializarii rotobilului. daia am vazut o gramada de copii in rotobil. in schimb la noi nu se concepe sa dai pruncului ou la 6 luni si tot asa, fiecare face cum i se pare mai bine, ca doar pt copilul lui face, nu pt gura lumii

lenaaaa aseara m-am gandit la tine ai simtit ceva¿ai facut vreodata falafel¿ eu o comit zilele astea si-ti spun cum iese. mai nou m-am indragostit de chimenul praf, si-l bag in tot felul de chiftelute.

am fost si noi cu niscaiva dermatita la axila, medicul a zis ca-i grasuta si de la caldura s-a rosit la cute, dar dupa parerea mea arata ca o ciuperca, a trecut cu pasta de apa cu doar 2 aplicari.

oficial declaram ca nu mai mancam noaptea deja-s 5-6 zile

am pus pe grup poza cu tricoul decorat

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

Hristos a inviat!
eu sunt somnoroasaaaa!!!!!!
Hayat, desi nu te cunosc personal, te admir si ma rog pentru tine sa treci cu bine peste perioada asta!
copii mei au fost muciti amandoi de vineri. una din asta asa, usoara, de primavara. acum e pe trecute.
sunt fericta ca sambata dimineata am ajuns si eu la biserica, m-am spovedit, impartasit. imi era sufletul asa usor. o stare de bine!
va pup pe toate! revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Cum ati petrecum?

Noi tot pe fuga, ba intr-o parte ba in alta, Ela mofturici, si azi ff infundata la nasuc si ragusita , azi noapte la 1.15 aveam deja 5 treziri

Intrebare? E normal totusi ca intro luna sa nu ia nimic in greutate mai mult sa slabeasca? A crescut in lungime , cred ca are 74 (de la 71 la 7 si 69 la 6).. insa totusi, se vede serios, inclusiv pe haine ca a slabit...

Cu sustinutul copilului, pusul in fund, eu zic ca sunt pareri si pareri, de la dr la dr, de la specialist la specialist.. eu nu o sustin, acum cand o prind de maini se trage singura si se ridica, insa totusi eu zic ca se exagereaza.. cel mai rnumit ortoped din CJ i-a zis unei prietene sa -si puna ftita intre perne catva min cu spatele sprijinit de la 4 luni,totusi nu sunt toti nbuni..
IN Spania oul e nebunie la 6 luni. la noi se incepe cu ou, In AMERica s incep cu cerealele .. la noi sunt bau bau... CATE PALARIUTE ATATEA MARIUTE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Salu

Seidana, dar n'o cintaresti? Adica sigur a slabit? Ca normal nu e. Copiii stagneaza, nu slabesc, sau nu slabesc pe cintar. Vorbesc din logica si din experienta mea cu Sofia. Adica nu lua cu lunile in greutate dar n'a slabit decit la enterocolita, la raceli foarte putin aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna buna , bine v am regasit !
sper ca toata lumea este bine sanatoasa

in primul rand felicitari Eca pt dintisor ! ce mai cadou frumos a adus iepurasul
o pup si pe Ela ca a fost bolnavioara

noi am petrecut acasa , duminica a plouat mai toata ziua , ieri am iesit in parc
am fost la biserica sa luam lumina dar ne a prins o ploaie torentiala
T a fost f cuminte , a fost fascinat de oua , distractia lui de zilele astea
numai cu mana in ele a stat , le a studiat , le a ros , a aruncat cu ele de pamant am fost tare bucuroasa ca s a bucurat de ele
ma sa a lenevit toata ziua si a mancat cozonac si prajituri

am pus si niste poze

revenim ca suntem in zona

_


de T 7+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Salu

Seidana, dar n'o cintaresti? Adica sigur a slabit? Ca normal nu e. Copiii stagneaza, nu slabesc, sau nu slabesc pe cintar. Vorbesc din logica si din experienta mea cu Sofia. Adica nu lua cu lunile in greutate dar n'a slabit decit la enterocolita, la raceli foarte putin aproape deloc.

mami de Sofia 08.08.08 si de Zoe 20.10.11
Doamne ai grija de noi!


OOKA.. am cantarit-o .. la 7 luni avea 9200 acu are 9100-9150 , adik dupa 4 saptamani.. as putea zice ca a stagnat (ca deh 100 gr nu e ceva alarmant) dar totusi stagnare 1 luna... ?
si nu mananca mai deloc.. 50 gr fruct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. ati fost cu T la INVIere?
bravo lui ca a fost vesel... scumpul .. il pupam si noi pe el si pee mami

Mergi la inceput