Nokia N900

Nokia N900 | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Are cineva acest gen de telefon ?
Ca am o ocazie fff buna si in loc de apple as lua asta

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu am nokia N8 nu e ca si ceea ce ai intrebat tu dar sunt cam in aceeasi clasa. La modelul meu este touchscreen in timp ce modelul de care intrebi este cu tastatura (QWERTY) care se deschide prin culisarea partii superioare. Este Ok si asa.
De al meu nu ma plang (deocamdata ), ceea ce zice ca face - face. Sigur mi-ar place sa tina bateria mai mult (trebuie sa il incarc la 2 - 3 zile) dar asa este la aceste telefoane, sunt consumatoare de curent. Insa recunosc ca imi convine faptul ca receptionez si trimit mailuri in timp record peste zi de la si catre clienti chiar daca sunt in masina. Adica aflu repede daca sunt probleme si pot sa dau raspunsuri rapid. Pe net mai intru dar mai rar peste zi doar daca sunt in masina si nu am ce face 30 - 45 minute.

Caracteristici:

Modelul meu:
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-nokia-n8-2836

Modelul intrebat de tine:
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-nokia-n900-2612

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am avut n97 pana de curand, genul asta de tastatura e superba. Eu m-am impacat bine cu el, dupa 3 ani tot ma tinea 7 zile bateria(eu nu prea vorbesc la tel), acum am un apple si nu vreau sa zic cat tine bateria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

multumesc pt raspunsuri.
il vreau pt fi`mea, pt mine e prea complicat si eu nu stiu sa am grija.
ma intereseaza cat de rapid e cu internetul :-) cu jocurile :-) de`astea. ultimul e telefonul ca functionalitate :-)

nu vreau sa las sa mi scape oferta :D

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput