Am nevoie de o parere/ cadastru

Am nevoie de o parere/ cadastru | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Eu am vandut o casa acum 20 de ani, unor cetateni chinezi. Intre timp m-am casatorit, mi-am schimbat numele dupa sot, domiciliul de 2 ori, iar zilele trecute ma trezesc cu un tip la usa, cu un bilet cu numele meu actual, adresa actuala, foarte sigur ca eu sunt persoana care am vandut respectiva casa cu 20 de ani in urma. M-a speriat felul in care m-a gasit, in fine, tipul voia o copie dupa buletinul meu, pentru ca proprietarii de acum ai casei respective sa poata face cadastrul.
Poate cineva a-mi spuna ce treaba mai am eu cu casa respectiva? E adevarat ca atunci cand am vandut-o nu exista cadstrul, dar oricum, casa acum e pe numele respecivilor, ce treaba as avea eu?
Eu nu i-am dat nimic, bineinteles, am spus ca vreau a ma intalnesc cu proprietarii de acum, sa vad ce vor. A ramas ca azi sa ma intlnesc cu tipa care cica face cadastrul, sa-mi explice ce si cum.

Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu inteleg ce mai au cu tine.
Buletinul tau nu-i ajuta cu nimic, daca vor cadastru il fac pe numele lor, cu actele lor.
Daca e ceva de ajutat, lamurit...nu-i problema. Dar sa le dai acte...no way!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da .... nu au nici o treaba cu tine acum.
Casa e a lor de 20 ani, pe vremea aia cadastrul nu era obligatoriu.
Sa fii atenta ce iti spune si cadastrista, ca poate vrea sa te fraiereasca.
Sa ne zici si noua dupa aia ce a vrut, chiar sint curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mie nu prea ar avea ce sa-mi faca, doar sa-i tepuiasca pe actualii proprietari.
Bineinteles ca nu dau niciun act!
Si eu sunt curioasa ce vor; speram ca imi poate da cineva vre-o informatie lamuritoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Nu te-ai intilnit cu tipa? ce vroia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu, inca nu m-am intalnit. M-a mai sunat o data tipul care mi-a venit la usa, a ramas sa ne auzim a doua zi si sa ma intalnesc cu tipa de la cadastru, dar au trecut 4 zile si nu m-au mai sunat.
Poate dupa Paste.

Mergi la inceput