Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 2
emilia.m spune:
Gaby, n-am vrut sa fac procedura asta din doua motive, primul fiind faptul ca nu am avut infectii si probleme care sa ma determine sa cred ca as putea avea trompele infundate si apoi pentru ca mama mea a avut trompele infundate ca urmare a unei cistite netratate la timp si a facut histerosalpingografie pentru desfundare si a zis ca a durut-o mai rau decat la nastere.
Sper sa raman fara sa fie nevoie de aceasta procedura dar daca nu o voi face si pe asta. Fac orice numai sa devin mamica.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
gabyv spune:
Nici eu nu am avut infectii sau altele si am facut-o la indicatiile dr.; asa am putut vedea plasarea uterului (ante sau retro- vers).
Si pe mine m-a durut, nu cred ca asa ca o nastere, dar a fost si foarte mare disconfort, dar dupa procedura nu am mai avut dureri prea mari. Oricum mi-au dat ceva pastile, plus ca mi-au facut anestezie pe col.
Acum tu decizi, la mine a fost putin inutila, dar pt IA aparent e esentiala.(ca sa vada inchinarea pt cateter)
Bob_Pixel spune:
Emilia, eu am trecut prin ambele interventii : HSG (de 2 ori) si o nastere mica (am suferit un avort in sapt 27). Si crede-ma, nasterea bate tot Primul HSG, cel care m-a durut rau de tipam si plangeam deopotriva, a durat insa vreo 10 minute si dupa aia liniste si pace. Pe cand la nastere, am tras de la 8 dimineata pana a doua zi la 5 dimineata in niste dureri rele rele.
Si totusi, cand voi naste acum, as vrea sa nasc natural si fara anestezie, chiar daca ma intind iarasi pe-o zi intreaga, numai sa nu mai fac anestezia aia pacatoasa. Iar urmatorul bebe, daca e nevoie de HSG, fac si 10 una dupa alta daca e nevoie. Pentru ca, asa cum bine zici si tu : as face ORICE pentru bb!
velvet spune:
emilia,eu am facut HSG,am simtit doar o mica jena.daca ai trompele desfundate nu simti mare lucru.iar daca le ai infundate,aceasta procedura nu ti le desfunda.
draguta spune:
emilia imi place optimismul tau, iti doresc sa ramai luna urmatoare si sa numai fie nevoie de HSG, cate pastilute de closy iei pe zi?
Bob sa fie sanatos fetita sau baietelul, asta e tot ce conteaza
gaby imi pare rau ca nu te simti bine, toate tratamentele astea dau reactii adverse dar fara ele...uitam doar atunci cand vedem dublu pe test
emilia.m spune:
Multumesc pentru raspunsuri si incurajari fetelor.
Iau o singura pastila de Closty pentru ca si data trecuta tot 1 am luat si ovulatia a fost ok. Ma gandesc ca poate n-am prestat cat trebuia si de aceea nu am ramas... mai incercam deci cu aceeasi schema de tratament si luna asta.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
lorena_86 spune:
buna fetelor
inca nu am reusit sa ma las de voi
asta e, incet incet, macar pana plec ca atunci clar nu o sa mai pot sa intru
am o intrebare...
daca tot s-a vb de HSG
eu acum mi-am amintit de o chestie
eu cand am facut HSG am sangerat tare si mi-au pus un tampon cu vata apoi am mers in rezerva si am mai stat vreo jumatate d eora intinsa pe pat
dupa ce m-am ridicat si am luat acel tampon mi-a curs un cheag mare mare de sange, nu exagerez deloc cand spun ca a fost mai mare ca un pumn sau un mar mare
a si durut cand a iesit
oare sa fi indicat asta vreo problema cu uterul?
voi ati sangerat?
asta ca inca ma mai gandesc la diverse posibilitati dar mai am de asteptat pana in septembrie pana fac histeroscopie
va pup pe toate
gabyv spune:
Lore, eu am sangerat, dar putin, am avut vreo 2-3 cheaguri, dar ff mici.
Nu ai zis si unde pleci. vesti bune?
lorena_86 spune:
gaby in italia plec pt cateva luni
o sa merg la un job provizoriu
inca nu am depus dosarul pt canada ca sunt multe costuri
nu stiu daca o sa reusim pana in iulie, daca nu asta e
o sa incercam si dupa
sper doar sa mai recruteze si pe meseria mea
te pup