LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

[quote]citat din mesajul lui olishka

Ana oare o fi aceeasi persoana de care vorbea Mada?

Ai primit un email de la mine?

Pup

Am vorbit astazi cu asistenta sefa si mi-a zis ca sunt tare
Ilinca hainutele tale o sa prinda f bine, caci sunt vreo 4 copilasi mici si amarati rau de tot. Mi-a adus astazi cineva pt ei si 4 baxuri de pampersi. M-am

Olga, daca mai ai cui dona hainute purtate si ramase mici lui Ian, spune-mi si pot trimite si eu; sa-mi spui numai pt ce virsta (pina in 3 ani, of course!)

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

O sa vorbesc poimaine cu mamicile mai amarate si te anunt. Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, si eu am hainute de dat, unele nepurtate deloc, as aca anunta-ma si pe mine daca sunt copii care ar avea nevoie

A venit socrela ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pe mine m-a apucat un chef de masaj de imi vine sa o sun acum pe maseuza sa ma programeze, noroc ca m-am uitat la ceas inainte , maine in schimb la prima ora o sun, abia astept sa ma relaxez

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Olga,
Tu ai facut dublul-test? Cum de a tras concluzia dr.ca Leon ar avea S.Down? Ce analize ai mai facut sa te linistesti ?

Conform masuratorilor doctoritzei au iesit bine dar dupa ce am facut Dublu test mi-a iesit rau .
Maine ma duc sa-mi iau si a doua foaie de la laborator, pe net era afisata doar prima pagina prin care ma anunta ca "Acest rezultat indica un risc crescut de sindrom Down la nastere (peste valoarea cut-off care reprezinta limita de risc). Rezultatul va fi interpretat in context clinic si echografic de catre medicul obstetrician care va decide oportunitatea efectuarii de investigatii suplimentare "

Cred ca o sa fac o aminiocinteza? tu ai facut ?

Dupa ce ca eram varza cu somnul (Stefan a tinuto intr-o febra de sambata dimi. iar acum e pe antibiotic) mi-a mai venit si "pleasca" asta

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ramona, triplul test are o marja de eroare de 30%, adica o treime din rezultate sint false. Linistaste-te si fa o amnio, e musai daca nu vrei sa iti asumi riscul de a avea un copilas cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ramona, amniocenteza cred ca poate sa clarifice problema mult mai bine decat testul, care, dupa cum spunea Chatonel, are o marja de eroare destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ramona, sa zicem ca mergi la cules de mere; trebuie sa pui separat, in lazi diferite, merele culese din copac si merele culese de pe jos; ei bine, la final, vom avea asa:
-intr-o lada, numai mere faine, sanatoase culese din copac
-intr-alta lada, merele stricate, culese de pe jos

DAR:
-printre merele culese cu mina, desi, teoretic toate sint ok, exista riscul sa gasim si mere bolnave
-la fel, printre merele culese de pe jos, putem gasi si mere sanatoase.

Exact asa e si cu triplul test si rezultatele lui; exista rezultate fals pozitive si are dreptate Chato: numai amniocenteza iti poate da un raspuns corect.

Numai bine iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramona, imi pare tare rau ca ai primit asa un rezultat. Dar dublu si triplul test sunt pur statistice, sunt ft multi medici care nici nu le recomanda, eu zic ca daca la masuratori a iesit bine, sa te linistesti sa poti lua decizia potrivita referitor la amnio. Gata supa, a iesit Si la mine a venit o tanti la curatenie, eu nu suport sa spal geamuri, si nici gresie/faianta, asa ca mi-a facut astazi baia si bucataria, iar maine imi spala toate geamurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Va pentru incurajare si sfat, sunt debusolata si trista, in ultimele zile s-au adunat mai multe iar vestea asta chiar nu mi-a picat bine desi mi-am zis mereu ca voi face amnio., sa nu ma mai complic cu D.T. tinand cont ca am 37 de ani...

Sapt.trecuta, cumnata mea si-a ridicat Papanicolau si a iesit mai rau ca atunci cand a facut conizatie la Cluj. Din pacate, durerile sunt f.f.f mari iar maine se duce de urgenta la Bucuresti sa vb.cu un medic, sa faca o biposie din rana care-i acolo (aia de la Cluj nu i-au sugerat sa o "aranjeze" cu laserul) si sa vada rezultatul... ea se gandeste sa-si scoata de tot uterul ca oricum nu mai vrea bb (are deja 2)...

E o vorba, cand vine una "rea" , mai vin si altele...
Scuze, ca vin si eu cu vesti de kko ,nu bat deloc cu subiectele vesele de aici...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vin si io cu o dilema: nu are cine sa ma ia de la aeroport de data asta, cit ma costa taxiul pina in berceni , de unde se ia (am bagaje, copil si carucior) si cum fac sa nu dau peste vreun idiot cu care sa ma iau la cearta, cum mi s-a mai intimplat?

ps
am gasit transfer www.twist-rentacar.ro/transport-persoane/?lang=ro" target="_blank">asa sau www.primustrans.ro/transaero.php" target="_blank">asa, astia or fi mai seriosi decit taxiurile clasice? Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput