LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 16

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Fetelor, am o problema ![]() Ilinca are patul de cind era bebe, 140x70 e salteaua, gratiile exista, dar se scot citeva la mijloc, sa poata circula liber in/din pat. Aseara s-a culcat acolo, am stat cu ea in camera pina a adormit. S-a trezit insa pt ca ea cind se foieste - si se foieste la modul ca la noi in pat ajungea de multe ori de-a curmezisul - da cu capul de gratii si/sau de tablia patului. Daca ii scot o latura de gratii, ajunge pe jos, nu am nici un dubiu. Am zis sa ii pun o saltea linga pat, daca se duce jos macar nu doarme direct pe covor... Am zis sa ii scot patul si sa ii pun o saltea direct jos, dar aici iar e cu probleme: gonflabila nu vreau ca nu stiu cit de bine doarme pe ea si mi-o sparge ciinele cu ghearele; clasica nu vreau sa cumpar pt f scurt timp ca pina la urma o ajunge si ea ca oamenii in pat....si atunci pe ce marime sa o iau..? Deci...copiii vostri care dorm singuri, pe ce dorm? |
Si Adela se foieste, dar nu (prea) cade din pat. Pleaca singura si vine la noi.... pe la un anumit moment al noptii!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

pisigri spune:
Ilinco, citeste te rog aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170359&whichpage=1
Io fac cu capul !!!!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

inapreda spune:
Am facut mincare si am calcat o gramada, inclusiv lenjerie de pat; n-am ajuns nici macar la jumate, desi "am ocolit" camasile Exista cineva careia ii place sa calce? Cred ca dna R merita o statuie; nu in curte ci, in centru, sa o vada toata lumea!
Acu' sint ca prostu si nu stiu ce sa fac: sa ma culc sau sa stau cu voi?

simonapro spune:
Buna!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri
V-am citit, dar n-am avut dipozitie sa mai scriu, mi s-a adunat iar stresul cu munca asta, e din ce in ce mai greu
Sper sa mi se mai schimbe starea, cand o sa vina al meu sot miercuri acasa, abia astept sa vina, nici copiii nu mai au rabdare.
Am vazut poze frumoase de la petreceri si de la cautat de oua
Lucian doarme in pat de o persoana de un an de zile, numai o data l-am gasit dormind pe jos pe pilota.
Chiar vroiam sa va intreb si uitam, dar mi-am adus aminte cand am vazut pozele cu Anastasia, daca mai sunt alti copilasi care isi sug degetul, ca vad ca la al meu e mare pasiune la somn si am inteles ca incepe sa-i afecteze dantura de la o anumita varsta.
Nici eu nu-mi bat capul cu pampersul noaptea, tot face si eu la oboseala mea nu am sanse sa ma trezesc noaptea sa-l pun la olita.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Gianina34 spune:
buna dragelor,
va pupacesc pe toate ca tare mi-a fost dor de voi
lipsa mea e pe motiv de prea multa munca, prea multi nervi, prea mult... prea mult
asa ca de-abia astept sa treaca si saptamana asta si sa putem sa ne rasfatam de sarbatori la bunici
din urma am apucat sa citesc cand-si-cand asa ca pot spune ca vag stiu cam ce s-a petrecut
in ultimul timp ne-am tot distrat cu febra in jur de 39 asa ca in fiecare wk aveam asigurata distractia; acum 2 saptamani a fost un gat inflamat, iar acum ne laudam cu o otita drept pentru care ne dedam la antibiotice
la ultima vizita ne-am masurat - 105 cm dar nu cred ca e atat; eu estimez doar 102, iar de cantarit - 14,3 kg
pentru ca problemele noastre de burtica persista (spre agravare , uneori) avem trimitere la gastroenterolog, drept pentru care am si facut o programare peste 2 saptamani
daca imi amintesc bine kea spunea de peripetiile cu pisu si vomitatu - noua ni se mai intampla din astea cand se incordeaza prea tare la burtica si atunci scoate si aerul din stomacel si uneori lucrul acesta se intampla cu tot cu mancare asa ca
stiu ca ati vorbit de fast-food-uri: sambata am comis-o si noi pentru prima data cu un hot-dog de la ikea - a fost pentru prima oara din (cel putin) ultimul an cand mesteca si inghitea si deschidea gura mare fara sa o bat la cap
... aaa si tin sa va spun ca moonvas arata ingrozitor de copila si ca trebuie sa o batem la cap sa exerseze mersul pe tocuri pana la nunta
denisamada - va pupacim si de-abia asteptam sa ne mai intalnim ca taaaare mult ne-a placut
si... nu mai stiu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui inapreda [ Exista cineva careia ii place sa calce? |
din cate stiu eu, olguta este campioana la sportul asta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Floric spune:
citat din mesajul lui pisigri Floric, eu am platfus usor si tocesc incaltamintea la calcii spre exterior. Nu stiu daca te ajuta cu ceva asta.... Mi-a venit ![]() ![]() ![]() http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ba chiar imi e de ajutor. Deci, e firesc...Deci sa nu apeley la ghete? oricum va trebui sa ii cumpar sandale caci nu va face vara in incaltarile astea. Voi cauta sandale in comert nu la o0rtoped.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Daca sterg pe cineva din lista de prieteni de pe feisbuc, persoana respectiva primeste vreun mesaj/instiintare cum ca am renegat-o?
Suna aiurea, dar as vrea sa o fac...cu shusta

inapreda spune:
Floric, si Ian are picior plat; el calca in interior; si e vizibil; de deformat, nu apuca sa-si deformeze incaltamintea pentru ca, indiferent ce-i cumpar, il tine o saptamina pentru ca isi strica incaltarile cind se plimba cu boby-car-ul.