Mai multe lamuriri despre sterilet...

Mai multe lamuriri despre sterilet... | Autor: oana_noemi

Link direct la acest mesaj

M-am decis ca dupa nasterea prin cezariana sa imi montez sterilet. De unde se procura dispozitivul? Il are doctorul sau il cumperi de la farmacie? Care ar fi pretul unuia si eventul ce efecte secundare ati simtit. V-a scazut libidoul sau sangerari sau alte chestii?
Multumesc pt raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

CEL MAI BINE ESTE SA INTREBI DR. CARE TE ARE IN EVIDENTA. DACA NU ESTI MULTUMITA, POTI SA IEI CONTACT CU UN CENTRU DE PLANIFICARE FAMILIALA... SUNT O GRAMADA ACUM SI FAC PARTE DINTR-UN PROGRAM NATIONAL.

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am avut sterilet dupa prima nastere.Mi l-a dat doctrita, dar cum era prietena de familie nu l-am platit, oricum asta a fost acum 7 ani asa ca pretul nu ar fi relevant. Se introduce in prima sau a doua zi a ciclului, nu mai stiu exact. Sangerari mai mari au fost in primele luni, apoi nu, iar jena nu am simtit decat cand au trecut 5 ani si a trebuit sa-l scot, trecuse deja termenul "de valabilitate". In rest nu m-a deranjat cu nimic si acum abia astept sa pot sa-l pun pe urmatorul.Mi se pare metoda de contraceptie cea mai comoda.
pupicei.

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

La mine a fost nasol. L-a respins organismul si am facut si iflamatie de la el. Nu oricine il suporta. Poate capta microbi si ii ajuta sa se si inmulteasca. Bafta si ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dupa ce am nascut mi l-a recomandat medicul meu pentru ca alaptam. Montarea a durat foarte putin si nu a durut. Discpozitivul il avea medicul si l-am platit impreuna cu interventia. Nu am avut nici un fel de reactie, mi-a fost prescris un tratament de 3 zile pentru a preveni respingerea lui si a fost ok. Singurul lucru care l-am observat este ca menstruatia este ceva mai abundenta decat inainte. Eu acum dupa 6 luni sunt foarte multumita.

Sarbatori fericite!!!
http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-maria spune:

Si eu ma declar multumita de sterilet!
La controlul de 6 saptamini de la nastere, mi la "montat" ginecologul. Am avut o usoara hemoragie de la el, dar s-a rezolvat si aia.
Acum e intradevar un ciclu mai abundent, dar nu pot stii daca e de la sterilet sau nu. Inainte de sarcina luam anticonceptionale, dar acum nu mi le-a mai recomandat doctorul (alaptam, predispozitie la ingrasat).

Salutari.
Ana-Maria si Rares( 7 luni jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Foarte multumita!

Eu am deja de peste 1 an.Luna trecuta am fost la control ginecologic. Totul este ok.

Intradevar in primele luni ciclul a fost mult mai abundent si a tinut mai multe zile. Acum in schimb abia simt ca sint la ciclu...nu am dureri si tine foarte putin.
Nu am simtit nici o schimbare...nu m-am ingrasat, nu am probleme cu libidoul,nu am probleme cu dureri de cap sau dureri de burta...intr-un cuvint nici nu prea stiu cind sint la ciclu.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Dar cand se monteaza?
Eu si fara el am sangerari menstruale de 5-6 zile si destul de abundente desi medicul mi la recomandat parca am o strangere de inima.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput