CE E DE FACUT?
Raspunsuri - Pagina 4
delphin spune:
HAPPY de-ar fii toate femeile aflate in situatii penibile 1% curajoase si determinate ca tine, ar fii super!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Nici eu nu stiu ce ar putea face copii in situatzia asta,in definitv ea tot mama ramine ,iar el tot tata,indiferent ca merg inainte asa sau se despart! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Cum adica ce sa faca?
daca taica-miu o bate pe maica-mea si se afiseaza cu amanta peste tot umilind-o in ultimul hal eu as avea o discutie extrem de serioasa cu el in care l-as anunta ca daca o mai loveste o data chem politia. Asta in primul rand. Dupa aceea as trece la comportamentul lui in situatia cu amanta.
Rufus spune:
Vad mai multe persoane mirate care se intreaba ce ar putea face doi copii de 30 de ani atunci cand mama lor este batuta si umilita.
Cu siguranta eu nu as fi permis sa se intample asa ceva. Indiferent din partea cui venea agresiune.
Cred ca nu v-ati gandit suficient cand ati raspuns...nu pot sa cred ca cineva ar putea asista la asa ceva impasibil.
Cred ca doamna in cauza nu va mai fi multa vreme personajul pozitiv. Dupa ce isi va primi portia cuvenita de compasiune, daca situatia se prelungeste si (mai ales!) domnul nu mai divorteaza, se intoarce acasa si isi traieste linistit viata condimentata cu cate o noua cucerire, doamna va fi privita cu alti ochi si in scurt timp va ajunge "proasta satului". Asta numai pozitiv nu este...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
dana vio spune:
Eu zic ca cea mai buna "pedeapsa" pentru sot+amanta este sa-i lase unul altuia. Mai ales la varsta ei chiar nu mi-as manca nervii ca sotul umbla dupa nu-stiu-cine. Nu sta cu mine cu forta! E aia mai buna ? Indiferent la ce. Du-te barbate la ea, ca zau mie nu-mi trebuie circul ala!
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Cum adica ce sa faca? daca taica-miu o bate pe maica-mea si se afiseaza cu amanta peste tot umilind-o in ultimul hal eu as avea o discutie extrem de serioasa cu el in care l-as anunta ca daca o mai loveste o data chem politia. Asta in primul rand. Dupa aceea as trece la comportamentul lui in situatia cu amanta. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Si daca copii nu sunt de acord intre ei? Unul tine cu mama si celalalt cu tatal. Ce face atunci? Cunosc un caz idem, doamna a divortat si tatal profita de cel mic. Si tatal si mama lucrau in sistemul bancar, amanta era secretara lui, toata lumea cunostea pe toata lumea!
Alexandra Maria
14.12.2007
delphin spune:
Sa zicem, copii intervin ca mama a fost agresata. Asta e cat se poate de normal. S-a intamplat in cazul pe care il cunosc. Copii au intervenit mereu. Dar doamna nu a divortzat, nu,nu! Acum e genul din exemplul lui rufus "proasta satului" si cica ii este ok asa.
andacos spune:
Xio,Rufus(intotdeauna gindesc inainte de a da din tastesi nu numnai),bineintzeles ca sunt de cord cu ce spunetzi voi,copii trebuie sa aiba o discutzie cu tatal,cu mama...dara asta este tot ceea ce pot face!
Rezolvarea situatziei sta in mina lor a mamei si a tatlui!(eu din ce spune mada nu cred ca a existat violentza conjugala eu cred ca s-au certat si au inceput reciproc sa-si traga pumni!E parera mea bineintzeles,vis a vis de faza cu ochiul vinat!Chiar asa mada...inainate de aparitzia amantei,ai vazut semne d eviolentza?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
eumada spune:
aMANTA DATEAZA DE LA SFARSITUL LUI 2009...ERAM CRESTERE COPIL ATUNCI....faza e ca C. a aflat ca amanta pleaca azi pentru o luna in schimb de experienta in elvetia..cu inca patru colegi,iar taurul comunal ,care mai e si impatimit a bauturii ramane acasa......si e curioasa sa vada ce se intampla in perioada asta.Cert e ca individul a platit 500 ron la telefon luna trecuta.....o suna pe aia de pe mobil din ora in ora....
Spunea Dana Vio ceva..cred ca mai curand pe linia asta merge C....deocamdata e nehotarata...va vorbi cu vecinele care stiu povestea..cea de jos si cea care a vazut-o pe amanta intrand in casa ei.Actele sunt puse in siguranta,dar el si-a scos duplicate de la starea civila la toate,mai putin la contractul de cumparare a casei.
Ce altceva ar p;utea sa mai faca sa demonstreze infidelitatea?Ca toata lumea stie,e una.In fata judecatorului,trebuie fapte,poze dovezi.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
cristinuk@ spune:
detectiv particular ,poze, filme ,inregistrari asta e greu....martori la proces etc
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada aMANTA DATEAZA DE LA SFARSITUL LUI 2009...ERAM CRESTERE COPIL ATUNCI....faza e ca C. a aflat ca amanta pleaca azi pentru o luna in schimb de experienta in elvetia..cu inca patru colegi,iar taurul comunal ,care mai e si impatimit a bauturii ramane acasa......si e curioasa sa vada ce se intampla in perioada asta.Cert e ca individul a platit 500 ron la telefon luna trecuta.....o suna pe aia de pe mobil din ora in ora.... Spunea Dana Vio ceva..cred ca mai curand pe linia asta merge C....deocamdata e nehotarata...va vorbi cu vecinele care stiu povestea..cea de jos si cea care a vazut-o pe amanta intrand in casa ei.Actele sunt puse in siguranta,dar el si-a scos duplicate de la starea civila la toate,mai putin la contractul de cumparare a casei. |
Off topic: a naibii criza si austeritate daca pleaca 5 bugetari odata la schimb de experienta in Elvetia o luna de zile...
Eu zic ca n-ai ce sfaturi sa-i dai, dupa parerea mea ea vrea idila
terminata si pe sot inapoi. Pare genul de femeie care o acuza pe "nenorocita" ca i-a "furat" barbatul".
Ca si cum amanta avea responsabilitati fata de familia lui, nu el.
Pana la urma amanta e libera ca pasarea cerului si asa a ales sa-si traiasca viata, el e de condamnat.
Si nici el nu e de condamnat ca si-a descoperit pasiunea vietii la a doua tinerete ci pentru ca nu a iesit dintr-o relatie ca sa inceapa alta...