CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu mi-as bate joc de sot si de amanta. As lansa niste zvonuri cum ca amandoi mai au pe cineva si m-as distra la greu. Doamna ar trebui sa faca niste poze cu cei 2 si sa divorteze, cu dovada ca el o inseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

E greu la varsta asta sa iei decizia sa divorteti. en, fin, cred. aceeasi istorie cu pierdut "munca de o viata" am mai auzit-o. Nu stiu ce e in capul femeilor astea. Prefera umilintza, de cat sa fie "sarace" dar cu capul sus si linistite.
Munca de o viata- e si munca lui de o viata, banii lui unde s-au dus???

Departe de mine sa-i iau partea lui, dar trebuie pusa si intrebarea asta nu? Daca era doamna C ce avea un amant, ce facea???

Copii nu pot lua hotarari in locul parintilor, asta e! Parintzii sunt adulti responsabili si iau hotararile care li se par bune.

Doamna in cauza ar face bine sa nu-si mai planga de mila si sa ia taurul de coarne, sa faca ceva.
Ea vrea doar sa fie compatimita. Sunt dura, dar am un caz de care ma lovesc in apropiere, si ori ce ii propui nu se poate, deci doar compatimire vrea. 'Vai draga de tine, ce-ti face porcu' asta!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ea nu ar putea sa cumpere partea lui de casa?
stiu ca e nedrept, dar decat sa stea cu amanta...
In ro nu e ca in filme americane, ca te aegi cu averea daca sotu te insala.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

De unde vorba cu sex oral?Pai s-a laudat amanta..ca-l face de comanda pe domnul P. care e innebunit dupa.....si v-am zis,colegii stiu toti....

Niciunul nu pleca din casa ca se teme de celalalt.....sa nu-i ia cheile,sa schimbe yala...ea,amanta se duce si la ei acasa cand doamna C. e la servici...isi da seama si vine din ce in ce mai tracasata si suferinda la servici.

Avocatul i-a spus ca ,daca are dovezi ca el o inseala poate obtine ordin de restrictie pe perioada divortului.....problema e ca el vrea sa divorteze ca sa vina cu amanta in casa.

Si el nu se poate muta cu amanta deoarece ea mai are inca vreo trei.....am scris...zau ca pare asa usor de spus...dar sunt atatea probleme....e umilita,injosita....saptamana trecuta a cedat nervos si a inceput sa racneasca la aia prin geam(la fel,parcam masina).Nu stiam ce are.....mai acu` o luna avea ochiul vanat...Ea a zis ca s-a lovit de cuier....dar si-a scos certificat medico-legal.
Copiii nu sunt casatoriti,dar au si ei casa lor,fiecare..insa casa cealalta e si a lor.....oare ce sa-i faca sa-l lecuiasca?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu cred ca aici e mai mult un razboi al orgoliilor,niciunul nu pleaca,ca sa-i demonstreze celuillat...cit rau ii poate face daca vrea!

Se complac ambii intr-o situatzie,desi-s persoane mature,fara copii mici de crescut,doar pentru a-si face rau unul altuia!

Ea se crede indreptazita sa ramina in casa,ca e victima in acest caz(desi eu sunt sigiura ca probleme-s de mult acolo,nu si-a gasit el acum o amanta ca sa demonstreze ei in special ce viril e el la virsta asta),el isi cere drepturile dupa cei peste 20 de ani de casatorie!

In acest caz eu zic ca ea se complace aiurea,ar trebui sa ia pozitzie fara drept de apel,casa poate fi vinduta la o adica si banii impartziti,fiecare isi ia o garsoniera...ma rog,solutzii exista!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stai sa inteleg: femeia a fost abuzata de sotul ei, care o mai si umileste afisandu-se cu amanta, iar copiii nu iau nici o atitudine?

Cum naiba vine asta?
Ca omul s-a indragostit de alta pot intelege, ca vrea sa divorteze pot intelege, dar un asemenea comportament nu-l inteleg si daca as fi nevasta-sa zau ca l-as bate de ar fugi mancand pamantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dana, ce scrii tu acolo e solu#539;ia civilizata si de bun simt, ceea ce cam lipseste citeodada.

Xio, cum, mey, sa-l bati ? Apare acusica se forum si se plânge ca e neglijat de ne-fastuoasa si abuzat fizic.

Eu cred ca "cealalt#259;" e rea de musca cu o suma de masculi care se învinge in jurul ei si "so#539;ul" nu are nici un interes sa divorteze.
O solu#539;ie ar fi ca colega ta sa înceap#259; sa-i fac#259; "perversiuni" d-lui doar-doar s-o întoarce acas#259;. Glumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Mada, tu i-ai dat solutii, ai discutat cu ea? Ea de fapt ce vrea?
Sa il lecuiasca si sa continue convietuirea cu el sau sa traiasca linistita?
O solutie miraculoasa nu exista. Omul nu isi va lasa el partea din agoniseala pentru o femeie pe care nu o mai iubeste si nici nu o respecta. Pe amanta e posibil sa o lase la un moment dat, dar sotia/fosta nu va fi mai bine din cauza aceasta.
Eu in locul ei as divorta si as ceda jumatatea mea de casa pe unul din apartamentele amantei. Daca tot il vrea, sa-l ia cu totul dar sa si plateasca pentru asta. Sau as angaja un detectiv particular, as aduna probe peste probe si i-as cere individului daune morale ce ar acoperi si partea lui din casa. Ramane insa de cautat un avocat bun in litigii de genul asta.
Mie mi se pare de domeniul sf ca cineva sa fie lovit, umilit in fata tuturor colegilor si sa se vaite apoi ca vrea sa il lecuiasca pe domnul. Totusi, sunt oameni trecuti prin viata, nu mai au 16 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Poate gresesc, dar in noul cod civil parca se spune si de cazurile de adulter...n-am cautat f mult si am gasit doar un articol: http://www.sfin.ro/articol_23653/riscurile_financiare_ale_casatoriei_potrivit_noului_cod_civil.html

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Se complac ambii intr-o situatzie,desi-s persoane mature,fara copii mici de crescut,doar pentru a-si face rau unul altuia!

Vedeti cum vine treaba?
Cand se pune problema divortului, femeii ii este greu s-o faca ca are copii mici, pe care nu vrea sa-i lipseasca de tata sau n-are cu ce-i creste singura; ca n-are casa, ca n-are venituri, ca nu se poate descurca, ca il iubeste de moare. Si ramane agatata de unul-altul. In orice conditii. Se pare ca, pentru unele femei, oricand si la orice varsta va exista cel putin un motiv care sa o tina agatata intr-o casnicie pe care toata lumea o vede absurda. Si cand nu mai exista nici un motiv, va ramane in casnicie fara nici un motiv.
Femeia de care vorbim nu-i moarta la 54 ani. Are ani multi in fata de trait, pe care se pare ca-i prefera complicati. Ca sa nu-si piarda un confort aisigurat. Parerea mea este ca oricum si-l va pierde, e doar chestie de timp. Si dca i se va recunoste un drept in casa, mai repede isi va vedea ceafa decat dreptul sau.
Iar atitudinea copiilor n-as zice ca e de rahat, e de-a dreptul de c---t. Daca nu au nici o atitudine, asa cum zice Mada, inseamna ca au grave probleme de crestere, ceea ce indica ceva probleme vechi. Este inadmisibil asa ceva.
Cum arata amanta este irelevant, o alta discutie inutila si lipsita de realism, care se poarta de catre femeia inselata si prietenele ei in asemenea situatii. Asa cum nu pot eu pricepe ce naiba vede o femeie moarta dupa un tiriplici, asa n-o sa inteleaga femeile ce vede un barbat la o femeie care nu iese in evidenta cu nimic. Foarte simplu.
Un avocat bun si o viata noua. Asta-i trebuie colegei tale, Mada.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput