CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cristina, tu din teorie vezi asa, copii sunt datori sa se implice. Ok, se implica, ii explica ca ei nu sunt d'acord cu ce se intampla, ca trebuie sa divorteze pt. linistea si binele ei. Si MAMA, nu si nu, averea de o viatza.
Spune-mi tu acum, ce pot face copii??? Sa bage divortz in locul ei, nu se poate, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

poate sa imi explice cineva de ce copiii trebuie sa se bage ?
pentru ce?
pentru orgoliul meu pierdut?

Macar sa nu-ti mai dea la moaca?

pardon, dar asta nu e responsabilitatea copiilor, indiferent de varsta lor si/sau a parintilor.

cristina

Ce sa zic...daca voi ati putea sta impasibile sau cu capul dupa perdea daca tatal vostru v-ar altoi mama, pentru ca nu considerati ca aveti vreo responsabilitate, treaba voastra.
Eu, unul, n-as sta. In "manualul" meu de responsabilitati intra si asta. Ce-i drept, e unul vechi...o fi demodat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Citat:

Citat:

poate sa imi explice cineva de ce copiii trebuie sa se bage ?
pentru ce?
pentru orgoliul meu pierdut?

Macar sa nu-ti mai dea la moaca?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

pardon, dar asta nu e responsabilitatea copiilor, indiferent de varsta lor si/sau a parintilor.

cristina

Ce sa zic...daca voi ati putea sta impasibile sau cu capul dupa perdea daca tatal vostru v-ar altoi mama, pentru ca nu considerati ca aveti vreo responsabilitate, treaba voastra.
Eu, unul, n-as sta. In "manualul" meu de responsabilitati intra si asta. Ce-i drept, e unul vechi...o fi demodat.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

daca niste copii la vreo 30 de ani ( cel putin asa a zis eumada ca au copiii domanei C. , 26-30 ani ) inca mai stau in casa parintilor si inca mai vad ca tata ii mai strege una peste moaca lui mama inseamna ca manualul tau cuprinde niste responsabiliti eronate nu ca acei copii se ascund dupa perdea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Copiii nu pot face nimic in locul mamei lor, ea trebuie sa vrea, de acord. Dar pot fi alaturi de ea ascultand-o, incercand s-o convinga - inseamna mult. Eu as incerca sa o fac sa inteleaga sa nu se lase calcata in picioare, sa isi pastreze demnitatea si, de ce nu, as gasi solutii sa nu piarda toata averea la care tine.

Mergi la inceput

imi cer scuze , cristina, nu am remarcat ca exact cea care cere sfaturi de ajutor pentru saraca doamna C. ii da un astfel de sfat, adica eumada care crede ca la 50 de ani nu esti chiar asa de in varsta ca doar mai ai 5 ani pana te transformi in baba padurii.

in final parerea mea e ca in acest subiect eumada vrea sa ia pulsul la cat de potenti sunt barbatii dupa 50 de ani .

Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

...inseamna ca manualul tau cuprinde niste responsabiliti eronate

Serios? Mi-ai citit manualul?
Ai scris tu vreunul si ti l-au publicat ca fiind singurul valabil?
Singurul si unicul?
Cel mai cel?

Daca nu, sorry...eu cred ca al meu e valabil, iar tu gresesti.
Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dar...v-ati gandit ca poate acei copii nu stiu ca aceasta doamna e maltratata fizic?sau v-ati gandit ca poate le e frica de tata?poate e violent!sau v-ati gandit ca poate au intervenit, fara niciun rezultat, caci mama lor nu ia nicio decizie in ce o priveste?

Haideti sa nu mai fim noi judecatori!!niciodata nu poti sti ce e in casa omului si niciodata nimeni nu iti relateaza tot adevarul, mai ales in probleme familiale!

Imi mentin parerea:sunt la fel de vinovati amandoi.Rufele se spala in familie si cand doamna C. s-a decis a se "spovedi" Madalinei, rufele au inceput a se spala in public!Deci faptul ca aceasta poveste a ajuns pe un forum public nu e asa de blamat, din contra, luati aminte la aceasta istorioara si invatati ce e de invatat!Atat!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De invatat de aici e ca trebuie avut mare grija in fata cui deschizi gura, mai ales daca e vorba de povesti din viata personala...!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu cred ca e datoria copiilor sa intervina. Parintii sunt adulti si pot sa decida singuri cum isi traiesc viata. Cred insa ca e frumos din partea copiilor sa ofere sprijin mamei, in sensul ca poate sa vina sa stea la ei o vreme pana rezolva situatia, sa nu trebuiasca femeia sa locuiasca cu individul violent.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

rufus, eu zic ca fiecare dintre noi gresim, numai ca nu vrem sa recunoastem.
sa asteptam de la copii sa ne indreptam ? si daca nu ii avem, ce facem?

Mergi la inceput