CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Tot offtopic: Nu e Chris Noth genu' meu dar oricum, un mosulica din asta (de 57 de ani)chiar nu e de lepadat. In articol (Daily Mail, tabloid-tabloid, dar macar au poze frumoase ) e o poza din 2010, de cand avea saracu' 55 de ani, eu ma gandesc ca mai are oleaca pana sa-l declaram om batran

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2128251/Chris-Noth-marries-long-time-love-Hawaiian-beach-wedding.html

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

off topic:Ca sa fiu sincera mie mi-a placut si-mi place Alan Rickman...m-a pacalit,nu as fi zis ca e de 60 de ani....pe bune acum....Mr.Big are nasul mare si nu-mi place.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai daca-i Big cum ai vrea sa le aiba pe toate?! Nu va mai legati de Mr. Big, e printre putinii "mosi" care-mi plac (alaturi de Johnny Depp si or mai fi vreo 2). Recunosc, io-s cu "tineretu'":))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

"pacatoase" mici ce sunteti, vorbiti de sex in saptamana mare a Pastelui?

cred ca stiti de gluma

zilele trecute l-am vazut pe un colg de servici cu amanta, veneau impreuna la lucru. ea lucreaza la alt etaj, el lucreaza in echipa mea.

mai tarziu cand l-am prins singur i-am spus direct "ai amanta?"
s-a speriat putin si ma intrebat de unde stiu. pai e al naibii de vizibil, iar eu n-am aterizat acuma de pe luna.
in fine, dupa o mica discutie i-am spus ca e o mare jigodie ca-si insala nevasta. si oricum ar lua-o tot inselat se numeste. nenea are 60 de ani, batuti pe muchie. se scuza vezi doamne ca dupa un numar de ani langa nevasta te saturi si vrei altceva. "altceva" asta suna de parca gasise o extraterestra cu trei pasarici in loc de una. iar lui ii crescuse inca doua.

mosi-cocosi de-astia exista prin toate padurile. nu ma mai mir de nimik. eu una n-as sta nici o secunda in plus langa barbatul care ma inselat. nu va faceti iluzii desarte, omul care insala are motive serioase sa o faca. amadoi partenerii sunt la fel de vinovati. ceva undeva intre ei s-a fisurat demult. in afara caminului nu ies toate problemele din dormitor, asa ca realitatea adevarata o cunosc doar cei doi.
desigur ca problemele dintre parteneri nu-s motiv de cautat amanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mie mi-e antipatica duamna asta care judeca aiurea si se crede o sfinta.
Are niste prejudecati cit casa! "Statutul de femeie divortata" "chestia aia scirboasa care o face amanta", alea, alea...

Si mai sint de parere ca negarea afectiunii si dragostei este tot un abuz. Mare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Kari, chiar i-ai zis omului ca e jigodie ? dar de ce?

Ai dreptate cand zici ca problema ii priveste doar pe cei doi si numai ei stiu ce si cum, tocmai de aia ma mir ca i-ai trantit-o asa omului.

Iar doamna subiectului, doamna C, este la fel de vinovata ca sotul aventurier. Bajbaie prin intunericul mintii ei si nu vede lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Lady,

Din punctul meu de vedere aia e o casnicie mizerabila intre doi oameni care s-au obisnuit prea mult sa isi faca mizerii unul altuia si periodic au nevoie de "doza". Asta e, e viata lor.

Insa doamna C saraca e... saraca. Dupe ce ca o stie o institutie intreaga fiindca nu a avut decenta de a-si spala rufele in casa, mai vine si Mada si ii expune toate detaliile picante ale vietii pe forum intr-o telenovela cu o doza puternica de vulgaritate.

Ea nu-i aici sa-si ia sfaturile si/sau rosiile insa o gasca intreaga tocam casnicia lor, cum e ea si cum e el. Nice

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Kari, chiar i-ai zis omului ca e jigodie ? dar de ce?

Ai dreptate cand zici ca problema ii priveste doar pe cei doi si numai ei stiu ce si cum, tocmai de aia ma mir ca i-ai trantit-o asa omului.

Iar doamna subiectului, doamna C, este la fel de vinovata ca sotul aventurier. Bajbaie prin intunericul mintii ei si nu vede lumina.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

da, exact asa i-am spus. si in limba romana, colegul e roman. stii de ce i-am spus direct? ca prea vorbea urat de nevasta'sa. mi-a spus ca sunt foarte transanta. pai ce sa fac? sa-i fi adus corul de laudatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu expun decat ce stie oricum nu una ci doua institutii,vecinii si multa lume. Si pentru ca sincer as ajuta-o,dar generatia ei nu e a mea clar.Refuza orice reinnoire .Happy daca tu i-ai spune mamei tale sa zicem de ce nu mai face sex cu tatal tau(e o situatie ipotetica,nu vreau sa lezez pe nimeni)tu ai indemna-o sa fac s.o ca sa-l recucereasca?

E greu pentru oameni ai vremurilor mai asezate sa tina pasul cu nebunia din zilele noastre.

Totul a luat-o cu viteza....casniciile esueaza repede,sexul a devenit dimensiunea dupa care se ghideaza universul...unde e linistea si delicatetea unei plimbari in doi,a unei cafele baute dimineata in liniste,a unor activitati facute in doi?Caluteala si iar caluteala...vorba cuiva de la alt subiect.

De asta nu stiu si nu pot sa o raportez pe C.la ce si cum gandesc eu...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu expun decat ce stie oricum nu una ci doua institutii,vecinii si multa lume. Si pentru ca sincer as ajuta-o,dar generatia ei nu e a mea clar.Refuza orice reinnoire .Happy daca tu i-ai spune mamei tale sa zicem de ce nu mai face sex cu tatal tau(e o situatie ipotetica,nu vreau sa lezez pe nimeni)tu ai indemna-o sa fac s.o ca sa-l recucereasca?

E greu pentru oameni ai vremurilor mai asezate sa tina pasul cu nebunia din zilele noastre.

Totul a luat-o cu viteza....casniciile esueaza repede,sexul a devenit dimensiunea dupa care se ghideaza universul...unde e linistea si delicatetea unei plimbari in doi,a unei cafele baute dimineata in liniste,a unor activitati facute in doi?Caluteala si iar caluteala...vorba cuiva de la alt subiect.

De asta nu stiu si nu pot sa o raportez pe C.la ce si cum gandesc eu...

Mad si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmad/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

pai daca 2 institutii stiu de nebunia domnului P de 2 ani de zile, doamna C ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea daca nu vrea sa divorteze.
de multe ori facem alegeri gresite si nu generatia e de vina, asa cum am fost invatati.
uite ca tu nu esti din generatia madamei dar crezi ca la 50 de ani oamenii devin mumii.

concret, eumada , tu cum vrei sa o ajuti? vrei sa o ajuti sa isi deschida ochii si sa incerce sa afle de ce s-a ajuns aici sau vrei sa afli cum poate divorta fara sa-i dea un ban sotului?

Mergi la inceput