CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eumada, se poate ca un barbat care are Adenom de prostata sa faca sex din cauza sta mai ceva ca unul de 20 de ani.
O prietena de-a mea mi-a povestit de bunicul ei care la peste 75 de ani avea o aventura cu vecina mai tanara cu cativa zec de ani de peste drum. El era vaduv, ea cred ca era casatorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu inteleg de ce presupune infantilitate(ce cuvant elevat,wow)o intrebare normala.Ce performante sexuale poate avea un mosulica de 55 de ani?

No offence pentru nimeni,era pur si simp.u curiozitatea derivata din subiect.

Rufus,mai am de asteptat 19 ani pana sa aflu si banuiesc ca pana atunci mai pierd si eu din aplomb.....

Speram sa-mi zica cineva care stie pe bune.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

adica mesajul lunii poate fi si unul care ne-a distrat foarte tare? eu ma gandeam ca mesajele lunii sunt acele mesaje pline de intelepciune, nu de infantilitate.

Granita e foarte subtire intre ele, uneori.
Eu nu l-as numi infantil, e pur si simplu amuzant.

pitzinuca...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

la 55 de ani un barbat nu e mosulica de pe la 70 incepe sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

la 55 de ani un barbat nu e mosulica de pe la 70 incepe sa fie

Hmmm...daca te-ar auzi tata????????

Mada...eu am intzeles de "confuzia"pe care o faci tu cu "mosulica"insa imi pare rau sa spun ,dar vad ca tu continui,ceea ce poate deveni jignitor la un moment dat!La fel mi se pare si chestia cu sfaturiel pe care le ceri in mod expres lui rufus si Marius!(daca n-ai nevoie sau doar parerea lor e pe post de concluzie,atunci scrie in capul topicului si vor intra doar anumite persoane sa-tzi raspunda)

Sunt sigura ca nu o faci intentzionat,insa....poate deranja!

PS.Cred ca Marius si Rufus au intzeles ce vreau sa spun ,sa n-o ia si iei personal!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Rufus.....ce sfioasa sunt...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Nu o iau personal....si sunt sigura ca baietii au inteles exact ce trebuie.
Si vroiam parerea lor vis-a vis de ce pateste C.Ca intrebarea mea a venit in acelasi context e altceva.
Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu inteleg de ce presupune infantilitate(ce cuvant elevat,wow)o intrebare normala.Ce performante sexuale poate avea un mosulica de 55 de ani?

Prima data am crezut ca intrebi la mishto dar se pare ca tu chiar ai convingerea ca viata e cam terminata dupa 50 ani.

Imi amintesti de Dahriana care mi-a zis ca e normal ca la varsta mea (41) sa fiu probabil la menopauza deja si sa nu pricep prea mult dintr-un topic in care se dezbatea (si) pe tema sexarii.

Chiar, tu cati ani ai?

PS: Apropo de ce zicea Formalhauti despre discutia dintre "babe" legat de asteptarile sexuale are soltilor, am surprins-o pe soacra-mea (64) discutand pe aceeasi tema cu o prietena despre asteptarile lui socra-miu (75). Concluzia e ca mai poate, nu stiu detalii legate de performanta si nici n-am de gand sa intreb.

Edit pt Xio: socra-miu n-are adenom de prostata in caz ca exista dubiul ca ar fi ceva patologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

off topic!

Un barbat de 50-55 de ani e ok din punct de vedere sexual! Chiar nu e mosulica...poate dupa 70-75 ani!

...si e boala care se ia in timp si nu prea scapam de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ah Ramiris,ce bine imi pare ca mai scrie cineva...ca mine,pe tema asta!.Bun,perfect exemplul cu Dahriana,poate asa intzelege si Mada mai bine!

Mada...nu e primul subiect in care ceri in mod expres parerea lui Rufus si a lui Marius!Intzeleg ca respectzi opinia lor,insa repet,devine jignitor pentru totzi cei care au participat la subiect...si nu se numesc Marius sau Rufus!Intzelegi?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput