Bucurii de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Osna, se pare ca la noi incepe mai devreme anul scolar. Maria incepe gradinita luni, pe 13.08 si, din cate am inteles, tot atunci incepe si scoala.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pe langa cafeaua lui Lexi merg de minune si muffinsii cu ciocolata ce i-am mesterit ieri impreuna cu fiu-miu!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Osna, spectaculoase muffins, dar periculoase pentru cura de slabire.

Ati scris un timp in urma despre diete. Eu nu am urmat o dieta anume, las organismul sa manance normal, dar nu in combinatii periculoase. Plus miscare. Recomand exercitiile lui C.B.: incalzire + exercitii propriu zise + stretching-ul de dupa. Sunt singurele exercitii care m-au motivat sa fac miscare.
Si mers pe jos de la servici acasa.

Am sa va scriu cam ce avem voie sa mancam intr-un mesaj viitor, daca va intereseaza.

Incerc sa va pun niste poze cu Maria de la mare.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gety, foarte frumoase pozele, Maria parea f fericita! In ce statiune ati fost?
Osna, eu am de ani de zile blogul tau salvat la favorite cu toate ca inca nu m-am invrednicit sa fac nicio reteta propusa de tine. Dr acum tocmai caut un desert cu zmeura, asa ca poate ma inspir de la tine.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

In Saturn, Lexi. Apa a fost calda, cam agitata marea la inceput, pentru ca a batut vantul foarte tare, dar plaja si terenurile de pe langa hotel neingrijite. Pacat.

Dar cred ca anul viitor o sa ne orientam spre Bulgaria si noi.

Sper sa ma consilieze Lilina in aceasta directie.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata , ceaiul si cappuccino-ul!
Gety, imi pare rau ca nu ti-au facut o impresie prea buna conditiile, va tin pumnii ca la anul sa mergeti unde va doriti voi! Mie, cand v-am vazut pozele mi s-a facut si mai dor de mare, dar anul asta suntem nevoiti sa zicem pas. Poate-poate sa mergem un weekend pe undeva dar nu stim sigur.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata si de la noi!!!

si noi anul asta am vazut marea scurt,numai vreo 5 zile in aprilie cand era oricum foarte frig si cateva la sfarsit de mai cand am fost la ostsee.dar am mers regulat cu matei si am stat pe plaja,s-a jucat in nisip,a espirat aer sarat ca in primii ani am avut mari probleme cu recelile.acum de vreo 4 ani de cand mergem nu a mai luat decat sirop de plante pentru tuse usoare.

eu mi-as fi dorit sa mergem acum in august o saptamana dar cum sotul nu mai are concediu spunem pas pina la anul,am ales muntele unde pentru matei a fost prima oara si se pare ca i-a placut.

s-a facut asa urat si frig afara,parca s-a terminat vara la noi si nici nu am simtit-o cu adevarat!

ma dus sa-i dau juniorului micul dejun ca numai ce s-a trezit!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Buna

sa va fie de bine concediile
si noi am fost iar la mare cateva zile, fara copil, am avut 2 nopti de concerte si una de relaxare, foarte bine ne-am distrat
iar pe septembrie se anunta iar weekendurile pline cu botezuri, teambuilding si alte petreceri in afara orasului .... nu stiu daca sa ma bucur ca suntem praf cu banii dupa vara asta si mutatul nostru

POLL !!! si-a luat careva incaltaminte CLARKS ??? sunt innebunita dupa ele si acum sunt mari reduceri la final de vara si am vazut ca pe afara (Germania si Franta) nu sunt reduse asa mult ca la noi (ma refer strict la modelele pe care mi s-a pus pata)

pup U

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Lilina, imi pare rau, nu mi-am luat incaltaminte din care spui tu. Eu la incaltari sunt fan Tamaris, Hush Puppies sau s.Oliver si acum am descoperit si 2 marci italienesti care au modele frumoase.
As vrea sa va cer parerea, poate voi v-ati confruntat cu asa ceva:
Ieri cand am venit de la serviciu am gasit-o pe Maria plangand. O batuse o fetita afara. E prima oara cand se intampla. Fetita aia e cu un an mai mica decat fii-mea dar e foarte salbatica, are reactii ciudate uneori ca sa nu mai spun ca e clar ca parintii se pare ca nu se ocupa deloc de ea (nu stie sa spuna nici "buna" nici "multumesc", nimic). Am simtit ca mi se urca sangele la cap pentru ca eu si sotul meu am dus mult timp munca de lamurire cu Maria ca nu e frumos sa dai in alti copii, ca nu e frumos sa le iei jucariile daca nu ai permisiunea lor, etc. Asta pentru ca, pe la 3 ani si Maria avea tendinta sa loveasca alti copii. Acum, vazand-o plangand si uitandu-se cu ochisorii aia tristi si intrebatori la mine, mi s-a parut ca tot ce am invatat-o in anii astia a fost contrazis de ceea ce s-a intamplat. Probabil ca in capsorul ei se intreaba de ce, daca mami si tati spun ca nu e voie si nu e frumos sa lovesti alt copil, eu sunt lovita? I-am spus ca de-acum nu o sa se mai joace cu acea fetita, am incercat sa-i explic ca pe ea parintii probabil ca o lasa sa faca ce vrea, dar acest lucru nu e intotdeauna un lucru bun... Am incercat sa-i explic cat de bine am putut. Pe de alta parte insa, nu vreau ca fetita mea sa fie calcata in picioare si i-am spus ca daca se mai intampla vreodata ca cineva sa de ain ea si noi nu suntem prin preajma, sa nu stea sa inghita, sa riposteze. Stiu ca nu e cea mai buna metoda, dar eu am fost un copil mototol, batjocura intregului cartier si nu am de gand ca si Maria sa ajunga la fel. Uitandu-ma la ea cum evolueaza, parca ma vad pe mine mica si nu, nu vreau sa fie asa... Copilul meu e si extreeem de generos, o bomboana daca are si mai sunt 3 fetite cu ea la joaca, imparte bomboana aia in 4. Nu vreau ca bunatatea si inocenta ei sa fie luate drept prostie. Voi ce ziceti, am gresit spunandu-i sa riposteze?? Sunt si eu confuza nu stiu cum sa fac sa fie mai bine pentru ea...

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput