Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 9
adarev spune:
Dana nu Mai spune de costum de baie. Eu arat ca um greiere bortos.Bea, nasol cu serviciu. Cred ca Laura se petrece de nu zice nimic. Maria , Mai am si eu uneori stari de voma. Mai fetelor, noi am fost la niste prieteni de familie foarte apropiati care au o fetita de un an si doua luni. Am mancat peste cu tot felul de sosuri si clatite. Am gatit impreuna. Insa ei sunt foarte suparati ca fetitei I s-a pus diagnostic de tibia vara sau boala blount. Eu am sesizat ca este cracanata dar am crezut ca o sa I se indrepte picioarele. Maine se duc la un alt ortoped s-o vada si spera sa nu fie diagnosticul acesta. Vreau sa va intreb daca stiti vreun ortoped din buc. Foarte bun sau tot ce stiti despre aceasta boala.[pup
Ada
Fleurdelise spune:
Fetelor, sunteti niste frumoase, bata-va norocul sa va bata (m-am uitat pe picasa). Aruba, superbe poze de primavara....vreau si eu primavara ... iar burtica ta e o minune, pup piersicuta dolofana! Michelle ai o rochita super, Carmina ti-am admirat burtica data trecuta cand am intrat.
Voi incerca sa mai fac si eu poze noi si sa updatez albumul. Maria, Muraturica - ati promis! - si toate celelalte fete care nu au facut inca albume, va asteptam sa ne cunoastem, macar asa virtual, sa asociem cate o fatza si o burtica numelor si "vocilor" voastre.
Va pup, o seara frumoasa.
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Fleur ma tin de cuvant, trebuie insa sa imi fac timp sa selectez cateva, sa descarc unele poze de pe tel. mobil si dupa aceea le pun, intre noi fie vorba nici un as al tehnicii nu sunt.
Ada eu am avut ceva probleme cu fetita la picioruse de la pozitia pe care a avut-o in burtica,calca in interior cu piciorurese - tal val a fost diagnosticul, mi-a vazut-o pediatru pe la 6 luni, asa ca am mers la Grigore Alecsandrescu, a cunsultat-o un ortoped dupa care in clinica amubulatorie a lor, care are sediul pe Dorobanti am facut tratament lunar timp de 2 ani.Doctorita fizio care a vazut-o si i-a prescris tratamentul se cheama Pricopescu Adriana, este dr. in stiinte medicale, super de treaba femeia. Trebuie insa multa rabdare si timp fiindca tratamentele sunt de durata si iti trebuie mobilitate. Daca te intereseaza nr. de telefon spune-mi. Am inteles ca la afectiunile de acest gen cu cat se incepe tratamentul mai devreme cu atat rezultatele sunt mai bune.
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Am revenit de la distractie , nu prea am dormit noaptea trecuta , au inceput arsurile din ce in ce mai mult si ma ia din somn , daca stiti un remediu pana intreb medicul ce pot lua de la farmacie , va multumesc .
Eu incerc sa nu-mi bat capul cu miscarile lu' bb ca imi este teama sa nu devin paranoia , insa am "norocul" ca ma inghionteste pe la ficat si sunt foarte "linistita"
Multumesc tuturor fetelor pt urarile de Florii , i-am transmis sotului ... a zis ca si pe acolo este cunoscut ? ... si eu pup toate florile din odisee
Am vazut si noile poze sunt superbe , Aruba ai o burtica foarte mare si frumoasa . Am incercat si eu varianta cu ceva dulce sa miste bb si a mers ... imi place sa ma joc cu el
In rest ... un pic de oboseala ... dar trece ... va pe toate .
25+ Andrei
ali24 spune:
laura/rennie e bun ptr arsuri.fetele ziceau ca se poate lua in sarcina .eu am luat dar nu am citit prospectul si m a ajutat.am avut incredere in ce au spus fetele.
26+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 laura/rennie e bun ptr arsuri.fetele ziceau ca se poate lua in sarcina .eu am luat dar nu am citit prospectul si m a ajutat.am avut incredere in ce au spus fetele. 26+ rafael albert(25.05.2007) |
Multumesc pt raspuns Ali , daca nici in noaptea asta nu dorm .... maine dimineata sunt prezenta la farmacie .
25+ Andrei
ali24 spune:
Arsurile gastrice din timpul sarcinii reprezint#259; una dintre cele mai sup#259;r#259;toare probleme pentru femeile îns#259;rcinate. Acestea î#537;i fac apari#539;ia începând cu primele trei luni de sarcin#259; #537;i se agraveaz#259; în ultimul trimestru al sarcinii.
Arsurile la stomac sunt cauzate în general de modificarile fizice si hormonale. #536;i anume : placenta produce hormonul progesteron, care relaxeaz#259; valva care separ#259; esofagul de stomac permi#539;ând astfel, acidului gastric s#259; urce în zona gâtului #537;i s#259; creeze acea senza#539;ie de arsur#259; pe esofag si in stomac.
Rennie – este un medicament antiacid, care diminueaz#259; aciditatea gastric#259;. Carbona#539;ii de calciu #537;i de magneziu neutralizeaz#259; hiperaciditatea gastric#259;.
Rennie Spearmint poate fi utilizat în perioada de sarcin#259; #537;i al#259;ptare. Con#539;ine comprimate masticabile cu un gust pl#259;cut de ment#259;, care se dizolv#259; în gur#259; la 30-60 de minute dup#259; mas#259;!
Con#539;ine : carbonat de calciu 0,680 g, carbonat de magneziu 0,080 g #537;i excipien#539;i .
Mod de administrare : 1-2 comprimate masticabile de 2 pana la 3 ori pe zi, (maximum 12 tablete pe zi) dup#259; mese sau în momentul durerii. Copii de peste 6 ani: 1 comprimat masticabil de 2 pân#259; la 3 ori pe zi. Comprimatele au o arom#259; de menta, nu con#539;in sodiu, drept care pot fi utilizate #537;i de persoanele supuse unui regim desodat.
eram curioasa sa vad daca totusi nu fac rau in sarcina si se pare ca sunt recomandate.la prima sarcina nu am stiut si am suferit aiurea.dar de acum cu siguranta cand ma arde rau voi lua(cu toate ca nu sunt fan medicamente mai ales in sarcina)
26+
rafael albert(25.05.2007)