Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 8
miruna1980 spune:
De Florii va daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate,fericire,multe bucurii si belsug.La Multi Aniiiiii,sa aveti o zi frumoasa si minunata ca voi.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ducem sarcinile la termen,sa nastem bebelusi sanatosi la trup,suflet si minte.Doamne ajuta!
Va pup si o pentru fiecare!
24+
miruna1980 spune:
Fleur, aceeasi patanie am trait-o si eu ieri cu fetita....toata ziua nu am simtit-o,iar seara deja ma panicasem...am rasfoit google si cand am citit ca daca nu misca de 10 ori in 2 ore,sa ne prezentam la doctor.....am incercat cu usoare bobarnace in burtica,cu vorbe frumoase,cu lacrimi,cu implorari,cu rugaciuni.....la toate acestea raspundea baiatul,pe care-l simtitsem toata ziua....am stat de vorba si cu el,sa-i dea un ghiont surorii lui....si,auzisem ca daca mananci ciocolata devin agitati...am mancat putina ciocolata si hop,a inceput dansul.....de dimineata pe la 1.30 ei misunau de zor,m-am apucat sa numar miscarile acum,sa fie 10...am devenit paranoia....si am trecut de cele zece,si m-am culcat linistita ca si pe ziua de azi i-am simtit....acum logic dorm,ca daca noaptea dansuiesc....cred ca vor sta numai prin cubluri
24+
miruna1980 spune:
Ada,te felicit sincer ca ai reusit sa te impartasesti...mi-as fi dorit si eu,dar mi-e groaza de aglomeratie,de multe drumuri facute....unul pentru molifta,altul pt spovedit,altul pt impartasit....de ce nu le pot face pe toate o data?Poate gresesc,dar asta simt.
24+
muraturica spune:
Buna dimineata.
La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de Florii!
Sa aveti o duminica minunata.
Va pup cu drag pe toate.
19+
Daconst spune:
La multi ani de Florii!
Fleur,la mine reactioneaza la 1-2 linguri de Nutella.
Vad ca a scris si Miruna de dulce.Asta e garatat,ca le place mult.
De gradinarit,poti linistita,ca nu are nicio treaba,doar sa nu te obosesti.In rest daca-ti place...distractie faina.
Azi plecam la piscina,sa-mi tineti pumnii sa nu ma apuce depresia cind ma vad in costum de baie.
La noi a nins si e zapada asternuta.E frig de numa,of ce vreme avem s noi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
24+ sapt
b_1403 spune:
Fetelor dar ce liniste.
Eu sunt la servici si sunt adormita de tot. Aseara am fost la petrecere si am adormit tarziu, abia ast sa ajung acasa ca nici nu ma simt prea bine.
Noroc ca am o zi usoara de uitat la tv la servici
La multi ani de Florii.
Beatrice 24 + cu Maya Elizabeta
maria0408 spune:
[dancost, michelle multumesc. La multi ani celor ce poarta nume de flori si isi serbeaza astazi ziua Fleur (crina), Delia sa flo] . Paste Fericit pt.cei care il sarbatoresc azi.
maria0408 spune:
Fleur e liber la gradinarit, dar cu manusi, prin contactul direct cu pamantul se pot lua unele boli gen listeria. Daconst petrecere frumoasa la piscina, baietelul tau stie sa inoate? A facut cursuri?de la ce varsta? Bea imi pare rau ca stai la serv.azi. Noi la prima ora, a se citi 8,00 am fost o tura prin Cismigiu sa vada ana animalutele si sa dea de mancare la porumbei, din paccate dupa ac. a inceput ploaia. Aseara mi-a fost pofta de zacusca si toata noaptea mi-a fost rau, doar spre pranz m-au lasat crampele si greturile.
Fleurdelise spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de Florii.
Paste fericit celor ce sarbatoresc azi!
Noi vom petrece o zi linistita acasa, cred, nu avem nimic in program. Am gatit aseara cateva sarmalute in foi de vita si ardei umpluti, iar azi voi face o crema de zahar ars sa fie ceva un pic festiv.
La gradinarit voi fi atenta, pun manusi, clar. Oricum inca e frig si nu am cumparat inca rasaduri.
Multumesc si pentru sfaturile de stimulat bebeul somnoros. Nutela, ciocolata, s-a retinut, nu prea am eu voie din astea, dar in disperare de cauza... Miruna, regula aceea cu 10 miscari/zi am citit si eu de ea, dar cica se aplica de la 30-32 saptmani in sus. In alta carte am citit ca nu trebuie tinut cont de ea strict, ci mai degraba trebuie urmarit ritmul obisnuit de miscari ale bb, daca se schimba atunci trebuie sa fim atente. Adica, daca el/ea misca mai mult dimineata si nu o mai face, atunci sa incercam sa il stimulam.
In cazul meu, in seara dinainte am baut o jumatate de pahar de vin rosu... cred ca era mahmur saracul a 2 a zi, gata, nu mai fac!
Daconst, ce vreme e si la voi...aici numai ca nu ninge, in rest e rece si innorat. Distractie placuta la piscina si nu-ti fa nici o problema cu costumul de baie. Eu sunt multumita ca mai am 2 care ma incap, in rest nu ma intereseaza cum arat. In vacanta inca am purtat costum 2 piese, dar si burta era un pic mai mica, acum cred ca nu-mi mai vine.
E liniste aproape totala pe aici...sper ca petreceti, va plimbati...
Va pup si va doresc mult soare!
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
LA MULTI ANI CELOR ce poarta nume de flori!!!!!!!!!!!
dana si eu vreau la piscina.stai linistita ca prin germania esti fotomodeala.ca acolo toate sunt mai <bine facute>.eu acolo nu aveam nici o treeaba.aici e mai naspa printre 90/60/90
si la mine reactioneaza bebe la dulce
26+
rafael albert(25.05.2007)