Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 6
adarev spune:
Deocamdata stam in Varful patului. Am fost la coafor , am mancat si ne facem planuri pe unde sa o intindem. Maine am intense ca va fi urat.
Ada
ali24 spune:
gata fetele.problema rezolvata (sper)
dupa ce vi am scris dimineata chiar daca vroiam sa ma linistesc singura si sa fiu tare ma plimbam ca o gaina beata prin casa si izbucneam in plans.of,of...nu vi am mai scris ca nu asm vrut sa va indispun si pe voi asa de dimineata.
si cand am ajuns la doctor am fost tot cu ochii in lacrimi si pe punctul de a incepe sa plang.cu greu am reusit sa ma abtin.
de cand m a vazut doctorul a zis ca mi l da jos.i am spus ca sunt insarcinata si m a intrebat in ce luna.a spus ca e ok si ca nu se absoarbe injectia in sange si sa stau linistita ca nu il afecteaza cu nimic pe bebe.asa ca gata mi a arso.a fost tare dragut si m a intrebat daca sunt ok,daca nu mi e rau de foarte multe ori.probabil se citea disperarea pe fata mea.l am intrebat daca nu e periculos ca mi a scoso si a spus categoric nu 100%.a zis daca vreau o trimite la analize dar nu merita cheltuiala ptr ca el e convins ca nu e periculoasa deloc.a spus ca se stie imediat care ar putea fi periculoasa.sper ca nu m a minTIT CA M A vazut prea speriata.
oricum m am mai linistit.si cand am iesit de la el pe drum am inceput sa plang.probabil ca sa scap de energia negativa care s a acumulat in mine...in fine gata sper sa nu ma mai stresez.
26+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Ali stai linistita ca nu cred ca doctorul era nebun sa-ti spuna vorbe aiurea , daca a zis ca totul este bine ... atunci asa este .
Acum linisteste-te si bucura-te de weekend si vremea frumoasa de azi. Daca printre noi este cineva de religie catolica le urez un Paste Fericit !!!!
25+ Andrei
roxypuy spune:
hello burticoase ce faceti?
eu am zacut la TV pana acum si gata, m-am hotarat sa ma ridic si sa fac putina treaba astept sa vina sotul de la cumparaturi sa facem ceva de papa - l-am trimis sa ia crap proaspat sa facem prajit cu mamaligutza si mujdei k mi-e pofta si vreau sa mai fac o placinta cu mere. maine vin ai mei la noi sa reamenajam casa incepem sa ne pregatim incet incet k deh, trece repede timpul si akus vine bebelina
va poop si va doresc un week end excelent!
Roxy
24+
adarev spune:
Bravo Ali!Acum vorba Laurei stai linistita ca doctorul o fi vazut n alunite periculoase. Eu sunt pe la birou cu sotul sa instalam un fax . Roxy pofta buna...IMMM crap cu mujdei de usturoi.
Ada
MITITICA82 spune:
HMMM BUN CRAp CU USTUROI...WOW de nu as avea greata asta cate n-as manca si eu......
24+ Denis Gabriel
Fleurdelise spune:
Buna fetele,
M-am trezit si ma foiesc pe aici. Am avut niste crampe puternice dimineata, iradiau spre spate. Fuga la baie dar nimic. Sper sa nu fi fost ceva contractii dureroase de data asta!
Ali, bine ca ai scos alunita, te-ai linistit. Asa e pot fi periculoase daca le ranesti si le neglijezi. Dar acum ai scapat de ea. Si eu am multe pe tot corpul, sunt plate si mici, vad ca nu a crescut nici una (si pe talpa am una, ha, ha).
Ada, asa e fara parul aranjat nu putem gati. Dar face tare bine la psihic! Zic eu care nu ma invrednicesc de 2 sapt. sa imi vopsesc radacinile si sa merg sa ma tund.
Laura, La multi ani sotului tau, sa fie un tatic de succes!
Daconst,cu ce ti-ai delectat invitatii pana la urma, sa ne spui.
Nu mai stiu ce-ati mai zis, dar mai revin, ca afara e tot frigut inca si stam pe acasa.
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)