Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

IIuli multa bafta la morfo astazi sa-l saluti pe bb din partea noastra

26+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor ma panicati cu contractiile astea. Eu pana acum nu am simtit niciodata ceva suspect, ce-i drept nici nu stau cu mana pe burta mereu sa vad daca si cat se intareste. Oare e posibil sa am si eu si pur si simplu sa nu le constientizez? vad ca toate gravidele le au.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , posibil sa nu ai inca ... poate mai spre 30 sapt , nu este obligatoriu sa ai contractii , la mine se intareste burta destul de tare ca sa nu fie simtita senzatia .

26+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Roxi si eu cred la fel: daca celelate sunt bune, stai linistita.

Aruba, eu am sarcina mai mica, din fericire nici eu nu am inca burta tare din cand in cand sau alte dureri.

Bafta la eco fetelor.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu am contractii nedureroase si rare. Intr-adevar parca merge treaba cu bautul apei sa inceteze contractiile

Alina - nu ai PM activat pt a putea primi parola

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ms fetelor, poate sunt eu norocoasa si nu am inca.

Despre candidoza eu stiu ca trebuie tratat si barbatul, pentru ca la ei infectia poate sa fie total asimptomatica, in unele cazuri sunt doar purtatori, si degeaba ne tratam noi daca la primul contact sexual ne-o paseaza inapoi. Pt barbat e suficienta o pastila de Diflucan, doza unica. Am avut si eu de 2 ori candidoza acum ceva ani, prima data mi-a trecut tot asa cu Diflucan doza unica (dar sunt sigura ca in sarcina nu este permisa) iar la a doua infectie,pt ca nu a cedat doar la pastila am pus si 3 zile ovule. In schimb la barbat medicul mi-a zis sa ia doar pastila daca e asimptomatica.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

TE ROG SA IMI SPUI TU MICHELLE CUM POT ACTIVA PM-UL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

si mie mi se intareste burta, dar nu foarte des; mai ales cand sunt obosita sau imi schimb pozitia, ma ridic de pe scaun

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

GATA AM ACTIVAT PM-UL TE ROG SA IMI TRIMITI SI MIE PAROLA MICHELLE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_29

TE ROG SA IMI SPUI TU MICHELLE CUM POT ACTIVA PM-UL?

La meniul din partea stanga a paginii forumului, e jos un buton mesaje private, acolo la Optiuni bifezi prima casuta "activeaza mesajele private".

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput