Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 17
Fleurdelise spune:
Scuze daca am gresit la raspunsul despre candida la barbat, mie asa mi se spusese, intre timp am citit si asta:
Spreading Vaginal Yeast Infections
Generally, a yeast infection is caused by an imbalance within the body and the vaginal area. Thus, yeast infections are not typically contagious and can't be spread by skin to skin contact. In rare instances, sexual contact can transmit an overabundance of yeast to a sexual partner. When and if that occurs, the male partner may develop itching or a rash on his penis due to the overabundance of yeast. This transfer of yeast is not considered to be a sexually transmitted disease and is treatable.
Read more: Is a Vaginal Yeast Infection Contagious? | eHow.com http://www.ehow.com/about_5125720_vaginal-yeast-infection-contagious.html#ixzz1ree139Be
Asa ca, subscriu si eu ar trebui tratat si el, macar preventiv, daca aveti relatii intime. Al meu nu a avut problema asta cand eu am avut-o.
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
balanta_tm spune:
fleur, tu ai scapat greu de candidoza?
eu sunt nelinistita fiindca pe perioada tratamentului a trebuit sa intrerup utrogestanul care imi ajuta mult colul cerclat (am trecut pe progesteron injectabil intre timp, dar parca ma simteam mai bine cu cel vaginal dpdv col/uter) si cum inca mai am niste mancarimi, nu stiu daca e bine sa pun utrogestanul, ma tem de reinfectare (desi din vagin nu mai curge nimic; doar seara, cand pun crema la exterior, vad pete pe tampon).
Daconst spune:
Ada,mersi mult de info.
Aruba,eu am 42 si la H&M si la astia tot 42 mi-am luat,desi cred ca sunt putin mai mari ca marime,parca.Eu am comandat mai multe marimi si am probat care mi se potriveste.
Ioana,felicitari!Adevarul e ca nici nu avea cum sa fie altfel!
Fleur,nu stiu cind oi fi si eu musafir...ca m-am cam saturat deja.Acum duminica trebuie neaparat sa fac masa ca sunt cei la care am fost de Craciun si Rev...si eram oarecum la rand,ca atunci ma simteam rau si n-am putut face nimic la noi.
Despre botez,la noi va fi spontan in functie de vreme.Desi inclin sa cred ca in octombrie va fi mai cald ca in martie,de exemplu.
Noi nu avem multi invitati si nici nu fac ceva pompos.La biserica,o masa si gata.
De scos afara il voi scoate zilnic pe bebe cum am facut si cu fi-miu desi era ianuarie.
La candida se trateaza si barbatul,din ce stiu eu.Pe vremuri cind eram in Ro,cel putin asa faceam.Aici am avut doar o data si parca i-a dat si lui un unguent,dar nu mai retin.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
24+ sapt
Fleurdelise spune:
Balanta, mie mi-a trecut candida dupa 3-4 zile de tratament, crema interna si externa. Nu stiu, in cazul tau, cu colul cerclat, poti lua tratament intern? Ca numai cu crema externa trece mai greu, e mai mult pentru simptomele de mancarime. Iar comprimate mi s-a spus ca e interzis sa iau.
Daconst, mie, de cand sunt gravida, mi se pare foarte obositor sa fiu gazda. Ar trebui si amicii sa fie mai intelegatori, cred, dar voi stiti mai bine. Doar nu te extenua. Pentru petrecerea de Paste, ar putea aduce fiecare cate ceva, de exemplu, gazda pune pe masa la fel ca si ceilalti, un fel sau doua.
Noi vom ciocni oua cu viitorii cumetri (la ei acasa) rapid asa, nu intentionam sa stam mult pe capul lor, de mese intinse nu vreau nici sa aud.
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
balanta_tm spune:
fleur, am pus deja 3 ovule intravaginal (pana duminica inclusiv) si in paralel am dat si cu crema pe exterior. avand cerclaj, e f important sa tratez orice infectie, fie ea si o banala candidoza.
of doamne, cat as vrea sa treaca mai repede saptamanile si sa stiu ca am putut duce sarcina la un termen rezonabil!
miruna1980 spune:
iuli ai PM legat de mobilier...merci
va citesc dragele mele in fiecare seara,va pup si sanatate multa.
25+
Viairo spune:
Salutare Piersicutelor!
Scuze de absenta, ma bucur mult ca toate fetele sunt bine, exceptand micile neplaceri care trec. Am avut o perioada mai nasoala. Nu am scris sa nu stric atmosfera frumoasa de aici.
La eco inainte de amnio a gasit doctorita mea un soft marker de Down, asa ca am avut un morcov cat casa vreo 3 saptamani. Acum sunt relaxata, am primit rezultatul de la amnio si e ok, am facut si morfo si cu mici exceptii e ok. Colul meu e mai scurt cu un cm fata de eco trecuta, asa ca in afara de ceva mincare si plimbari scurte fac naveta intre pat si canapea.
Bebe e baietel de 20 sapt, 300 gr, foarte vioi, nu reusea sa faca masuratorile doctorita in niciun fel, cat am stat atat a facut tumbe.
Cu una cu doua am ajuns la un pumn de pastile: femibion 2, no-spa, magne B6, Calciu D3 si utrogestan, un set banal in sarcina, dar nu sunt obisnuita cu asa multe.
Imi pare rau de fetele cu candida, am crezut si eu ca am, dar apare prurit si de la protej-slip, am gasit unele din bumbac organic si parca e mai ok.
Pup piersicutele si burticutele!
Daconst spune:
Fleur,pai aduce fiecare cite ceva si la noi la masa de Paste...dar eu asa sunt,ma cam stresez de obicei si nu-s multumita daca nu fac de toate.Iar cu sarcina,ce sa zic,nu ma menajez nici eu singura...asa ca de la altii nici nu ma astept.
Nu va mai zic cita treaba am facut azi,ca numai a femeie gravida nu am fost.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
24+ sapt
Fleurdelise spune:
Viairo, bine ai revenit, ai trecut si tu de hopul amniocentezei, important e ca rezultatul e bun, bebe sanatos si vioi!
Scrie oricand aici, nici vorba sa strici vreo atmosfera, de asta suntem aici, sa ne ajutam si sustinem moral, si asta e foarte important mai ales cand apar probleme. De soft markeri de Down am auzit si eu, dar intelesem ca niciodata nu se analizeaza unul singur, ci numai daca sunt prezenti mai multi, nu stiu exact. Oricum te inteleg ca erai in panica inainte sa ai rezultatul la amnio. Cat ai asteptat?
Bine ca a trecut, acum stai cumintica in pat, rabdare.
Daconst, ai grija!
Eu am avut toata ziua de lucru o stare nasoala, somnolenta si ameteala, burta grea si cam tare. In jumatate de ora ma tarai acasa, unde nu vreau sa fac nimic, desi presimt ca ma asteapta un munte de vase de spalat si vid in frigider. Nu am energie nici chef.
Va pup, noapte buna, sper sa am maine o stare mai buna.
28 + X Ioan