Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 15
ARUBA spune:
Eu in mod cert o sa scot copilul la plimbare pana la botez, chiar nu intentionez sa o tin saraca in casa 2 luni, mai ales ca e vara si frumos afara.
Primul vaccin la ce varsta se face?
24+
Porumbita spune:
depinde de ce schema alegi impreuna cu pediatrul
un vaccin li se face inca in maternitate(dc nu semnezi ca vrei sa nu il faca); apoi la 2 luni, la 4 luni etc...
intre 2 si 4 luni ai optional si rotarixul ...
chestia cu vacinurile o sa vezi ca e super mega controversata;
in final tr sa fie decizia parintilor dupa ce se consulta cu pediatrul (in care ar fi ideal sa ia maxima incredere)
michelle1981 spune:
Cu botezul la Bianca la fel am patit si eu, voiam ceva restrans si s-au adunat aproape 60 pers. si cu 2 zile inainte cautam formatie ca sa am cu ce sa ii intretin Asa ca s-a lasat cu dans, hora etc
La bb2 luam direct formatie ca sa nu ne mai riscam.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu
honeys spune:
Buna dragi piersicute,
Vin si eu cu vesti: suntem bine 389 gr, toate la locul lor Doamne ajuta!
In legatura cu concediul prenatal eu am inteles asa:
- maxim sunt 84 zile pentru ca trebuie sa pastram minim 42 zile pt postnatal;
- eu daca nasc in jurul datei de 23 august postnatalul maxim imi acopera incepand din iunie, iar in mai imi iau concediul pe 2012.
Gresesc undeva? ca mie asa imi convine calculul asta
La mine la placenta scrie: grupa I grad 0 de maturitate; habar n-am cum e bine.
Va pup cu drag
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
20+
ioana3110 spune:
Va pup fetelor! Nu am apucat sa va citesc ca am niste zile infernale, dar am intrat sa va dau o veste buna: rezultatul de la amniocenteza e bun!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Va pup fetelor! Nu am apucat sa va citesc ca am niste zile infernale, dar am intrat sa va dau o veste buna: rezultatul de la amniocenteza e bun! 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
Bravooo! Ai aflat ce este?
24+
ZIZOU spune:
Felicitari, Ioana!
Si eu vreau tot un botez restrans, dar tare imi e frica ca vor fi destul de multi invitati.
Bebelusul meu a fost foarte agitat ieri si vad ca si azi e la fel, imi da si mie o stare de agitatie.
Ce gatiti pentru paste?
20+
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Sper ca la voi e mai frumos, ca aici e gri si urat, si se anunta fulgi de zapada...
Aruba, in legatura cu botezul, e exact cum ti-a raspuns Porumbita. Si eu il voi scoate la plimbare inainte de botez, cum sa nu, ma refeream la deplasarile mai lungi. Si ii voi spune pe nume... numai sa-l decid odata, numele... Daca il iau in Romania, vreau sa fiu linistita ca e botezat, e o chestie mai mult de traditie si de liniste sufleteasca, in cazul nostru, decat de superstitie.
Ne-am intalnit aseara cu viitorii nasi si am stabilit data la inceputul lui septembrie asa cum planificasem. Ar avea in jur de 2 luni atunci. Acum sa dea D-zeu sa fie totul bine si sa ajungem sanatosi. Ca m-ai intrebat, Ada, ei sunt super-incantati de bebe, s-au oferit singurei sa boteze, si noi suntem super-multumiti ca i-am gasit de nasi.
Si eu sunt adepta unui botez in cerc restrans, aici nici nu prea am alta alternativa, dar si prefer asa. Nasii si barbatul vad ca au planuri mai mari, vor sala cu loc de dans. Dar asta avem tot timpul sa mai discutam.
Roxy25, imi pare rau sa aud ce ai patit. Bine ca i nu s-a intamplat nimic lui bb.
Ioana, felicitari pentru rezultatul la amnio si asteptam sa mai scrii, ai aflat si ce e bb?
Honeys si tie bravo pt. rezultate.
Roxypuy, fain ca ai trecut la 6 ore, ai sa vezi se cunoaste zdravan la capitolul oboseala, la mine au redus cu doar o ora programul (de la 8 la 7) si tot mi se pare super.
Daconst, cand mai esti si tu musafir? As cadea lata sa pregatesc atatea mese, mai ales pt. altii...
Muraturica, asta iti mai lipsea. Imi aduc aminte "cu drag" de vecinii mei din Ro care aveau aceleasi obiceiuri. Am patit-o de ex. in noaptea dinaintea primului examen de admitere la facultate. Apoi alaturi de blocul alor mei, o casa a fost cumparata de "tuciurii" care mai faceau periodic cate o nunta in curte... Ca fapt divers, aici, in aceleasi circumstante, se cheama politia...fara suparare...dupa o amenda adevarata, nu ii mai arde nimanui de parti..
Ada, vad ca te-ai intors la fractii si verbe franceze...rabdare multa iti doresc!
Va pup si ma extrag spre servici (n-am nici un chef).
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
buna, fetelor,
am azi o pofta de dulce ceva de speriat, am mancat deja o prajitura si o felie de cozonac, ma simt cam vinovata.
altfel, noi suntem bine, bebe se trezeste din cand in cand si mai da cate o tura; v-am mai zis, eu nu il simt prin toata burtica, asa cum spuneti voi, ci doar asa niste bulbuci.
roxypuy: eu fac kinetoterapie si masaj la sanador (in spital); eu sunt abonata, dar stiu ca pretul este de 80 de lei sedinta de kineto si 40 de lei masajul (o zona/30 min).
ioana: felicitari pt rezultatul bun de la amnio. pana la urma ce sosetele ai?
vad ca vorbiti de botez. noi o sa nastem probabil la mijlocul lui august si asta ar insemna sa facem botezul undeva in octombrie; mie mi se pare prea frig pt botez, asa ca probabil o sa il lasam pt martie-aprilie. eu nu am niciun fel de superstitii si fac botezul mai mult pentru familie, stiu ca ei vor.
va pup
21+ Mihai