TOMBOLA - 25 aprilie ora 18, extragere in direct!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Bine v am regasit!
Vacanta asta a fost minunata din toate pc de vedere,ne am simtit excelent,totul a fost perfect...............Mai vreau!!!!!!!Nici copilul nu mai vroia sa plece de acolo
Multumim pentru aceasta vacanta sponsorilor ,lui Teutz ca s a gandit la noi si ne a dat aceasta vacanta castigata de ea, lui ALinuk ca datorita ideilor ei se pun in practica aceste ocazii, iata de data aceasta pentru noi,participantii, dar mai ales pentru copii pe care incercam sa i ajutam cum si cat putem, ea tot timpul ,,lucreaza ,, la idei pentru strangere de fonduri pt cei din jurul nostru mai defavorizati de soarta de aceea tin sa i spun ca o apreciez f mult pe ea si echipa de fete minunate din spatele actiunilor.
Si binenteles lui desprecopii pt ca exista acest loc minunat unde sa ne putem exprima dorintele,necazurile, unde am legat prietenii frumoase, unde putem da o mana de ajutor acolo unde este nevoie de noi si putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ne bucuram ca ne-ai dat un rezumat despre weekendul super pe care l-ai castigat.

Multumiri echipei organizatoare a Tombolei DC si mai asteptam astfel de actiuni frumoase!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Azi am trimis colet cu premiul Oriflame pt lalitica2000.Felicitari si sa le folosesti cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabby2011

Azi am trimis colet cu premiul Oriflame pt lalitica2000.Felicitari si sa le folosesti cu placere!

am ajus si eu ieri la posta si mi-am ridicat premiul (multumesc gabby). Pe mine m-ati nimerit la fix, mi-a placut tare mult si e tare folositor.

multumesc sponsorilor ca s-au implicat in aceasta campanie.

si nu in ultimul rand, organizatorilor....FELICITARI pentru modul in care puneti suflet in organizarea tuturor campaniilor.

Mergi la inceput

Lalitica
Am distribuit si premiile Avon pt aka si pt ceilalti 2 castigatori le am predat lu manuelacrina
Alex_andra astept un semn sa vedem cum facem sa intri in posesia premiului tau Oriflame.......si gata,rezolvat
Va mai asteptam si la alt eveniment!

Mergi la inceput

Buna ziua!
Azi am trimis premiul si lu alex_andra.Felicitari!Sa le folosesti cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dragele mele,
dupa aproape patru saptamani am revenit si eu' am avut un accident de munca si am piciorul drept cu dubla fractura si cel stang cu plaga intepata ce a trebuit cusuta. acum sunt bine, nu mai am dureri asa mari si am reusit sa urc un etaj pentru a ajunge la net si la voi.
Invitatia la teatru pe care am castigat-o am donat-o catre Ancadragoman, sper ca a reusit sa mearga si sa se destinda.
Denisa mi-a spus ca a fost frumos la mare, au fost primiti bine, cu mancare buna si cu toate pregatite; acum sincer nu mi-a dat mai multe detalii, ca de cate ori am vorbit la telefon, eu ma plangeam ca ma doare piciorul si cred ca ei ii era cumva sa-mi spuna ce bine se distreaza...
Multumim sponsorilor (in special Ana Hotels si TNB ca noi acolo am castigat) si Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi si sa o avem pe Alinuk pe langa noi sa mai putem organiza astfel de evenimente.
Va ,
Laura

Mergi la inceput