Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
Anitta_O spune:
Buna seara! Ne-am strans si noi pe acasa, dar M n-a vrut sa vina acasa, a ramas la munte. La noi a nins ca-n povesti, tare-tare de tot. Si noi luasem chiar si pantaloni scurti si tricouri la noi.
Imi scrie si mie cineva ce analize a facut in trim 3? Dr mea a uitat sa imi dea trimitere, dar eu vreau sa fac macar hemograma, sideremia si transaminazele.
Joana, cum te-ai tratat cu apa cu sare, ai facut baie la picioare sau gargara? Si mie mi s-au umflat picioarele, rar mi se dezumfla dimineata, cel mai adesea imi sunt pe tot parcursul zilei butucanoase, fara sa mi se vada articulatiile. Abia ma incap pantofii.
Virgi, ce film ati vazut? Fain?
Doamne, ce putin mai aveti pana sa nasteti!...Ma strange in spate, ma vad asa nepregatita, trebuie neaparat sa ma mobilizez dupa Paste.
Asparagus, imi pare tare rau pentru starea asta nasoala, si eu am reflux puternic, dar ca sa ma protejez putin mananc putin, stau in picioare dupa ce mananc, nici vorba sa ma asez in pat, iau Rennie frecvent, mai beau pepsi sau apa minerala. Oricum, nu vars, ceea ce ma bucura mult, fata de ce am patimit in primul trimestru.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
ana_lia spune:
La Multi Ani tuturor Floriilor, sa aveti parte de clipe frumoase in primavara aceasta.
Paste Fericit celor ce sarbatoresc astazi ac. mare sarbatoare crestina.
Mi_bebelina stai linistita, eu urmeaz de cateva luni un tratament la stomatolog, fiindca parca au luat-o razana toate maselele s-au umplut de carii, asa ca am intrebat inainte 2 medici gineco, plus stomatologul si raspunsul a fost ca anestezia cu adrenalina e ok, dupa semestru I, stiu ca nu e f. indicata in trim. III fiindca poate da contractii, nu pt. ca il afecteaza pe bebe. Daca nu ai avut contractii, stai linistita bebe e bine, mie toti mi-au recomandat sa nu stau cu durereri sa carii ca infectia face mult mai mult rau si tie si lui bebe.
ana_lia spune:
Blanca sa stapaneasca Eva sanatoasa camera.
Anca,Elly, Titi sa mai stea puii un pic.
Andra stai linistita ca pt. tine este prea devreme. Cum a fost la zoo?
virgiL spune:
MI_BEBELINA,STAI LINISTITA si alunga-ti toate gandurile negre!Tot ce ti se putea intampla rau era daca pastrai o masea cu infectie sau cu durere mare in gura(risc mare de nastere prematura).Daca nu s-a intamplat pana azi nik(adik n-ai nascut si bebe misca bine in continuare),nici de azi in colo nu mai ai de ce sa-ti faci griji.Cantitatea de adrenalina din anestezic e minima(iar efectul ei este de vasoconstrictor...si daca nu e strict necesar se evita pt a nu produce vasoconstrictie pe vasele de sange care duc la bebelus).Dar repet se calculeaza bine balanta avantaje-dezavantaje...o durere mai mare indurata ti-ar fi putut declansa o secretie proprie de adrenalina in corp,mult mai mare decat cea cuprinsa in fiola de anestezic(acelasi lucru care se poate intampla si cand te sperii f tare sau te lovesti).Deci nu ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta(induratul durerii ti-ar fi facut muuuuult mai rau).Asa ca zi merci ca te-a ”salvat”cealalta dritza!In momentul in care te-ai dezmortit si adrenalina era cel mai probabil eliminata din corp.
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
virgiL spune:
ANITTO,bine v-ati intors!.Am vazut ”Jocurile foamei”,si am fost si azi si am vazut ”Oglinda oglinjoara”cu Giulia Roberts.faine amandoua.(ieri singurei,azi cu Ioana).La analize mai poti adauga sumarul de urina,(dr mea zice si de RPR,da nu cred ca-i cazul) .Si teoretic ar mai trebui facut examenul secretiei vaginale pt streptococ gr B si listeria.Bine...si eco la 32-34 sapt.
Si eu am observat discrete edeme la picioare in ultimele 2 zile.
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
Andra_C spune:
Ana_Lia, nu mi-a placut deloc, animale triste, putine, geamuri murdare de ciment prin care te chinuiai sa vezi ceva...ma rog, m-am intristat rau. Nu tu o zebra, o girafa, un elefant...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
Anitta_O spune:
A, da, si la sumarul de urina ma gandeam, mai ales de cand cu edemele astea. Secretia pt streptococ mi-a recoltat-o, maine am rezultatul. Eu voi naste prin cezariana, nu stiu daca e chiar importanta analiza asta. Deci cam astea ar fi analizele.
Julia Roberts imi place tare mult.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+
blanca000 spune:
Esti draguta Andra dar eu de tine ce sa zic..chiar ca odisee de manechine, inalta, frumoasa, o burtica rotunjoara super..mai mare ca a mea dar si eu sunt mai migniona si burtica e pentru fiecare..eu ma vad maree..am vreo 12-13g..maine dimineata ma cantaresc.
De Amana ce sa zic dulceeee..pacat ca am stat doar 1 minut .
Si pe noi ne-a lasat rece zoo, au mai imbunatatit custile insa animale mai deloc, ori era prea rece ori nu stiu..urs nu, lup nu..staim ca nu mai e elefant si camile..insa slabut..nici vulpe..leul si tigrul si pelicanii ne-au placut..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
Nu am vazut leul, dar lupul da, era chiar unde ne-am intalnit si m-am asezat pe banca...alb, frumos. Ei plecasera sa vada alte animale si pana s-au intors a intrat in vizuina, nu l-au vazut.
Trist rau acolo, oricum.
Si mie imi pare rau ca am stat asa putin, dar poate veniti intr-o zi aici la noi la Ferma Animalelor, cred ca stii de ea, plimbam fetele cu poneii, ce zici?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
Andra_C spune:
http://www.fermaanimalelor.ro/home