Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

bun seara burtici!

Intram si noi la raport. Tocmai am reusit sa adorm plodul, dupa lupte seculare...
Suntem ok, nimic nou. Mi se mai intareste burta, nimic spectaculos, fara dureri...
Problema mea principala ramane refluxul. Vomit cam 80% ce mananc, cel putin o data pe zi, ma straduiesc din rasputeri sa nu dau afara, dar daca ma intind sigur ma trezesc cu mancarea in gat sau deja in gura, si vomit, nu am ce face...plus arsuri rau de tot...dar asta este, sper sa aiba pitica de unde sa-si ia ce-i trebuie, asta mi-e singura grija, ca altfel suport, nu-i bai inca cateva saptamani.

Eu am avut epidurala la Lucas, Doamne multam ca ai permis asa o inventie, mi-a facut suportabil travaliul cateva ore bune, pe final n-a mai avut nici un efect, oricum eu am ajuns la cezariana, dar asta ii si este rostul , la sfarsit sa nu mai aiba efect, ca sa simta mamica sa impinga. Epidurala mea a fost cu dozaj propriu, adica aveam un buton la mana si-mi bagam sinura cate un pic, in functie de cat aveam nevoie...si am avut, slava Domnului

ANXY,ELLY, nu scoatem inca agitatele, sa facem galerie, nu fiindca nu ne gandim la voi, dar sa faca bine sa mai stea piticii in burtica vreo cateva zile, la caldurica!

Paste fericit tuturor catolicilor, noi serbam aici cel catolic, sotul si Lucas sunt catolici, eu am ramas ortodoxa, dar nu face nimic, sarbatoarea conteaza!

Si eu am o durere sub coaste, sub sanul drept, cel mai rau e noaptea, intinsa, doctorul zice ca e un piciorus de Bianca care imi mangaie ficatul...mama radea la telefon ultima data, cica asa se razbuna istoria, ca fix asa i-am facut si eu vreo luna intreaga!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 34+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Andra, eu am avut ceva dureri asemanatoare celor descrise de tine acum vreo... luna. Ma durea efectiv pielea in exterior. Eu cred ca erau de la electrozii de la electrocardiograma ce o faceam zilnic - erau niste plasturi care cred ca mi-au cam iritat pielea de la atata pus si luat. Dupa niste masaj cu ulei de migdale a fost ok, dar vreo 4 zile m-a durut groaznic. Acum, cum zic si fetele, uneori nu are loc si ficatul meu si calcaiutele lui - simt cum parca mi se umfla un balon sub ficat si nu mai incape. Dupa ce ma intind e ok.

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetelor,

DIANA -am sa-ti spun si eu din experienta mea de la prima nastere. Am decis sa nu fac epidurala, nu neaparat pentru ca tin eu mortis sa fie cit mai "natural", ci pentru ca pur si simplu nu suport acele si cu atit mai putin ace in spate.:))
Acestea fiind spuse, am fost indusa dupa ce trecusem de 40 de saptamini (pentru ca nivelul lichidului scazuse si bebe era mai bine afara decit sa mai stea in burtica) si, desi se spune ca, contractiile prin inducere sunt mult mai dureroase decit cele naturale, ale mele au fost chiar tolerabile. Am inceput sa fiu indusa in jur de 6:00 pm luni seara, pe la 3-4 dimineata au inceput contractiile alea mai dureroase (dar intre care inca mai puteam sa-mi trag sufletul), barbate-miu mi-a fost de mare ajutor, nu numai ca-mi ridica moralul, da' imi citea de pe monitor si-mi spunea cind incepe urmatoarea contractie si cind se termina, una peste alta, cele mai crunte contractii au fost cam in jur de o ora, de pe la 6 pina in jur de 7, da' eram aproape de dilatare maxima si la 7:27 am l-am nascut pe grasunul Bryce.:)
Uitindu-ma inapoi, nu cred ca as fi procedat altfel. Chiar m-am bucurat ca am reusit sa nasc fara epidurala si repet, nu ca am ceva impotriva ei, si pur si simplu pentru ca imi creaza mie un discomfort psihic.:)
Sper si la nasterea asta sa pot face acelasi lucru. Va tin la curent cind o fi sa fie.:)

Inca o data "La Multi Ani" tuturor celor cu nume de flori si "Paste Fericit" celor ce-l serbeaza in acest weekend.

Va pup si numai bine,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! La multi ani tuturor Florilor azi! Paste fericit tuturor care-l serbeaza azi!

Ieri am schimbat si eu prefixul saptamanilor de sarcina. Nu pun AMR ca habar n-am cat mai este.

Mirela, Eva, Andra, multumesc pentru info despre schimbarea carnetului! Inteleg totusi ca n-ar fi cazul sa ma agit cu dactilografieri si legalizari. O sa merg asa frumos cu actele in original si copii si daca chiar sustin aia ca nu-i suficient ii injur frumos(in gand) si merg sa fac cum zic ei.Deea, tu de ce zici ca-i mult de alergat sa schimbi permisul? Daca ai de schimbat permisul si buletinul faci 3 sau 4 drumuri in total. Nu mi se pare chiar asa de mult.

Enona eu am tot zis ca o sa fac si-o sa dreg sa ma pregatesc de sarcina. N-am reusit sa ajung la nici o ora de gimnastica, sper din suflet sa ajung si eu mai ales ca deja am platit 10 sedinte. Si exercitii Kegel am tot zis ca fac si mereu uit, dar poate ma mobilizez pana la sfarsit sa ma tin si eu de ele. In afara de ceea ce faci tu, chiar nu cred ca se poate pregatire mai mare. Cred ca esti cea mai constiincioasa dintre noi la capitolul asta.

Asparagus, ce aiurea mi se pare ca te-ai chinuit cu varsaturile toata sarcina! Tin minte din primul trimestru ce disperata si epuizata eram si eu de la greturi si varsaturi. Acum am reflux, dar nu mai "dau la rate" Asa ai patit si la prima sarcina? Sper ca te tii tare, mai e un pic.

Anxy, Elly si Titi ma bucur ca sunteti bine si ca mai stau bebeii un pic la "dospit". Ionelu, poate totusi te mai cumintesti si tu sa mai cresteti un pic. Tinem pumnii sa fie totul bine pentru toate fetele!

Andreea, 30+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Am si eu o intrebare: ma doare foarte tare sub sani, ca si cum ma strange sutienul, dar nu e de la asta. E o durere asa ca si cum as avea o vanataie, mai experimenteaza cineva asa ceva?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+

Andra mie mi s-a intamplat exact asa de cateva ori, o durerea "ca o vanataie" ii spuneam si eu lui Bogdan, dar a trecut repede. Nu stiu exact de la ce-o fi fost, bebe sau altceva, cert este ca n-am facut nimic in sensul asta dar a trecut.

Corina 32+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza dragelorsi Pste Fericit! Eu sunt catolica asa ca la oi e mare sarbatoare in casa:D. La multi ani si tuturor floricelor

Ionele, te bat, dar te bat rau, chiar am vrut ieri sa te sun insa am fost prinsa cu nepotelul meu de 5 ani, apoi cu inspectatul la curstenie, si multe altele incat am uitat. Stai cumintica, nu mai face efort deloc, inca o luna draga mea

Titi, Anxy, Elly, sa mai stea buburuele macar o saptamana sa treceti de 37 si totul e oki.

Acum, eu sunt racita cobza, sotul a venit racit de la sarv si am tot stat eu departe de el insa am luat o. Am incercat sa ma tratez cu apa cu sare si ghiciti ce? M am umflat groznic. Am picioarele si mainele de nu se mai vede incheietura, si dor...tareee. Am avut iar o nopate grea, nu dorm, ma dor toate, nici nu pot respira acum, insa stiu ca mai este putin, Doamne asa putin...

Dureri de coaste eu am de ceva timp, m am obisnuit cu ele, nici eu nu stiu de la ce sunt, in consecinta nu le tratez.
Va pup cu drag

Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +

AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

La multi ani de Florii!!!!

Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri
Azinoapte a fost un pic mai bine, m-a durut doar cateva ore
Si de acum incepe greul, saptamanile astea vor fi de foc, abia astept sa treaca, imi este si foarte greu din cauza kg acumulate

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

La multi ani, Floricelelor!si Petrecere frumoasa celor care sarbatoresc Pastele astazi!
Vad ca deja se apropie momentul mult asteptat pt unele dintre fetele noastre! Sa stea fluturasii si floricelele cumintei macar pana dupa Paste!
Noi nu raportam nimic spectaculos, doar ca ieri am stat la ai mei la curte si m-am facut grena pe maini ..n-as fi crezut ca soarele e atat de puternic. In rest, am mai cumparat cate ceva pt bebe, am cautat chiloti de unica folosinta spre disperarea sotului care s-a holbat la toate rafturile din Carrefour nestiind niciunul dintre noi cum arata ca in final sa nu gasim deci..ramane pe alta data
In rest..am primit rezultatele la analize..toate bune, se pare ca am scapat de anemie, analizele de ficat buune, calciul si magneziul in limite, coagulograma buna!

Va uram o duminica frumoasa si poate avem parte si de catvea raze de soare, ca m-am invatat sa nu mai stau in casa..Eu sunt pe dos, pana acum m-au durut toate, acum am energie cum n-am avut toata sarcina

32+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

La multi ani florilor odiseei si burticilor care sarbatoresc astazi Pastele .

Clara, multumesc mult pentru detalii. Pe mine ma atrage epidurala (aici e standard din cate stiu, trebuie sa precizezi daca nu o vrei) din punct de vedere al confortului, dar ma ingrijoreaza putin efectele secundare care nu-s putine. Pe de alta parte, eu nici o plomba nu-mi pot pune fara anestezie, asa ca nu stiu daca as reusi sa trec peste x ore de travaliu si apoi sa fiu capabila sa expulzez un bebe de 4kg+. Deocamdata cantaresc posibilitatile.

Asparagus, imi pare rau ca inca ai probleme cu varsaturile. Mie prima perioada, legata de greturi si varsaturi mi s-a parut tare grea. Mama mea a fost cam la fel ca tine in sarcina cu frate-mio, a varsat pana in ziua in care a nascut si singurul lucru pe care-l putea manca era paine si lapte. El s-a nascut lungut dar slabut, insa a recuperat. Acum are pste 1,80, deci nu te ingrijora ca puiul e in urma. Recupereaza .

Albinuta, chilotii de unica folosinta ii gasesti si la farmacie la raionul "puericultura", sau la orice magazin care vinde articole de puericultura. Sunt un pachetel mic, cu 4-5 chiloti facuti suluri individuale. Nu te uita dupa chiloti, ca nu arata a chiloti .

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Buna dimineata!

Albinuta, chilotii de unica folosinta ii gasesti si la farmacie la raionul "puericultura", sau la orice magazin care vinde articole de puericultura. Sunt un pachetel mic, cu 4-5 chiloti facuti suluri individuale. Nu te uita dupa chiloti, ca nu arata a chiloti .

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

multumesc, Diana! Daca nu ne-am uitat ieri la toate rafturile astea de la raionul pt bebe.. si ma intreba sotul daca trebuie sa fie din hartie sau daca arata ca niste pampersi

32+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput