LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu vreau sa ma mut la Baia Mare!!!! O data pt inghetata si apoi pentru preturi. Fratioareeeeee, eu nici in cele mai bune zile de reduceri nu am luat 2 produse cu 50 lei, d'apai atata listoiu. Eu una nu stiu outlet in Bucuresti cu astfel de preturi, in afara de cel dim Militari care dupa parerea mea este o teapa notorie, cu mega preturi si numai porcarii de lucruri, nu stiu niciun outlet. Deci, vreau la Baia Mareeeee. Eu cea mai buna afacere la reduceri p ecare am facut-o pana acum este o pereche de bocanci de piele de la Debenhams redusa de la 300 la 60 lei.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ia de va distrati:

http://blog.tastebuds.fm/worst-album-covers-of-all-time/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Mada foarte frumoasa petrecerea de la gradi. Adela a avut o zi minunata

Novus este bine, sanatoasa socrela?

Leon este mult, mult mai bine, desi au inceput sa se extinda bubitele si pe corp. O sa va arat poze caci i-am facut sedinta foto astazi cu fratiorul sau Dupa baie insa se inroseste. Ieri l-am spalat pe fata cu apa plata si fara sampon si tot s-a inrosit si i s-au marit bubitele, dar nu asa rau. Ma gandesc ca o fi de la baita, ac se incalzeste. Abia astept sa vad ce zice astazi doctorul.

David este si el mai bine. Vine regulat la mine si ma roaga sa-i pun comprese reci cu rivanol. Face si pisu, dar tot il doare. Insa cand il schimb miroase cam urat pe-acolo, cred ca s-a imputit treaba si sper sa nu faca o infectie ceva.

Pisigri eu ador Pastele, tocmai ca este o sarbatoare linistita, dar ai ales pt ca imi aduc aminte cu drag de copilarie. Aveam niste obiceiuri tasre frumoase

Chato de legat de McDo - din pacate da, a fost si a gustat. Taica-su este fan si cam 1 data pe luna mananca de-acolo si mai nimereste sa fim si noi prin preajma, asa ca David si Chiti mai degusta cate-un cartof si nu sunt mandra deloc cu asta. Am fost si pe Burger King, dar si la Kfc

Alexandra super petrecere ati avut si voi

Chato ff fain ceasul Si eu imi caut un ceas mai finut auriu, dar nu pot sa-i cer la iepuras caci am primit si de la Mos un ceas. Astept ziua mea

Pisik astazi multi pupici, maine mai incerc si altceva

Ina sa porti sanatoasa ochelarii. Idee buna de cadou E ok daca ajunge marti pachetul. Multumesc
Multi pentru Ian curajosul. Cand l-am decalotat pe David, i-am explicat ce si cum, ca are mizerie acolo si trebuie facuta operatiunea, bla, bla. In drum spre casa, desi il durea mi-a zis"multumesc mama ca m-ai dus la doctor" Mi s-a rupt sufletul

Ilinca vreau si eu la magazinul vostru Sa purtati sanatosi tot ce v-ati luat!

De dimineata scriu la mesaj. Intre timp am fost la carre4 sa mai iau cate ceva pt copilasii de la spital.

Ne pregatim sa mergem la dr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

La ideea lui M., noi am fost cu piticul la dentist azi. I-a facut un periaj pentru indepartarea coloratiilor. N-a putut indeparta tot (a ramas in spatiile interdentare), totusi are acum o dantura uite-asa: A stat incredibil de cuminte, bine, si dentista e o superdulce, a vorbit cu el, i-a explicat, s-a jucat...

PISIK, baga subiectul in dezbatere! Stii ca noi ne dam cu parerea chiar daca nu ne pricepem!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Bravo, Cristi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, in primul rand pentru increderea in pielea mea.

No. 2: nush daca te ajuta, dar eu raspund.
Eu am ales un copil de 16 ani, din 2 motive:
- cei mici is in general mai cadorisiti
- proabil ca la dimensiuni se potriveste cu mine.

Va dati seama ca pt o fata de 16 ani nu am ce jucarii sa iau, asa ca am luat:
- produse de ingrijire/cosmetice: periuta + pasta de dinti, gel de dush + burete fluffy, deodorant
- o bluza roz-fuchsia, XS
Mai adaug, din arhiva personala:
- o fusta lunga, roz-mov, asimetrica
- niste briz-brizuri - ma gandeam la niste cercei de argint sau niste margele colorate
As vrea sa mai cumpar o carte, un roman de dragoste, ceva usor cu adolescenti. Inca nush ce, poate Fata cu cercel de perla? Sau e prea dificila pt 16 ani? Ma gandeam sa ii iau Pe aripile vantului, ar avea succes, is sigura, dar n-am vazut-o prin librarii.

Aaaa, Pisigri, la H&M se pot returna chiar daca le iei din magazin, cu atat mai mult de pe net. Si e si perioada de reduceri, mie mi s-a lipit o little black dress de mana de 40 lei (ca de obicei la reduceri raman numai marimile mari, asa ca io daca am in portofel, nu ezit cand prind o oferta...)

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Eu vreau sa ma mut la Baia Mare!!!! O data pt inghetata si apoi pentru preturi. Fratioareeeeee, eu nici in cele mai bune zile de reduceri nu am luat 2 produse cu 50 lei, d'apai atata listoiu. Eu una nu stiu outlet in Bucuresti cu astfel de preturi, in afara de cel dim Militari care dupa parerea mea este o teapa notorie, cu mega preturi si numai porcarii de lucruri, nu stiu niciun outlet. Deci, vreau la Baia Mareeeee. Eu cea mai buna afacere la reduceri p ecare am facut-o pana acum este o pereche de bocanci de piele de la Debenhams redusa de la 300 la 60 lei.

Mami de minune mica

Io de cand propun sa tragem o intalneala in Maramures Avem zone de munte (statiuni- vreo 3) super faine in imprejurimi, la 15-30 minute de BM, aer curat...va puteti lansa rapid si la un shopping in outleturi Dar aci ar fi fain de stat macar 5 zile, la atata drum batut

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

In mesajul pentru Pisigri, in caz ca nu v-ati prins: coi=croi
Novus, felicitari pentru "numire" si spr la trebi!
Monn, multam

Mergi la inceput

ILINCO, in afara de... tacere indelunga nu cred ca te ajuta ceva.

Mai voiam sa-i raspund cuiva ceva, dar nu mai stiu.

Azi am o stare de zile mari. Nu stiu de ce, fiindca am toate motivele de nervi din lume: in principiu totul se reduce la lipsa de timp si hiperoboseala - sper sa nu uit azi sa imi iau un MagneB6. Si nu-mi iese nimic din ce fac. Darrr is toata un ranjet...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Imi place, insa, sa colectionez, frinturi din vietile altora , motiv pentru care, in viata reala -si poate, nu numai- trec drept o persoana iscoditoare -ca sa nu zic "indiscreta"- si, cele mai multe conversatii sfirsesc cu o tirada de intrebari din partea-mi. Dar lumea ma stie si nu se supara. Sper!

Ioi ce-mi palce si mie sa aflu povesti de viata, nu pentru senzationalul din ele ci pt poveste doar
Ca si fapt divers, cred ca si inspir oamenii sa mi se destanuiasca, cand mergeam la master si faceam naveta cu trenul,fiind singura, ma puneam intr-un compartiment cu lume musai si pana la destinatie aveam deja tabloul de familie al celor din compartiment gata inclusiv cu mici barfe din interior, vai ce-mi placea
Pe Pisi il obosesc povestile astea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Da da da, dar io in afara de shopping vreau si gradi la Baia Mare, ca e la juma de pret sau chiar mai putin decat ce am io aici...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput