LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

A propos de tinute, eu inca nu am gasit croitoreasa care sa-mi faca tutu-ul pt luat sub rochie , cele mai bune cica sunt super ocupate cu rochii de mireasa iar celelalte nu se baga :((

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Olga, poate are legatura cu baia si produsele de baie, cu produsele cu care speli cadita.... cam mare coincidenta, ieri ne spuneai ca e mult mai bine, pt ca dupa baie imediat sa fie mai nasol...

Exact asta voiam sa propun si eu! Kiar am vazut in garda trecuta un bebe de 6 saptamani, care facuse o minune de-asta la.... Sudocrem... De ce ajunsese la noi!? Pentru ca pediatrul s-a gandit ca.... poate e ceva infectios!

So, Olga... poate ai skimbat ceva in prdusele de baie? Mi se pare destul de ciudat sa se agraveze asa dupa baie, sau or pune astia prea mult clor in apa.... ca alergie la apa nu am auzit decat in Finding Nemo. ( scuze daca gluma vine aiurea... stiu ca e foarte serios) bulinutza, sa gasim alergenul ala rau si sa il eliminam.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
LA MULTI ANI ADELUTA MIA!!!! Sa fii fericita, inconjurata mereu de dragoste, sa ai o viata implinita! Toata familia de Pisici, in frunte cu Ana Bia'ca te pupa

Pupam si noi familia de Pisici in frunte cu Ana Bia'ca!

Pupam si tufetele dragi pentru urarile venite pe toate caile! Ca sa folosesc o expresie consacrata!

Noi am petrecut astazi la gradi, am urcat poze de FB, dar din motive de parinti care tin la imaginea publica a copilului, albumul e "personalizat", cine vrea sa ne vaza, anuntati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA eram pe tocuri de aprox. 7 cm. Mai mult de atat nu suport eu Multumesc pentru sugestii.

Unde e freza Biancai?

Pupam si pe aceasta cale sarbatoritii - ADELA si IANIS doi copii frumosi, cuminti si destepti-foc!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Buhuhu!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu indraznesc sa zic raspunsul regulamentar

Ce faceti, doamba, nu v-ati matolit? Cum de sunteti inca treaza?

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buhuhu!?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

La multi ani IANIS!

La multi ani ADELA!

Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume!Pentru mamici, multe si

La multi ani si de la mine!cu intarzere

Eu saptamana aceasta am lucrat pentru targul de astazi,pentru Bogdi si colegii lui.De data aceasta m-au ajutat inca 3 mamici....caci a fost destul de migalos....oua imbracate in quilling,cosulete,felicitari,inclusiv 3D...Speram ca azi sa vindem cat mai mult ...caci vor fi bani pentru fondul clasei

De maine revin la planurile si programul meu traditional....

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA eram pe tocuri de aprox. 7 cm. Mai mult de atat nu suport eu Multumesc pentru sugestii.

Unde e freza Biancai?

Pupam si pe aceasta cale sarbatoritii - ADELA si IANIS doi copii frumosi, cuminti si destepti-foc!

CRISTIAN (7.03.2009)

vezi freza pe mailu comun
ca sa te obisnuiesti sa mergi/stai dreapta, fa exercitii: pune o carte groasa- sau orice alta greutate- pe cap si mergi cu ea in echilibru; baga un bat de matura in pantaloni si cind il simti ca te bate pe spinare, inseamna ca te-ai cocosat :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

A propos de tinute, eu inca nu am gasit croitoreasa care sa-mi faca tutu-ul pt luat sub rochie , cele mai bune cica sunt super ocupate cu rochii de mireasa iar celelalte nu se baga :((

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pai alea-s croitorese? cica nu se baga, de parca ar fi cine-stie-ce de facut
daca gasesti o masina de cusut pe la cunostintele tale, incarci de aici www.burdafashion.com/fr/Telechargements/Patrons_gratuits_a_telecharger/1333669-1413206-1740822.html" target="_blank">patronul si te pui pe cusut

Mergi la inceput

Hai ca ajunsei la munci :)

Buna dimineata!

Azi incepe wikendu pascal, adik de paste (catolic) asa ca luni e liber; noi plecam la socri dupa-miaza, duminica mergem la strabunica Iziei, in rest avem program de voie - adica odihna multa ca sintem frinti

Mergi la inceput