Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ramona e buna dr Mihalceanu, am auzit lucruri bune despre ea. Si eu as face amniocenteza. Dar zi-mi o chestie, daca ai merge sa-ti repeti inca o data DT, ai avea timp? Cate sapt. ai? Am vazut ca Sandy a repetat, poate faci in alta parte masuratorile la echo, zic si eu, e doar o parere, asa as face eu...

Paula asa este, eu am avut prima data placenta jos prin trim II dar s-a ridicat. Ai grija sa nu faci efort, pe masura ce creste uterul ea se poate ridica.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anda, ce circumferinta la sold ai?

Sa aveti o zi frumoasa!

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata

Multumesc fetelor pt info
Sper sa se ridice,incerc sa nu prea fac efort,ne-a zis si dr ca nu-i voie pe toata perioada sarcinii si nici consult cu degetul(asta nu poate decat sa ma bucure)

fetelor sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu si DPN:26.09.2012
mersi

pe toate si va doresc o zii faina

Paulafericita 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

consult cu degetul? adica? se refera la controlul facut de dr sau autocontrol?

hai sa ne amuzam http://www.desprecopii.com/info-id-1046.htm

+ 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirabelac

Ramona e buna dr Mihalceanu, am auzit lucruri bune despre ea. Si eu as face amniocenteza. Dar zi-mi o chestie, daca ai merge sa-ti repeti inca o data DT, ai avea timp? Cate sapt. ai? Am vazut ca Sandy a repetat, poate faci in alta parte masuratorile la echo, zic si eu, e doar o parere, asa as face eu...

*****************************************[font=Comic Sans MS]Mirabela, mamik de pitic DAVID [purple]STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Sunt in 14 sapt.si 2,3 zile, e cam tarziu...nu va spun ca nu am dormit toata noaptea (si nici noptile de dinainte pt.ca Stefan tuseste ingrozitor, e pe tratament).... am avut cosmaruri, ca faceam avort la 5 luni, am uter cicatrizant si parca pocnea ... cred ca o sa innebunesc pana pe 23 aprilie

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

of, Ramona, ce rau imi pare ca treci prin asa stres :(. o sa fie bine, o sa vezi
ce faci pe 23apr., amniocenteza? deja o sa ai 16 sapt atunci.

Paula, si tu tot baiat? felicitari!

mai, ce de bobocei...

sa aveti o zi linistita

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
mi-a fost dor de voi! sa stiti ca va citesc zilnic, dar noi n-avem noutati...azi vreau sa-mi abordez dr, sa-i fac o vizita vineri ca-i de garda, sa-mi vad gagalicea inainte de Sarbatori...
ma bucur mult pentru cele care au aflat ce culoare are caruciorul...numai noua nu ne spune :(...ne tot zice ca e prea repede...s-o vi vazand ceva la TT? ne-am programat pe 19 aprilie..
imi plac mult discutiile voastre, mai ales cele intre mamici...am tare multe de invatat
apropos de vopsit oua, mie mi-s tare dragi cele vopsite cu coji de ceapa, mi se pare o culoare pe care n-o scoti veci cu coloranti...
v-am pupacit, mai vin sa vad ce faceti!

14+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, va .sa dea Dumnezeu sa aveti toate rezultate bune si sa stati linistite!
felicitari celor care au aflat ce vor avea!
eu vinerea viitoare merg la control si sper sa-mi zica ce carucior sa cumpar
eu am avut tensiunea foarte mica 70 cu 40, am si lesinat,ma ia cu ameteli , dar de cand beau zilnic cafea,la sfatul dr-ului, parca nu mai sunt asa de dese.
in rest,eu nu am noutati..doar ca sunt foarte fericita cand stau seara la televizor,cu mainile pe burtica , vb cu bebe si il simt. este un sentiment si o traire minunata,care am asteptat-o foarte multi ani. abea astept sa mai crestem,sa se simta mai bine miscarile, sa-l simta si taticu
va pe toate. sa aveti o zi minunata si sa veniti doar cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ramona, incearca sa nu te stresezi, DT, TT este doar un test statistic, o probabilitate, nu o certitudine.Ai sa vezi ca o sa iasa bine amnio eu sunt 100% convinsa.

tzitziri dimensiunea la sold este 94...si imi placea modelul de fusta nr.6

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu o viitoare mmamica de bobocel/bobocica de septembrie.

Ma primiti si pe mine?

UM este pe 22 decembrie si DPN 27 septembrie.

[green] Mami si fetita cu fundita Maria

[url=http://lilypie.com][/url]

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput