sarcina si desensibilizarea la acarieni
Buna ziua,
Imi puteti spune daca , vaccinul de desensibilizare la acarieni, afecteaza sarcina? Inca nu sunt insarcinata, insa ne propunem sa facem un bebe anul viitor.
Vaccinul il voi incepe azi, se face pe parcursul a 3 ani.
Multumesc mult pt raspuns,
Magda
Raspunsuri
szivarvany spune:
eu am intrerupt, ar fi fost al 3-lea an.
insa pe perioada sarcinii nu am avut absolut nicio problema, eu am alergie la polenul ambroziei si fac forme urate.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
ReginaMaria spune:
Vaccinul antialergic este util in prevenirea complicatiilor secundare reactiilor alergice. In general, dupa 6 luni de administrare saptamanala, se atinge cantitatea optima de alergeni. Acest lucru este stabilit de medicul alergolog astfel incat de cele mai multe ori se spatiaza adiminstrarea, chiar la unul pe luna. Vaccinul antialergic pare sa fie sigur in sarcina cu conditia administrarii corecte.
Dr Alina Craciun http://www.reginamaria.ro/ro/spitale/medic/alina-craciun
histamina spune:
draga mea,
unul dintre momentele magice este sarcina,spun magice pt ca placenta produce diamioxidaza, enzima care descompune histamina,histamina care mediaza alergiile, prin mecanism IgE.adica si pe cele la acarieni.
vaccinul nu si-a demonstrat eficienta.si oricum,pt o persoana atopica,este destul de riscant intrucat poti dezvolta chiar reactie alergica la suspensia pe care este facut vaccinul,ca sa zic asa.de ex albus de ou,care e fff alergen.
dar este un trend in a ne vaccina pt orice,asa ca nu ma mir.
desensibilizarea exista atata timp cat exista contactul cu alergenul.
exista lenjerii speciale,scumpe ,dar merita.
sfat:scoate perdelele, paturile d elana,covoarele si starea ta se va imbunatati vizibil.
deci, in sarcina, in mod natural, afectiunile alergice sunt diminuat emult de afluxul de diaminoxidaza adus de placenta.