Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Buna fetele, imi pare rau ca n-am putut da vesti pana acum si nu am apucat sa recuperez cu cititul, azi Mirunica implineste o saptamana si noi suntem acasa de joi,timp in care am incercat sa ne adaptam. Din pacate oful cel mai mare e ca nu am reusit s-o ajut pe Miruna sa invete sa suga, se mirau si in maternitate asistentele ca asa ceva nu au vazut, sa apuce cu chiu cu vai sfarcul si apoi sa nu traga, am avut si consultanta in alaptare care s-a chinuit 2 ore si tot asa, cu greu bebica tragea de 1-2 ori si apoi se oprea, a zis ca n-a vazut asa ceva, ne-a trimis la spital sa-i mai verificam bilirubina, ca prea obosita e.
Nu se trezeste nici sa manance, trebuie s-o trezim noi cu schimbatul.

Eu reusesc sa ma mulg 20 ml din 3 in 3 ore, mai mult nu iese si restul e completare. Iau toate plantele si ceaiurile posibile non-stop sa vina mai mult lapte si asteptam sa vedem ca maine iar ne-au chemat la analize sa vedem de ce e asa lenevoasa, cum a zis doctora. Ca bilirubina desi i s-a dublat fatza de iesirea din spital, e totusi in limite normale, e icterul fiziologic care o oboseste.

E o minune si o frumoasa, ma topesc si imi dau lacrimile cand ma uit la ea si asa de mult mi-as dori sa invatam si noi sa alaptam.

Am vazut vag ca au nascut fetele, m-am tot gandit la voi, sper sa apuc sa recuperez, nu stiu.
Va multumesc pt. sms-uri si scuze pentru cand n-am apucat sa raspund.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, bine ai revenit!
asa am patit si eu cu alexia. nu a acceptat sanul cu nici un chip. cand l-a acceptat.. nu sugea. si tot asa. ei si la bibe ii e lene sa manance. dar cu siguranta voi veti reusi!
meg, ce dansatoare ai tu acolo. ce atenta e..
amy ajunge azi acasa cu Victor!
noi iar am dormit toata noaptea. de la 12 la 6.30. a mancat si la 7.30 s-a culcat iar pana la 10.30. de atunci se chinuie sa manance.. si se mataie.
ofof.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dara, bine ati revenit! rabdare si o sa reusiti cu siguranta sa alaptati! foarte bine ca te-ai miscat repede cu consultanta!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Hai danaang! Hai bebe Giulia Noemi!
Hai lakioana! Hai bebe Evelyne Louise!
Hai marci_mami! Hai bebe Bianca Melissa!

Felicitari Cristina!Bine ai venit bebe Karina!
daraibine ai revenit!Si noi am intampinat aceasi problema la inceput,Anastasia dormea mai tot timpul.Plangeam langa ea cand vedeam ce obosita era,dormea si cate patru uneori cinci ore.....in timpul baitei adormea .....incepusem sa-mi fac tot felul de ganduri.Laptele mie mi-a venit mai tarziu si cum ea tragea de doua trei ori si adormea m-am muls dar scoteam foatre ,foarte putin.Am luat ,si inca mai iau ceaiuri de stimularea lactatie,pastile galofor si inca ceva(imi scapa acum numele)dar degeaba....lapte foarte putin.Starea ei de oboseala s-a mai diminuat dupa o saptamana jumatate....dar nu se satura cu laptele meu oricat de des o pun la san si trebuie sa-i dau si completare.Am avut problema si cu lp pentru ca se constipa si a trebuit sa-l schimbam...Sper sa trece-ti repede peste starea aceasta care cred eu ca este accentuata si de icter....ma rog sa reusesti sa alaptezi
megbeng-fata frumoasa si dansatoare
danaela23-felicitari pt vestile bune de la eco
Carstea- felicitari pentru asa vesti bune!
dia-bebelina ta se lasa asteptata....asteapta ziua potrivita pt venirea ei .Totul o sa fie bine
marci-sanatate multa,sa-ti treaca raceala si tie si lui Oliver
monna-evita fasolea
Anca-sotul meu nu a dormitcu mine la RM(desi se putea) vene dimineata la 8 si pleca seara la pe la ora unsprezeceM-a ajutat foatre mult prezenta lui
Noi aseara am facut priveghere pana pe la ora doua ....mandra mea nu a vrut sa doarma de la noua cand i-am facut baita,in schimb a dormit ieri toata ziua ,se trezea sa manance si adormea la loc
Va pup dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Felicitari Cristina! Bine ai venit Karina!

Hai MarciMami!!!

Dara ma bucur sa te 'aud' chiar daca nu cu cele mai bune vesti. Pana la urma ai luat si situatia asta in calcul si bine ca este rezolvare pt ea. Noi tinem pumnii sa vina lapticul si Mirunica sa-l accepte.

Nu prea apuc sa va citesc. Eu sunt si cu David (am preferat sa-l tin acasa o perioada pt a ne feri totusi de ce poate aduce de la gradi) si in functie de toanele mandretei mele uneori nici nu reusesc sa-i pregatesc mancarea lui la timp (nu ca s-ar vaita...)
Mi-am adus aminte ca pediatra mi-a recomandat sa nu consum lapte de vaca (pot kefir si branza, dar nu lapte) pt a nu-i da idei Matildei cu intoleranta si alte cele ( ca cica se simte prin laptele matern)

In rest visez la o noapte dormita cap coada (vise taica!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Dara, imi pare rau ca Miruna nu vrea sa pape la san, dar important e sa pape ceva si sa aiba putere sa invinga oboseala.
Mie mi-au spus ca si nivelul zaharului din sange da somnolenta asta.Noi am tot alternat laptele praf cu laptele meu in primele 10 zile .Acum o vad ca sta mult mai mult timp treaza .
Tinem pumnii sa ia Mirunel sanul.

Meg ,sunteti de belea cu dansul!

Am citit pe sarite intre 2 mulsuri si mesele fetei.
Noi am montan de ieri bouncerul si leaganul .Momentan leaganul isi face toti banii .Doarme in el de n-are treaba.

Felicitari Happy pt noaptea dormita.Emma se trezeste cam la 2 ore dar nu suge mult si adoarme.Nu imi vine sa ma apuc sa o trzesc in toiul noptii asa ca o pun in patut si astept urmatoarea trezire.
De dimineata pe la 6 am vrut sa-l las pe Daniel sa ii dea un bibe sa dorm si eu dar pt ca a inceput sa planga am luat-o la san.A supt vreo 10 min si pe urma cand a dat drumil sanului i-am dat lapticul din bibe si a ras 80 ml.II ERA ASA O FOAME!!!!!
PUP ca s-a trezit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, bine ai revenit! Cu insistente treceti voi si peste perioada asta si cu siguranta o vei putea alapta exclusiv pe Miruna, chiar si cu lapte muls...ca tu oricum cu traducerile tale n-ai avea timp sa stai la san cu ea foarte mult...
Carstea, felicitari mami pentru asa vesti bune!
Meg,domnisoara ta e chic...cu asa parinti tineri, veseli si relaxati...cu siguranta si copiii vostri sunt foarte fericiti si vor creste frumos si armonios.
Nu vreau sa ma laud, dar la mine e surprinzator de bine cu alaptatul(nici nu visam asa ceva)...el suge eficient si sustinut si cate o ora, nu imi curg sanii si nici nu mi se intaresc de la un supt la altul. Doamne tine-i naravul, ca tare bine e...apuc sa dorm 4-5 ore legate noaptea...si cred ca productia de lapte e pe nevoia lui.
Om vedea ce o zice pediatrul cand vine la vizita...dar sper din suflet sa fie ok si sa ia in greutate.eu nu mi-am luat cantar din cauza ca as face mii de probe ale suptului...si nu e bine la moral...asa ca prefer sa ma surprinda pediatrul la vizita lunara.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am pus o poza in albumul de pe picassa, cu cea mica in wrap..pana azi nu a vrut sa stea in el, azi am reusit sa fac o multimel de treburi cu ea asa, inclusiv sa il spal pe matei!!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

felicitari cristinasa va traiasca sa fiti sanatosi
La multi ani mona!
la multi ani sotului j.d! dak mai ai, mananca si pt mine vreo 3-5 felii de cozonaccat despre bebelusii nostri eu le zic sa mai stea acolo k afara e frig si aici a nisn, s-a topit dar e rece
dara bn ai revenit spor in continuare cu alaptatul
dia_tm
mamicile si bebelusii

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Fetele, voi ce stiti, cat ar putea sa dureze maxim lohiile? Eu am 5 saptamani si 2 zile de cand am nascut si tot mai am Se facusera transparente vreo 2-3 zile, dar acum iar sunt rosii. Sau e posibil sa fie menstruatia? Si tot mi se pare ca secretia lactata e in scadere, cred ca iau razna. Zilnic ma gandesc daca am ce sa-i dau sa manance. Si stau cu ea la san ore intregi si tot sunt mese la care nu se satura. Nu stiu ce sa mai fac. Nu stiu ce am gresit, de ce nu ne merge bine.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput