INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Asa ca am un folicul de 16mm si mi-am facut Ovitrellul acum.
Sambata IA.
Mi-a zis ca pana la ov o sa mai creasca putin. Voi ce stiti?

Creste cu 1-2 mm pe zi. Sigur mai creste vreo 2 mm sa fie fix de 18mm.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Multumesc
M-am mai calmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Am fost azi la eco si mi-a zis ca injectia de ieri a ajutat la maturare.
Asa ca am un folicul de 16mm si mi-am facut Ovitrellul acum.
Sambata IA.
Mi-a zis ca pana la ov o sa mai creasca putin. Voi ce stiti?

Gaby ma bucur mult, fi optimista ca va reusi inseminarea!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Fetelor, a venit menstra desi e mult spus doar pete maro aseara. Poate mai tarziu, spre seara, se va declansa.

Ma oftic ca nu pot merge nici la Biserica de Paste. Ghinion maxim!!

Vreau sa incerc cum a reusit o fata de pe forum, dupa 7 luni de incercari, a folosit pozitia "capra" si a reusit. Sincer si eu am observat ca asa nu mai curge nimic din proba sotului, cum se intampla in pozitia clasica.

Oricum nu avem ce pierde. Si in plus e si placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cristina, te-am prins citesti la aspirante . Corina a zis de pozitie, dar nu a zis si ce suplimente a luat, plus ca a facut o cura de dezintoxicare cu soia.(a spus acum o luna doua ca vrea sa faca)
Dar e bine sa mai schimbi pozitia e mai placut.
Miky, mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Nu citesc doar la aspirante, ci tot ce se scrie..

Am mai folosit pozitia, dar nu in perioada fertila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Cristina, tare rau imi pare ca a venit menstra .. mai aveam asa un crampei de speranta dupa testele alea care ba iti ieseau ba nu
Vreau sa iti spun ca si noi tot asa am reusit .. capra , apoi picioarele in tavan si apoi nani! Nu ma mai ridicam din pat astfel incat gigeii sa isi faca de cap toata noaptea! Eu am facut si histerosalpingografia in luna august( luna in care am si ramas) si probabil asta a desfundat, a eliberat drumul gigeilor! Inainte sa raman gravi stateam in pat 30-60 mins si apoi faceam dush si vreau sa iti zic ca mi-am luat a mustruluiala de toata frumusetea de la Cezara Bucur cand i-am povestit .. si uite ca a avut dreptate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +

AMR 5 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Nu ai voie sa faci dus dupa ...........?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Nu ai voie sa faci dus dupa ...........?

Pe mine m-a certat groaznic! Ne-a zis sa prestam seara , sa imi pun un tampon pe chilotel si sa nu ma dau jos din pat pana dimineata !
Si are logica daca te gandesti la cei de la tara( sa nu mai zic de romi) care nu au dushul la nas si toarna copii pe banda rulanta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +

AMR 5 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Knock Knock! Bat si eu timid la usa voastra. Ma indrept si eu spre inseminare artificiala, mai ales ca nu mai sunt asa tanara, implinesc 38 de ani in septembrie, am o singura productie propie care implineste 15 ani in mai, 2 sarcini pierdute cu ex sotul(pur si simplu corpul meu a respins sarcinile ca sa aflu ca problema a fost la el). Cu actualul sot sunt de 3 ani si jumatate si n-am ramas deloc gravida.
Aia mici care ar trebui sa innoate in sperma sotului sunt lenesi si nu au viteza care trebuie( exista in numarul necesar dar nu vor afurisitii sa munceasca) asa ca medicul ne-a recomandat inseminare artificiala prin care scutim virgulitele de innot dar si pentru varsta mea si sanatatea. Ba chiar, dragul de el, i-a spus sotului " Trebuie s-o lasam gravida pe doamna asta frumoasa cat de curand cat inca mai putem face ceva".
Eu tocmai am facut testul de sange pentru hormoni si astept rezultatul.
Poate oi reusi si la anul sa am in brate o coproductie sau doua anglo-romane ca nu ma supar de-or fi gemeni. Scap de muncit de doua ori,hihihi.
Multa bafta in continuare aspirantelor si numai reusite.

Mergi la inceput