Cainii au mai omorat un copil(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, are importanta modul in care el manipuleaza oamenii mintind. Sau nu ti se pare important?

Femeia a murit din cauza hemoragiei provocate de muscaturile cainilor.
Asta scrie un om profesionist care nu are nici un interes sa isi infloreasca povestea.Dar, repet, e povestea cu cainii la moda, inevitabil vor mai apare fel de fel de stiri. ca si cu celelalte categorii vizate periodic de mass media.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Intre timp am citit si eu in Adevarul ca erau caini de paza. Scuze, nu am vrut sa dezinformez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Totusi, masuri practice s-au luat ? Ca de tastat la calculator, pe aceeasi tema, eu chiar m-am plictisit.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Xio, tu crezi cadaca in ziar scrie ca femeia a murit de hemoragie noi nu ne gandim automat ca a trecut prin minute/ore crunte, de durere cumplita?? Daca nu scrie in raportul medicului legist inseamna ca pe femeia aia nu au durut-o muscaturile!? Sau ce incerci tu sa ne spui ?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu incerc sa va spun ca medicul legist NU a spus ca femeia a murit DE DURERE.

Alt "profesionist":
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/rita-muresan-a-trait-cea-mai-socanta-experienta-din-viata-ei-in-brazilia-a-privit-cum-un-medium-a-extras-noduli-din-sanul-unei-romance-cu-mana-goala-214558.html

Allinta, da, masuri se iau. Oamenii care militeaza pt. drepturile animalelor strang caini de pe strada si pisici aruncati , ii sterilizeaza si ii ofera spre adoptie.
Am dat linkurile aici, pe la inceput. Daca aveti curiozitatea sa intrati pe facebook sa vedeti cate anunturi sunt zilnic va dati seama ca pana omul nu e educat problema nu dispare.

Mergi la inceput

Xio, eu astept fapte puse in real. Ca de cearta sterila eu m-am saturat.

Faptele le astept sa vina din partea primariilor; adica la scara larga, nu cativa entuziasti, iubitori de maidanezi.

Cu o floare nu se face primavara.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

daca e sa asteptam pana actioneaza autoritatile...nu ajungem nicaieri...cu o floare nu se face primavara, e adevarat, dar putin cu putin se aduna! de asta ziceam ca trebuie sa punem mana si noi, sa actionam intr-un fel sau altul, nu sa stam sa asteptam...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Adica, ce sa facem noi ? Sa strangem maidanezii si sa ii ducem, contra cost, la castrat ?

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

poti ajuta la o asociatie, ong...orice ajutor este binevenit...nu am spus sa pui "tu" mana pe caine si sa il duci la sterilizat...poti ajuta si altfel, dar asta doar daca vrei cu adevarat...altfel se gasesc mereu scuze...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Xio, sigur ca legistul nu a scris cuvantul "durere" la cauza decesului. Dar am crezut ca nu iei in serios stirea si sustii ca femeia nu ar fi murit in urma muscaturilor cainilor, ci de altceva. Imi pare rau de neintelegere.

Totusi, eu nu vad nici o moda aici, doar realitatea. Caini fara stapan exista, stau in haita si oricand pot musca sau chiar omori pe cineva.
Ce as face concret? As fi dispusa sa donez pentru adaposturi.

Mergi la inceput