Cainii au mai omorat un copil(2)
Raspunsuri - Pagina 15
bebeaca spune:
Sunt perfect de acord cu tine oana1177.Ii invit pe iubitorii de caini sa vina sa adopte TOTI cainii din zona luica-depoul giurgiului-piata resita!Poate asa reusesc si eu sa-mi iau paine fara sa fiu atacata,sau sa-mi scot copilul in parc,sau sa-mi fac piata fara teama asta nenorocita!Iubesc animalele,(am doi haski,un motan,un iepure,ii tin in curte,evident),dar nu mai suport cainii maidanezi!Stau pe o alee,o zi normala incepe cu:''frate-miu/tata ma duci pana la sosea ca-s cainii pe alee?''Trec de astia,la colt dau de o haita,la urmatorul colt dau de alta haita,ajung la magazin,ies,ma uit stanga-dreapta de cainii de la depou.Desigur,iubesc telefoanele mobile,in caz ca nu pot trece de caini ''sun un prieten''.Ca sa nu zic de parcurile pt copii pline cu caini,cu rahatul lor(scuze de exprimare),de capusele pe care le transporta ca-s la pachet si ele.
Pentru cei/cele care vor comenta aciduu ceea ce zic va spun ca nu ma simt responsabila cu nimic fata de acesti caini!Cu NIMIC!Vreau doar sa dispara,putin imi pasa ce metode vor folosi!
2liniute spune:
hahaha iubitori de caini... ma scuzati dar d c nu exista si iubitori de iepurasi.. vitei, mielusei... eu cred ca-s mult mult mai frumosi decat cainii... si totusi nimeni nu protesteaza ca iepurasii, vitetii, mieluseii sunt macelariti si mancati.. vanduti si etc...
nu ma intelegeti gresit.. si mie imi place carnea.. si pap fara remuscari orice ...
ceea ce vreau sa spun e ca exista animale mult mai frumoase decat cainii si nu protesteaza nimeni pt ele... de ce cainii sa aiba acest privilegiu???
in fine.. eu una i-as vinde in tarile in care se mananca caini.. asa cum sunt vanduti si porcii.. mieii.. si etc ... egalitate intre animale ...
in felul asta nu-i omor si nici nu cheltui bani cu ei... ba din contra
acuma lasand gluma... chiar nu mi se pare corect ca copiii sa cada victime unor caini doar pt exista unii care ii "iubesc" (pe caini).. si pun ghilimele tocmai pt ca nu prea cred in aceasta dragoste.. cel mult un om iubeste 1 sau 2 caini... si atata... ori asta nu se numeste "iubitor de caini" ... ci iubitor de caine propriu... daca i-ai iubi pe toti i-ai lua la tine in casa haha
Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
2liniute spune:
pffff tocmai am primit un "dezaprob" la mesajul anterior
si m-am gandit sa-l revizuesc... sa vad ce e in neregula cu el.. si am gasit: nu trebuie sa vand cainii!!!! nu nu nu, nu e frumos din partea mea
mai bine ii dau gratis celor din tarile in care se mananca carnea de caine .... si asa is amarati aia...
deci salvez romania de caini, si salvez de la foame niste amarati ... ca tot e criza...
hahahah sa vedeti de nu iau eu premiul nobel pt asta ... hahahaha
ps: sper ca nu ma luati in serios... ... ma disrez si eu putin
Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Xio,ba da,ai exagerat..dar ma rog,cunoscandu-te vei merge pana in panzele albe sa-mi demonstrezi ca nu e asa si eu nu am nervi si timp pt asta,caci eu stiu clar ca acesti caini nu au ce cauta pe strazi si solutia este eutanasierea lor,ACUM,nu peste 10 ani! Legi care sa pedepseasca proprietarii f aspru in cazul in care arunca cainii in strada,legi care sa pedepseasca proprietarii ff aspru daca cainele lor musca pe cineva. Eu imi doresc o tara mai sigura,o tara mai curata,locuri de joaca pt copii curate,parcuri fara caini si-mi doresc sa nu-mi mai fie teama ca deranjez ditai dulaul tolanit pe toata aleea sau la intrarea unui magazin si cine stie ce-i trece prin cap.. Orasele sunt ale oamenilor,viitorul tarii sunt acesti copii,nu cainii..nu trebuie noi ca oameni sa ne baricadam in case sau masini de teama cainilor,nu este normal.Unde ai mai vazut tu atatea haite pe strazi,prin parcuri,pe la blocuri,prin piete si de fapt la orice pas? Inca o data,nimic nu ma va putea convinge ca e ok cum este acum..s-a ajuns intr-o situatie dramatica,nr lor s-a inmultit enorm de mult desi ONG-urile se bat cu pumnul in piept k au sterilizat..ca au facut..aiurea!Daca ii eutanasiaza,pierd ei 'ciolanul'',aia e durerea lor,ca nu mai primesc fonduri,donatii si nah,se duce activitatea de rapa,ei din ce traiesc? edit-sa nu uitam ca un copil a murit in chinuri groaznice si niste parinti traiesc drama vietii lor!iar cainii aia care l-au omorat,stau bine mersi si poate maine mai fac o victima. |
subscriu!! 100%
ca sa nu mai spun ca daca ne mai pierdem vremea sa ascultam "debate"ul iubitorilor de caini vagabonzi, avem mari sanse sa mai moara cate un copil din cand in cand...ce atata discutie eu nu inteleg. Eu stiu un caz in urma unei muscaturi incasate de un angajat dintr-o multinationala, cca 300 de caini vagabonzi foarte agresivi de pe vreo 5 strazi adiacente sediului (care aveau obiceiul sa "verifice" parcarea angajatilor... bad luck ca n-au vazut ca aia-i firma serioasa ) s-au volatilizat intr-un singur week end, uite de-asta-mi plac mie strainii din "TARILE CIVILIZATE" ca pur si simplu rezolva situatii si nu stau sa dea din tastatura...
gabidaniela spune:
eu sunt curioasa de astia care o dau inainte cu copiii si batranii vs. cainii (desi nu inteleg de ce cred ei ca o categorie o exclude pe cealalta, eu sunt de parere ca cine iubeste animalele iubeste si oamenii, si invers), cat voluntariat si cati bani au donat in scopul bunastarii copiilor abandonati si batranilor
Andries spune:
Gabi draga mea, dar de ce nu intrebi cate taxe au platit onor' guvernului si primariilor?
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui Andries Gabi draga mea, dar de ce nu intrebi cate taxe au platit onor' guvernului si primariilor? Andries mami!! uite avioanele, avioanele, sunt multe mami, multe!! uite si unul mic mami, e puiul lor, e puiul lor!!! |
Asta, si aia cu "eu donez, dar anonim" sunt scuzele mai tuturor "iubitorilor doar de oameni". Si nu vorbesc din povesti nemuritoare.
Taxe plateste toata lumea capabila de munca, fara discriminare, si zic sa nu facem din asta o scuza.
Eu, de exemplu, cand platesc, ma gandesc ca in felul asta ajut oamenii care nu au posibilitatea de a munci si nu cred ca, platind un procent din venituri, ma achit de datoria fata de societate, si ca aceasta din urma imi e datoare.
cristoiu spune:
2liniute, ai primit dezaprob din partea mea, nu pentru ca nu ti-am inteles ironiile, nici pentru ca sunt un fan al cainilor, ci pentru ca mie si mesajele tale si umorul tau "fin" mi se par de un prost gust cras.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui 2liniute ps: sper ca nu ma luati in serios... ... ma disrez si eu putin |
Stai linistita, nicio sansa sa se intample asa ceva! Distractie placuta in continuare, e foarte amuzant, intr-adevar!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabidaniela
Asta, si aia cu "eu donez, dar anonim" sunt scuzele mai tuturor "iubitorilor doar de oameni". Si nu vorbesc din povesti nemuritoare. Taxe plateste toata lumea capabila de munca, fara discriminare, si zic sa nu facem din asta o scuza. Eu, de exemplu, cand platesc, ma gandesc ca in felul asta ajut oamenii care nu au posibilitatea de a munci si nu cred ca, platind un procent din venituri, ma achit de datoria fata de societate, si ca aceasta din urma imi e datoare. |
nu crezi ca in schimbul taxelor platitorul ar trebui sa prinmeasca ceva mai mault decat scuze si in plus ceva obraznicii din partea posesorilor de ong-uri care cica se ocupa de cainii nimanui?!