alergiile la bebelusi
Sunt mamica unei fetite de 6 luni si sunt disperata am incercat sa -i dau lapte praf(nan1)de teama ca voi ramane fara san insa am avut o problema ........nu avrut sa ia biberonul si astfel tot lapticul ce apuca un pic sa traga il dadea afara pe obrajori in max 5 min pielea ei s-a inrosit si au aparut niste basicute pline cu lichid ne-am speriat ingrozitor............de atunci am mai incercat si altfel de lapte pe pielea ei insa toate au aceeasi reactie...........ce e ciudat ca de la apartitia lor nu dureaza mai mult 15 min si dispar complet
astept raspuns de la voi daca v-ati lovit de asa ceva si spuneti-mi ce ati facut
va rog frumos nu neglijati mesajul meu!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri
Laura25 spune:
DACA ii dai lapte praf, vei ramane fara san. NU ii da lapte praf daca vrei sa alaptezi. Laptele nu dispare pur si simplu din sani daca copilul este alaptat la cerere, tu te hranesti, te hidratezi bine si te odihnesti cat de cat. Daca ai vazut clar ca laptele praf ii face rau, nu ii mai da. Da-i mancare si san si sa cresteti mari si sanatosi!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
histamina spune:
raspunsul a venit din reactia copilei.
ia Galafor si vei avea laptic suficient.in primul rand tu trebuie sa crezi ca vei avea laptic.de unde teama ca ramai fara?
reactia e una serioasa si trebuie sa iti dea de gandit in vederea unei alaptari indelungate.
orice formula hipoalergenica vei incerca, nu va fi la fel de buna ca "fomrula" din tzatza mamei.copii atopici,daca e cazul, e bine sa fie alaptati cat mai mult.
cat priveste laptele de soia, soia are histamina(mediaza alergiile,deci e hiperalergenic),cat pestele.
e bine sa ai in casa xyzal picaturi.
ana_mica26 spune:
va multumesc mult
sper ca totul se rezolva deocamdata mai avem san/////////////////intre timp ne-am programat la un alergolog pediatru acum asteptam sa neducem ca sa vedem cum continuam cu diversificarea
Ilinca_M. spune:
Pune-o la san la fel de natural ca si pana acum, n-ai frica, nu pleaca sanii nicaieri, cum sa "nu mai ai san"?;)) Nu mai fa tot felul de experimente cu tot felul de marci de LP daca ei ii merge bine cu laptele matern...nu te mai stresa, ca nu pleaca el cu una cu doua, la mine n-a plecat de...3 ani fara o saptamana
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.