FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 5
stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Fetele Agolutinul cum se face,una pe zi sau la una la 3 zile,azi primesc Agolutin-ul cu DHL.Se poate face la fel ca si Heparina singura sau are acul acela mare si trebuie facuta de prrsoana care stie ? |
Looana, in primul rand Felicitari pt. bb, sarcina usoara si la termen!
Referitor la progesteronul injectabil, daca este de 50 mg trebuie facut zilnic! Il poti face si singura dar este destul de greu (eu personal n-am avut curajul) dar il poti lua pe sotul tau cu tine cand faci prima injectie, ii explica asistenta ce si cum si este cea mai comoda solutie! Ca sa nu doara, tii (+/- 5 min) pe locul unde urmeaza sa ffie facuta injectia gheata sau un pachetel cu gel ce se tine la congelator. Ca sa nu faci noduli, masezi (dupa injectie) locul injectat timp de cateva minute! De aceea iti spuneam ca este mult mai comod sa faci injectia acasa! Eu n-am avut probleme deloc si slava cerului am facut la injectii cu progesteron si estrogen de mi s-a luat!
Sa fii atenta insa ca prog. injectabil coaguleaza sangele, discuta cu gynecologul tau si aspectul acesta!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
stuart spune:
Daca tot mi-am facut aparitia, vreau sa va spun ca va admir f. mult, sunteti niste luptatoare si sigur veti reusi toate sa va indepliniti visul!
Felicitari Mami_vreau pt. bb Andrei! Sa cresteti mari si sa ajungeti repejor acasa!
Felicitari tuturor gravidutelor si multa bafta viitoarelor gravidute!
Amaliaro, Felicitari pt. talent si pt. gestul tau umanitar!
Fetelor, inca o data Felicitari si sa va indepliniti absolut toate visul cel frumos!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
sper spune:
Matusica Amalia pt mine tb sa muncesti mai mult , eu sunt fata plina de speranta care vrea o rochita si o salopetica pt bebeii care vor rezulta din ovocitele mele putine dar de calitate (bio) Asta vreau dar pana la urma ma multumesc si doar cu o rochicioara , o salopetica sau o caciulita cu urechi
Tin pumnii pt rezultate.
Loona intreaba-ti hematologul de ac injectii, faci clexane si stiu ca nu sunt indicate intramuscularele cand faci clexane.
Brigit sper ca esti bine
Alina, Cocolino, Bichi si Irilac ma rog pt voi sa aveti 'bete' mari
Mai e cineva in focuri?
Speranta
amaliaro spune:
Sper iubita fac si cite 2 tu bebei de restu nici sa nu iti faci probleme
amalia tsakoniati
stuart spune:
Looana, mi-am adus aminte si vreau sa-ti spun ca eu in afara de prog. inj. 50 mg/zi n-am luat niciun alt tip de progesteron timp de 10 saptamani! Abia in sapt. 11 si 12 mi-au scos prog.inj. si am trecut pe ovule! Atentie mare sa nu faci in exces ca duce la avort spontan, doamne fereste!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
samira33 spune:
stuart,cu tot respectul...eu as spune sa nu o mai speriem pe looana.
PRG prea mare nu duce la avort spontan.
si nu este nici coagulant-asta este impamantenita de pe forumuri aiurea.
estrogenii coaguleaza sangele.
looanna,pentru PRG iti recomand acul gri-este cel mai lung si cel mai subtire.
PRG trebuie facut cat mai adanc in muschi.
pentru ca este o injectie uleioasa este dureroasa insa daca respecti mici "secrete" nu vei face galme si nici nu te vor durea prea tare.
asadar...din experienta mea cu PRG.inj:
-inainte de injectare tine fiola cateva minute sub apa fiarta...se mai lichefiaza putin si devine mai usor de injectat.
-acul sa intre cat mai adanc in muschi iar serul sa fie introdus cat mai lin cu putinta.
-masat locul injectiei.
-faci injectiile alternativ.
toate cele bune
stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 stuart,cu tot respectul...eu as spune sa nu o mai speriem pe looana. PRG prea mare nu duce la avort spontan. si nu este nici coagulant-asta este impamantenita de pe forumuri aiurea. estrogenii coaguleaza sangele. |
samira33, cu tot respectul...nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar eu nu vorbesc "de pe forumuri aiurea", vorbesc din proprie experienta! Te rog sa citesti cu atentie prospectul progesteronului injectabil (legat de coagulare) si de asemenea sa te mai informezi cum este cu doza prea mare de progesteron, mai ales in primele saptamani!
Nu vreau s-o sperii pe Looana, o rog doar sa se consulte cu dr. ei inainte de orice hotarare, sa se lase influentata de tot ce citeste/aude pe forum.
Referitor la culoarea acului, nu in toate tarile este aceeasi culoare... in mod normal farmacia de unde a cumparat prog. inj. ii da toate acele de care are nevoie!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
samira33 spune:
stuart,esti amuzanta.
iti multumesc ca ma inviti sa mai studiez.
chiar asa am sa si fac.
deh!!!ce sa facem!!!...nu putem fi toti atotstiutori sau detinatori de adevaruri absolute pe lumea asta.
dupa 4Fiv-uri,2 Fet-uri si nenumarate consultatii si discutii cu destul de multi medici am zis ca n-or fi tocmai nestiutori toti ...cata vreme mi-au raspuns la fel la intrebarea-Am citit ca prgesteronul coaguleaza sangele.Este adevarat???...raspunsul a fost mai mereu ca nu progesteronul ci estrogenii sunt responsabili de coagularea sangelui.
acum...probabil ca tu stii mai bine.
toate cele bune iti doresc.
ps.din pacate si eu tot din experienta vorbesc.
iar la farmacie nu-i musai sa-ti dea ace langa PRG.
si chiar daca iti da ...nu-i obligatoriu sa fie cele mai bune-asistentele le prefera pe cele mai groase,ca sa faca mai repede injectia...noi-cele carora ne sunt facute injectiile o sa preferam mereu acele cele mai subtiri ca sa ne doara cat mai putin.
si culorile si dimensiunile acelor sunt aceleasi din cate am vazut eu pana acum-cel putin in Ro si in Hu...dar cine sunt eu sa spun toate astea???!!!
hai ca ma duc sa mai citesc niste prospecte.
cocolino2010 spune:
Matusici dragi
Cu ce sa incep ...sunt fericita...sunt shocata...de bine...
ziua 17 de la punctie
BETA 367 mlU/ml
PRG 8,9 ng/ml
Dumnezeu sa va ajute si sa va dea bucuria pe care o am eu acum Multumesc Doamne