FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 11
ella43 spune:
AMALIARO dar ai talent nu gluma super hainutele in special cea lila de fetita si cea rosie de baietel ce mai felicitari ca-ti iese asa ceva din maini. Am citi la avatarul tau ca ai 19 ani?? multi inainte oricum i-mi pare sincer rau ca ti-au iesit analizele asa dar multumim lui DD ca exista aceasta sansa de ovocite donate si mai devreme sau mai tarziu toate devenim mamici, iar tu ai destul timp cine stie poate daca faci un tratament ceva va scade acel FSH si LH incearca orice i-ti va zice medicul, acum medicina a evoluat mult si poate exista ceva pt fiacare, mai rau e pt virsta mea ca indiferent de tratament nu pot da timpul inapoi, deci doar ovocite donate pot face dar multumesc lui dumnezeu si pt asta.
Fetele i-mi pare rau ca datorita bucuriei mele pt COCOLINO am iesit di pagina i-mi cer scuze
toate fetele cucuietele
amaliaro spune:
fetele cu menopauza a facut cineva fiv cu donate?si bineinteles cu asa fsh mare sau sunt unica?
amalia tsakoniati
Bichi spune:
Amalia in ovodonatie nu are importanta ce FSH are cea care va duce sarcina.
Trebuie doar sa-ti pui la punct tiroida, aceea are influenta asupra sarcinei.
amaliaro spune:
Bichi merci iubita e o alinare si raspunsul tau miine iat TSH sa vedem cum si ce
amalia tsakoniati
ella43 spune:
AMALIARO " LA MULTI ANI!" oricum mai ai timp berechet mai intai cautate si dupa fa cu donate si vei fi si tu mamica pana la 45 de ani daca sanatatea i-ti permite poti sa faci chiar doi nu unul asa ca punate pe treaba.
miracol11 spune:
Buna fetelor...
amaliaro iesi din starea asta pls...ca nu-mi place de tine asa...cred ca ti-e greu si ma mir ca tratamentul nu te-a ajutat...lasa ca nu-i mare stres...exista alternativa cu ovo donate cum sunt si fetele si uita-te la ele , una mai fericita ca alta!...asta e tot ce conteaza...si tineti-va bine eu in luna mai refac si eu FSH, LH, E2 pe ciclu cu anticonceptionale...sa vezi la mine rezultate...si vorba aia menopauza prococe la 38 ai tai, (multi inainte apropo)?, dar la cei 26 ai mei??...eu ce sa mai zic......eu ma rog la Dumenzeu sa-mi dea sanatate si mai ales psihica sa nu clachez...si in rest cu rabdare si perseverenta sigur pe vom implinii si noi codasele grupului visul!....superbe hainutele ce ies din mana ta! jos palaria in fata ta! astept si eu un obiect vestimentar facut de tine cand vom fi amandoua cu burtici!Doamne ajuta!
ella43 esti o scumpa....imi place de tine!
sper
alina_alba ai plecat la sibiu sa-ti faci analiza de nu esti prin zona??
cocolino2010, mami cea mai proaspata cum te simti??
or fi 2 tu?, dupa analiza eu nu situ sa o interpretez...n-am avut tangente cu ea in viata mea....super ar fi sa fii dupa Brigit cu gemenasi!!
Looana, ce faci lenevesti?cum esti?
alina_alba spune:
Fetele, mele. Am ajuns si eu acasa de la sibiu cu vesti. Nu asa babane ca la Coco, dar am si eu ceva acolo. Am un beta de 59,56. Deci, intru in intervalul de sarcina timpurie. Acum stau si ma gandesc ca daca il faceam cand zicea Stefanutz, sigur iesea mai maricel. Oricum, inca nici nu stiu cum sa ma bucur, parca as mai sta putin potolita pana il repet, sa fiu sigura ca creste.
Al meu cred ca e doar un embrionas, dar nu conteaza, sanatos sa fie.
Fetelor, asa, cu oarecare rezerva (pana la repetarea beta), va multumesc de incurajari si sper sa fiti toate macar asa de bucuroase cum sunt eu acum.
Va pup mult
alina_alba spune:
Amalia, capul sus, nu e capat de lume. Ai vazut, optiuni sunt. Iti tin pumnii sa fie totul in regula, sa faci macar un bebe (daca nu doi), ca metoda prin care ii faci chiar nu mai conteaza.
Brigit spune:
Alina, eu te felicit fara nicio rezerva!
Tu cate zile ai de la transfer, ca eu am calculat din amintiri si mi-au iesit vreo 10, cred ca valoarea e buna. Pup mamica!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg