Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camitu Fetelor ,sunt foarte suparata.Am fost la dr mea gineco cu analizele genetice si concluzia este ca am trombofilie..Analiza Gena PAI a iesit heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot.Asta inseamna ca va trebui toata sarcina sa fac in fiecare zi o injectie cu Clexane de 0.6.Pana acum asta am inteles. Pur si simplu nu stiu unde sa o apuc.Ma voi duce sapt viitoare si la un hematolog.Nu-mi dau seama cat este de grav.Am discutat cu atata lume incat am numai discutii in cap si nimic clar. CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png |
Camitu incearca sa stai linistita,important e ca stii ca ai ceva si ai descoperit asta si timpuriu asa ca sunt sigura ca acu ajutorul doctorului o sa rezolvati "bubutza"
11+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
andie_n spune:
Camitu, stai linistita, chiar nu e greu de facut Clexane-ul. Si eu am inceput de o saptamana sa fac Clexane de 0.4 (am descoperit mutatiile din semnatura). Primele 3 injectii mi le-a facut sotul, dar de sambata am inceput sa mi le fac singura si m-am descurcat ok. Doare un pic cand injectez, dar trece repede. Si oricum merita efortul pt ca noi si bb sa fim sanatosi. Si eu zic sa mergi si la un hematolog. Pana atunci, linisteste-te si gandeste-te ca e bine ca ai descoperit acum aceste mutatii, poti face tratamentul si sarcina sa fie fara probleme. Mai rau era, Doamne fereste, sa nu stii si sa se intample ceva rau si de data asta. Hai ca ne descurcam noi cumva si cu injectiile astea!
Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston
gina85 spune:
citat din mesajul lui mya85 gina85 superba poza!! f frumos bebele tau dar cum de ai mai mult cu o saptamana?? mami de ( iulie 2010) si 6+ |
Nu pot sa imi dau seama de ce o sapt in plus,tre sa fac niste calcule sa descopar,se ved ca am ovulat mai devreme sau cine stie cert e ca atunci cand i-am zis ultima menstra vroia sa ma trimita acasa ca as fi avut 10+ dar vazandu-mi fata suparata mi-a zis "hai intinde-te sa vedem care e treaba" . Precizes ca aici prima eco se face impreuna cu translucenta nucala si testul dublu sau triplu cum s-o chema si asa mi-a zis ca e mai mare dupa masuratori cu 1 sapt si asa rezulta ca avem 11+
11+ cu un dragonel...
gina85 spune:
citat din mesajul lui Looana Buna seara si din partea mea. Camitu bine era daca nu aveai aceasta mutati,dar acuma daca ai descoperit-o e bine intr-un fel ca stii si o tii sub control.Si eu dar eu fac Clexane 04 seara ,sunt totusi suportabile injectile,nu avem ce face trebuie sa le suportam pe tot parcusul sarcini,rau era daca nu descoperai mutati si Doamne fereste aveai surprize mai tirziu.Trebuie sa te linistesti ,si se vor termina si injectile noastre ,cind ne vom tine inbrate prichindei nici nu va mai conta cite am suferit. Gina frumoasa poza la avatar,sarcina usoara si linistita . Macarie lasa ca maine va bine cu siguranta,eu cred ca vei putea vedea si primele pulsuri,nu te agita ,cautati o pozitie buna si incearca sa dormi pt ca maine trebuie sa fii fit si bebe are nevoie de tine pozitiva in tot. Si eu ma simt rau,ma doare burta ,am luat un no-spaacuma seara ,dar incerc sa raman pozitiva ,abia astept ca joi sa ajung la ecografie,nu iti mai zic ca ieri am sangerat iar un pic,sa oprit dar totusi stau cu inima cit unpurice. Fetelor placenta din cite am inteles eu incepe din saptamana 8-a sa functioneze un pic,dar complect abia dupa saptamana 12,deci asta inseamna ca ea incepe sa produca progesteron??? Intreb pt ca nu stiudaca am inteles eu bine si stausi nelinistita pt ca eu am avut progesteronul mic in aceasta sarcina.Ma rog lui DD sa fie bine si trec cu bine peste ecografia de joi.Am as mari emotii cind merg la ecografie daca as putea as lua ceva sa tot dorm ca sa pot trece usor peste . Fetelor va salut pe toate si va doresc sarcini usoare fara greturi si cu vesti numai bu e de la fiecare imparte. Looana Primavara incepe cu tine Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
da doc tau ce ti-a recomandat sa faci in legaturacu sangerarile astea??
11+ cu un dragonel...
gina85 spune:
citat din mesajul lui MACARIE buna dimineata fetele acum am venit de la eco si nu m-am linistit deloc dr a zis ca se vede ceva dar nu este sigur 100% si citez"parca am vazut si o pulsatie aici " mi-a aratat pe monitor stiind cat de bun profesionist este eu tind sa cred ca este acolo, daca nu era zicea clar ...nu este of ....cert este ca m-am programat pt saptamana viitoare dar pana saptamana viitoare pt linistea mea m-am programat la V. babes la eco , la fetita a vazut embionul la 5 saptamani si 5 zile acum am o zi in plus camitu , bine ca sa desccperit acum si nu cand ar fi fost prea tarziu , injectiile cred ca t le poti face singura ,parca sunt cu pistol ....nu? ma duc la munca azi voi cum sunteti , ati baut suculetul? looana cum te simti , esti mai bine ? 5+ --------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 |
Macarie stai calma ca e acolo si se ascunde,sta la caldurica
Aici de asta nici nu te primeste mai devreme de 10-11 sapt ca sa fie evitate toate astea si nu faci mai mult de 2 eco pe perioada sarcinii decat daca e necesar sau sunt ceva problemutze asa ca fii calma ca totul e bine.
11+ cu un dragonel...
gina85 spune:
Feteolor o sa luati bataitza daca nu puneti mana repede si faceti un capitol nou ,haideti ca asteptam
11+ cu un dragonel...
MACARIE spune:
danaoooo, mai avem o saptamana ......dar trebuie sa ne gandim ca este saptamana mare si Dumnezeu este cu noi si o sa fie totul bine , sa vezi tu ce o sa mai radem noi de frica asta a noastra .....
mami de 2 , am avut noroc , eu m-am dus la el cand nu aveam nici 4 saptamani , si i-am zis ca se face vinovat de starea mea si trebuie sa ma treaca pe lista ,
oricum ma linistit calmul lui
am hotarat sa nu ma duc maine la eco asa cm ma progamasem , daca nu se vede bine nici la ala o iau razna
mai astept
ce va doriti , fetita sau baietel?
5+
------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
alexa1986 spune:
Buna ziua,
Astazi am implinit si noi 5 saptamani, MACARIE eu in data de 3.04 aveam beta 47.18, iar in data de 5.04 aveam 130, dupa beta mi-am calculat si eu saptamanile de sarcina, doctorul meu mi-a spus sa vin la eco la 6 sapt(daca nu sunt probleme), adica miercurea viitoare, vad ca tu esti mai avansata ca mine in sarcina, menstruatia mea dureaza de la 32-35 de zile, probabil ca si ovulatia s-a produs mai tarziu.Tu cum ti-ai calculat saptamanile de sarcina?Pentru ca la mine dupa simptome ar trebui sa am mai mult decat 5 sapt, dar chiar nu stiu cum se calculeaza saptamanile de sarcina.Apropo fetelor eu pana acum nu am avut nici o scurgere, nici o pata rosie sau maro, voi ati avut?
Graviduta 5+
bobocel_07 spune:
Fetelor va urmaresc de la inceputul odiseei si mi-am dorit enorm sa fac parte din ea.Doamne-Doamne mi-a ascultat rugamintea si iata ca tocmai am aflat ca voi fi mamica.Acum astept rezultatul la a doua analiza betahcg.Sper sa fie totul in regula.Datele mele sunt:
-UM 06.03.2012
-DPN 11.12.2012
- numele meu este Vali
bobocel_07