Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
IPopica spune:
Buna dimineata, fetele!
Am fost la eco, vazut micul extraterestru cu tentative de nas, maini si picioroange. 8 saptamani si 3 zile si 174 batai pe minut. Deocamdata seamana cu ta-su ca e uratel/uratica rau
(si inca o data scuzati-mi absentele, dupa sarbatori promit ca recapitulez tot si revin in actualitate)
V-am pupat! (si pe voi si pe extraterestrii vostri)
gogoasa hormonizata
andie_n spune:
Buna tuturor! Am ajuns si eu la munca de la eco, am vazut samburelul, are 19 mm, cat pt 8 saptamani si 4 zile si 174 de batai pe minut. Ma oftic ca nu ne-a pus si sunet sa aud inimioara, dar eram in intarziere. Oricum, important e ca e bine. I'm so happy today ! (chiar daca mor de somn ). Sa aveti o zi usoara si sa va simtiti cat mai bine!
Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston
andie_n spune:
Acuma am vazut ca si tu ai fost la eco, Popi! Felicitari si sanatate in continuare!
Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston
mada81lina spune:
Mamide2, se vede clar in prima poza ca au fost 2 saculeti. Acum, daca erau 2, iti spun sigur ca vedea, e sarcina maricica, il gasea pe nr 2.
Am vazut mai demult un documentar pe Discovery, cum ca multi la concepere avem gemeni, dar ca repede unul se absoarbe. La coafeza mea, la bebe 2, am vazut asta, primul eco arata ca al tau, dar ginecologul i-a spus sa nu se bucure inca, ca a vazut multe cazuri cu 2 la primul eco, si la al doilea unul s-a absorbit.
Dar ca la tine erau 2, aia ii f clar.
IPopica, andie_n ne asemanam la batai, eu la 8w6d aveam 175. Acu sa vedem ce o fi bebe
Fetelor, eu am ramas aceeasi graviduta "nesimtita" ZERO simptome.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
10+
dana0000 spune:
Ooooooo ce de vesti bune! Felicitari dragelor, sa fie sanatosi si voiosi in continuare bebeloii astia ai vostrii cu 174-175 de batai pe minut!
Mamide2,macarie tin pumnii pentru maine,eu abia vineri ma duc.
valicutza spune:
felicitari ipopica si andie pentru ecografii si vestile bune
si eu tot la 12 sapt fix sunt programata la bitest , si probabil a doua zi dimineata voi face analizele de sange . dr mea a zis ca daca iese bine bitestul nu mai e nevoie si de triplu test , dar sa vedem cum iese .
mai e cineva pe aici cu rh negativ ? eu trebuie sa incep si dozarile astea , sper sa nu avem probleme, ca nu am facut acel vaccin acum 5 ani , dar inainte sa raman insarcinata am facut dozare si aveam anticorpii absenti , adica practic am plecat de la 0 ca si la prima sarcina , sper sa ajung cu bine la sapt 28 cand o sa il fac sigur .
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
10+ fericita cu dragonel de 2012
MACARIE spune:
mami de 2, in fioecare zi dar de dimineata el da consultati la clinica de langa spital , si mi-a zis sa vin la 7 , oricum sti-am de asta
poate nu reusesti azi si vi si maine
eu nu as arata eco facut , sa fac si el una
utro, am bagat si eu in fiecare seara dar de 2 zile am uita , si tot de capul meu
rau nu are ce sa fac, ajuta la fixare
te astept sa vi cu vesti
in caz ca nu ma gasesti vreodata aici in tra pe linkul de mai jos si ia datele mele , am si telefonul acolo
5+
-----------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
alexa1986 spune:
Buna ziua,
Eu chiar nu stiu cum se calculeaza saptamanile de sarcina, bhcg iti arata varsta fatului?Eu de ex dupa bhcg maine fac 5 saptamani, dar ultimul CM l-am avut pe 1 martie, asta inseamna ca fatul are doar 3 saptamani?Pentru ca stiu ca 2 sapt sunt de ovulatie si fertilizare.Poate ma lumineaza si pe mine cineva.
Multumesc
miha_ralu spune:
aoleu mult am mai lipsit iar voi mult ati mai scris!!!
felicitari ANDIE SI IPOPICA pentru vestile bune si Doamne ajuta!
mai cu greata, pofte , oboseala trecem incet incet peste inca o saptamna si inca una...
eu slava Domnului am mai scapat de greata, dar ma chinui in fiecare zi sa gasesc ceva care sa ma atraga sa mananc. ca si vou sunt innebunita insa dupa ciorbe acre cu multa verdeata proaspata.
maine plec la ai mei si abia astept sa dau comanda de ciorbe cat mai bogate in legume si verdeata.
miercuri seara urmeaza sa dau si vestea alor mei si prietenilor!!tineti mi pumnii, sper sa nu fie socati!!
in rest sarut toate mamicile si va aveti o saptamana cat mai calda, insorita si plina de vesti bune...asta pentru cele care mai trec pe la medic, asa cum e MAMI DE 2!
Camitu spune:
Buna fetelor,
Ce de vesti bune!Andie, Popica si Mami de 2 felicitari de bebei.
Mami de 2 , bine ca e unul sanatos si voios .Prietena mea cea mai buna avea la prima eco 3 saculeti dar doctora i-a spus sa nu s esperie ca se pot resorbi.In final a ramas doar un embrion , si are o mandrete de fata.Pe de alta parte nu vreau sa supar pe nimeni dar cu gemeni de FORTE , FOARTE GREU.Scapi mai usor dar.....este extrem de greu.Cred ca si voi aveti in jurul vostru exemple destule de cupluri cu gemeni.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png