Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Neata
Ma pregatesc s-o tai la salon, am primit un tratament facial 'ca cadou', asa ca ma duc sa ma rasfat. Tara arde si baba se chiaptana
Pitic e mai binisor, mai tuseste nitel, nu prea mananca dar e ok in mare si sper s-o tina asa. Acu, probabil, tre sa ma apuc sa ma tratez si pe mine, ca iar am luat-o cu tusea
Va pup si spor in tot ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!

Picky nu am mai vorbit cu Cris de acum doua duminici cand spunea ca in momentul ala recupera ce am scris noi,,si apoi posteaza "autostrada". Ce s-a intamplat de nu a mai scris n ustiu,ca am tot asteptat si eu sa scrie.

Ah,voiam sa scriu mai multe dar vad ca Paul mesteca mancarea si o scuipa inapoi in farfurie! Azi mi-a pus creierul pe moate : a varsat lapte pe masa de doua ori,odata de era sa ii dea si la laptop sa bea,a varsat olita in baie pe jos, nu o lasa pe Teodora sa doarma la pranz, a scos aspiratorul din cutie si de nervi ca nu putea intinde furtunul a trantit aspiratorul ... La pranz l-am pus la somn rapid ca deja sarea calul. A fost miorlait,a plans din orice azi, s-a impiedicat de toate,a cazut de n ori impiedicandu-se depraguri. Aceleasi praguri de care se impiedica mereu,mama lor de praguri ca cred ca le muta intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

sal

sori vazut pozici de azi dimineata o frumusete de baietel, dar mai multe scriu cand am timp..am facut prajitura nu stiu ce a iesit, ca nu stiu cat trebuia lasata in cuptor..grele mama grele..

ema cum fu la salon?!

lali sigur ceva il deranjeaza...sper ca acum e mai ok...

scriu mai multe maine dimineata ..noapte buna

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Picky n-as putea sa-ti spun exact cat s-o tii la cuptor, pt ca depinde de cuptor. Eu o fac la ochi , adica o las sa creasca si dupa putin timp o incerc cu scobitoarea. e obicei cand o incerc e si gata si o scot. La mn dureaza cca 30 min la foc potrivit (nici mi, dar nici mare - nu am cuptor pe grade )

Ema sa-ti fie de bn rasfatul si Dariusica bolnavior. Ai grija si de tn, sa nu fii acum de Paste la pat

Lali si al meu mai are cate o zi din asta, de-mi vine sa ma urc pe pereti Intr-o zi se uita prin casa si isi gasea motiv de plans Dc nu avem perdele la geam DC am pus mana pe ghiveci Dc a luat tati covorul in baie ... si o tine-a tot asa
Cu copii astia ne trebuiesc nervi de otel cateodata, adr uite ce rpd cresc si-o sa ne fie dor sa mai faca prostioare din astea Sa fiti sanatosi cu totii

Azi am fost iar la dr. a fost super ok. N=a plans deloc si nici nu s-a zbatut. cred ca a inceput sa se obisnuiasca . Dupa Paste mergem pt ai inchide canalele. Iar cand terminam cu asta o luam si pe cealalta la rand nu vreau s-l mai las cu ea in gura ac sa ajunga iar la ce-a tras acum.
S-a dezumflat complet, dar el inca mai spune ca e umflat si il doare buculita, dar cred ca-i doar de alint

Azi m-am tuns si eu. in sfarsit mi-am facut timp 10 min si pt mn

Si tot azi, am inceput bucatareala. Am facut niste fursecuri ghinda. Maine fac o parte din pajituri, iar vineri plecam la tara. Restul de prajituri le mai fac si acolo.

In seara asta am fost la cumparaturi si pt prima data Razvan a ramas singur la locul de joaca. N-a plans deloc. Cand am venit dupa o ora sa-l luam, a inceput sa planga ca vrea sa mai stea Ce bn ar fi de-ar vrea asa si la gradi

Acum va las si merg la nani, ca-s franta.
si noapte buna dragelor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

????

Eu eram daoare cu nise chestii!

Noua surioara s-a nascut cu 3400 gr, 51 cm , seamana mai mult cu noi, are ochi albastri (si mama ei ii are tot albastri) , obrajii,nasul,forma ochilor tatalui meu,gura e a ei . S-a nascut naural, cu eiziotomie,ca asa-i la noi , dua doua zile de la nasere au mers acasa. Ma bucur ca nu s-a intreba nici o clipa "oare voi avea late?" ,pentru ca a avut si la primii doi, asa ca... Acum sunt acasa ,se obisnuieste tata cu ideea ca are 4 fete. Inca nu a scos certificatul de nastere,nu stiu ce asteapta! Am impresia ca ee e teama ca ii vor spune ce i-am spus eu,si anume ca nu o poate recunoaste el. In fine,nu am mai insistat la el cu asta ca se enerveaza,e incapatanat ... i-am spus macar sa dea un telefon inainte la institutia respectiva,sa intrebe, sa nu vina el degeaba 50 de km ,ca apoi sa trebuiasca sa vina ea cu fosul sot.

Noi ne pregatim pentru plecarea la Bucuresti,abea astept!

Sorilea,curajos tare piciul tau!
Hai sa iti spun o chestie! Cine va vede cu Razvan si nu stie ca e adoptat , nu spune ca seamana la unele trasaturi cu tine ,la altele cu sotul?
Ca eu am vazut ca are privirea ,zambetul si urechile sotului tau ,de ex...

Ieri eram ciufuta. Dupa nani langa copii ma simteam mai bine, nici copilul nu mai era intors pe dos asa ca mi-am revenit instantaneu! Acum fata sta in scaunul de masa si molfaie o bucata de paine(marea ei dragoste dupa titi,of cors) iar Paul e calare pe taicasu, sa il trezeasca. Cica "tatiii,soso , mami papa ooou,tot ou!" ,adica sa se ridice sus,ca eu pap tot oul. Ii place sa pape out dimineata , si cred eel ca la toti le place la fel. Chipurile il sperie pe taicasu,si asta o sa se trezeasca! Aiurea ! Il aud inca cum sforaie...

Revin, am nitica treaba!

Mergi la inceput

Neata

Sori cum ziceam vazut pozici cu strumful tau, vb lui Lali si mie imi pare ca seamana cu sotul (dar ce ma mira ca si nasi mei au o fata luata in crestere si seamana f bine cu nasa) imi place cum s-a decorat prin bucuresti...frumos..ce nu mi-a placut e insa poza cu obrajorul umflat, mititelul, mai ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut..sufera dar e asa curajos ... o familie ff frumoasa
Cat despre prajitura, cica le-a placut, un platou aproape ca s-a mancat, numai eu am avut ceva retineri la ea..m-a ingrozit cantitatea de zahar folosita, cacao plus ca nu am avut tava mai mica(trebuie sa cumpar una) ..dar m-am bucurat ca le-a placut, asa ca o sa o mai fac. deci merita ca-i buna..acum e o intrebare..am mai gasit pe net aceasta prajitura dar cu 4 sau 6 oua (am bagat sa vad cat se tine la cuptor)..iar la cuptor am pus-o la 180 grade si tot incercata cu scobitoarea.....Spor la trebaluit, asa-i, ca trebuie facute...eu o sa vopsesc niste oua, insa nu cred ca mai am vopsea rosie in casa...le fac cu frunze de ceapa rosie....si as mai face si ceva dulce dar nu stiu daca o sa am timp...ca sambata normal am pleca de acasa (facem pastele la prieteni nostri de la mare)..asa ca scap de gatit prea mult

Lali asa si Stefi mai are toane de astea...cum spunea si Sori, se uita prin casa si daca i se pare ei ciudat incepe sa planga...si asta se intampla cand e ff obosita sau nu si-a facut somnul...asa-s copii mofturosi si au is ei zile proaste ucm mai avem si noi... Felicitari inca o data ptr surioara..sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa ..pe cand plecarea?

fiica mea mica imi inchide placa unde-i tastatura si daca vede ca eu o trag inapoi probeaza sa se loveasca cu capul de ea ...asa incet.. si apoi se maraie sa o iua in brate...smechera s-a facut si o mare speculanta.. stefi 2 numai ca-i mai galagioasa

S-au trezit si cei mari merg sa le pregatesc cerealele ..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna dimineata!!!

????

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

vreau doar cafea ..tigarile le las ptr cine doreste

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

... Eu vopsesc oua,voi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

... Eu vopsesc oua,voi?

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)

Eu le-am vopsit deja .noapte buna

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Eu mai inainte am venit de la Carrefour
La 'cosmetica'....de fapt nu a fost chiar cosmetica, am fost invitata de mama unei prietene, la Harbalife, sa testez niste produse cosmetice....si da, fu rasfat. Au produse de calitate, cel putin alea cosmetice, in rest nu ma pronunt pt ca nu stiu.
Azi am fost iar la Herbalife pt o evaluare nutritionala, primita cadou. Interesent dar nu-s convinsa
In rest...eu cu tusea, Darius e mai bine, tuseste rar si muceste nitel, dar in rest, bine.
Va pup si noapte buna
PS La mine sambata se vopsesc ouale si se fac cozonacii

Mergi la inceput