Buna ziua!
am si eu o mare nelamurire:bebitza mea de 9 luni a cam inceput sa faca caca moale.de ce?
tin sa precizez ca este alaptata la san, si consuma urmatoarele alimente:iaurt, supitza, mancarica de cartofi de la noi(fara bulion sau rosii), piure de legume si fructe,pilaf,suc de fructe,painica putina,biscuitel.
nu face caca decat o data sau maxim de doua ori pe zi, dar face cam moale.este normal?sa ma ingrijorez sau nu?
tk
Ma gandesc ca poate fi o eruptie dentara..
Febra nu face? Nu e agitata,nu plange?
Sa fii om e lucru mare!
Poate fi de la fructe/sucul de fructe. I-ai introdus ceva nou? Poate fi si de la cartof, poate fermenteaza in combinatie cu ceva si de aici poate fi si caca moale. Schimba alimentatia cu un pic de orez mai mult in doua zile si vezi rezultatele. Daca continua cu caca moale poti sa ii faci o coprocultura, sa nu ai surprize pe viitor.
Sau pot fi si dintii cum spunea cineva mai sus.
Sanatate
Daca vezi ca dureaza mai mult, poti incerca sa-i faci o analiza de intoleranta (duci proba de kk la laborator). Evident, inainte treci pe la medic.
iai introdus un aliment nou....sau poate ai mancat ceva tu ?
daca nu poate fii dintisor.....
iti dau exemplu desi noi avem un an si...
iam schimbt lapticu si acum fc moale.......mai vedem cum reactioaneaza zilele astea....
buna .
daca nu face mai mult de doua ori pe zi si nu e foarte foarte moale nu ar trebui sa te ingrijorezi daca starea ei generala e buna .
depinde si de cate zile face asa . si eu cred ca ar putea fi de la dintisori .
incearca sa-ti amintesti ce ai mancat tu sau ce i-ai dat diferit , poate reusesti sa depistezi problema .