Am observat si ieri si azi ca dupa ce deschid orice subiect pagina se lateste f mult.Mai are cineva problema asta?
Si eu intimpin niste "ciudatzenii"in ultimul timp(mi se mareste scrisul de pe frontul forumului de exemplui,dar doar de acolo,asta duce automat la latzirea paginii,nu pot da quote sau edit ,cum pun cursorul mousului pe text dispare complet)dar eu zic ca lucreaza Admin inca la forum si din cauza asta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Noroc ca nu le-a trecut prin cap celor de la Ikea sa puna crucea de inchidere a ferestrei lor "draga tuturora" tocmai in coltul din dreapta.
Capcaune,eu n-am de ce sa ma duc in cltzul din dreaptaca n-am nicio reclama d ela Ikea!
Am observat(pentru ca intre timp au reaparut ciudatzeniile amintite anterior),cind se maretse scrisul pe frontul forumului,partea dreapta si subsol(asta ca sa fiu mai precisa)nici nu mai pot da quote sau edita mesajele!
Deci sunt cumva in legatura unele cu altele!
Dana
La mine astazi(la prinz s-au incarcat paginile foarte greu dar doar la prinz)a fost ok,n-am mai avut niciun fel de probleme!(ma refer la cele pe care le-am mentzionat)
Dana