Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
Si eu am avut 50 kg cand am ramas gravi,dar am pus 23 kg....inainte sa nasc aveam 73. Am dat jos 13 kg si 9 le-am pus inapoi
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
Pai vezi daca esti bucatareasa buna ?!..cum salivez eu pe fb ..
Lasa ca ai timp sa dai jos , mai ales ca indata trebuie sa mergem la munci
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Kg...vreau (de la cine are de dat) vreo 6 kg...sa ajung la 62-63...ca mie mi se pare ca sunt prea slaba pentru cat de inalta sunt...plus ca mi-ar mai reveni ,,bustul'', ca dupa ce l-am intarcat pe Vlad, au ramas doua chestii mici care atarna ca rufele la uscat ...
Nici V nu prea mananca foarte bine de vreo saptamana, dar dau vina pe caninii de jos care au umflat gingia insa nu au spart. In schimb, cere ate (=lapte), utu(=iaurt) si taca(=ciocolata). Ultima primeste foarte putin dupa ce se trezeste si mananca ceva, macar un biscuite.
Azi am primit o veste buna: cumnata mea cea mai mica e insarcinata. Sa dea Domnul sa duca sarcina la termen, deoarece in 2010 imediat dupa nunta mea, a pierdut o sarcina.
andreea88 spune:
buna seara fete
am bagat la cuptor o lazania asa ca va invit..ati vb de kg eu am 51 , sunt multumita k aveam 49:-)
Copilul meu studiaza reviste cu tasu
maine trebuie sa gatesc si nu stiu ce:-(....va pup ca sunt chemata!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
andreea88 spune:
Mari felicitari! Sarcina usoara cumnatei tale!!pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
just_me31 spune:
Ca sa fiu in ton cu subiectul, va anunt ca tocmai am facut o aroganta , am papat cartofi prajiti cu ou si salata ...si acum beau bere cu lamaie.
Somn lin
camisv spune:
Buna dimineata,
plusez cu un cappuccino!
Noi suntem raciti (si eu si T.) asa ca n-am avut zile prea "fericite". Acum junior doarme, dar n-a dormit prea bine azi-noapte! Ieri n-a mancat aproape nimic, sper ca azi va fi mai bine.
Mari, felicitari cumnatei tale! sa aiba Vlad verisori sanatosi (parca si sora ta este insarcinata).
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafea si capucino
CAMISV, da si sora mea e insarcinata, din zi in zi poate sa nasca deja.
Azi e mai frumos afara, sper sa fie asa si dupa amiaza sa putem iesi la plimbari mai lungi.
nicopic spune:
Buna fetele!
Din ciclul ce nazbatii mai face L, am lasat-o frumos in camera sa coloreze pe caiet cu creioanele cerate; si surpriza - mi-a mazgalit pe perete si pe parchet parchetul a iesit cu cif, dar peretele nu iese cu nimic; am incercat si cu clor...aveti idee cu ce sa mai incerc?
Afara e frumos..dar nu ma incumet sa ies singura.. de cateva zile ma jeneaza partea dreapta (mai ales la efort).. s-a si inflamat..la eco am gasit loc abia marti; off...e tot ce-mi lipsea..
-ici si weekend placut!
Nico, mami Larisa 15/09/10