Strugurasi de Sept-Oct 2011 *50*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

a fost super intalnirea,trebuie repetata neaparat.
incarc acum pozele(multe) sper sa reusesc.Avem niste strugurasi superbi, unu si unu.Sa nu mai zic cat de cumintei sunt ei(cra cra).

Ma uitam acum la talpitele lui Iancu ,lui ii stau in afara, nu stiu exact cum sa spun,asta cand sta pe spate.Pana acum nu m-am uitat, deci nu stiu cum tre sa stea.

Acum Iancu deja doarme, deci maine dimineata o sa fiu fff matinala.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

eu zic ca am facut album nou, dar am dat un back la un moment dat , e ffff posibil.Problema e ca inca incarca si nu vad.Rectific dupa, sper sa se poata.

Oboseala

Mergi la inceput

da uite acum am vazut, tare blonda mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Ola ola!

Am intrat si eu putin doar sa va salut.
Dani e obosit acum si ma grabesc sa-l adorm
Intalnirea a fost super super! Abia astept sa ne intalnim iar

Musette, multumesc mult pt reteta, merg maine in piata sa iau ce-mi trebuie.

Va pup si sper sa mai intru mai tarziu sa va si citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Anca, super pozele, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Jade, esti o draguta ca intrebi de noi

Suntem bine dar sunt racita cobza, mi'a murit o bunica si tot asa

Fetele cu dubii la labele piciorului, este un test si labele trebuie sa priveasca tavanul, pui copilasul pe spate cu picioarele la 90 de grade fata de trunchiu si labutele una langa alta, in aceasta situatie natural, pentru citeva momente talpile trebuie sa "priveasca" tavanul. La cei care au stat in burtica cu o labuta stramba, labuta respectiva nu va putea sta "privitoare la tavan" dar si in situatia aceasta, in momentul cind creierul le va dicta ca nu mai sunt in burta se va indrepta natural. Asa a fost la Sofia si am dus'o la Dr. Jianu, asta ne'a explicat. Masajul cica ajuta la dezvoltarea musculaturii nu la indreptarea labutei zurlii, dar fara grija ca isi revine.

Si noi iesim afara cam de doua ori pe zi, am inceput sa ii dau Zoicai orez cu LM in ideea de a se obisnui cu mancatul, deschide gurita pentru ca ea mananca laptic din lingurita cind eu nu sunt acasa insa azi i'am dat un piure subtire si il da cu limbuta afara. Probabil ca nu e pregatita dar la o lingura cit mananca nu cred ca se face gaura in cer daca merg mai departe, mai ales ca mananca o zi da, doua ba, in functie de dispozitie, chef ale mele ca nu prea am rabdare sa ii dau. Ii dau orez baby rice de la organix care are gust de mamaliga nu de orez, dar asa scrie pe el ca e orez. Zoe de la 4 luni este intr'un puseu fara sfarsit, mananca noaptea destul de des, de vreo 3 zile doarme si cite 4-5 ore fara papa dar in general mananca la 2-3 ore, nu mai spun ce inseamna asta pentru mine, ca's obosita praf.

In rest e o draguta si jumatate si din ce in ce mai multa lume imi spune ca imi seamana.

Mergi la inceput

condoleante Ooka.
Ne-a fost dor de tine, si in special de painicile tale, oricum le-am vazut si pe ale lui Lena si tare bine mai arata.Tu ce ai mai facut bun?

Mergi la inceput

fug la nani ca acus se trezeste piticu si ma ia de buna.
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Dar eu nu vad pozele...am cautat si la Anca si la Alayna...nicaieri! Unde's?

Ooka - ce ma bucur ca ai revenit! Imi pare rau de evenimentul nefericit! Sper ca esti bine! . Nu pui poze sa vedem minunea de fetita? Ba pardon! Minunile!

Jade - 22.000 refacerea? Ioi! Stiu ca siliconu' e max 5.000. De restu' ce si-a mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Lali- cred ca ai intuit bine ca din cauza consumului de carne ai alt miros. Despre asta am citit ce scriu persoane care sunt vegane sau raw-vegane. Dupa o perioada in care nu au mai consumat produse de proveninenta animala nu au mai avut miros! Eu una cred asta! r

Mergi la inceput