Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Iei nu am putut intra, asa ca va zic azi La multi ani pt toate femeile, mamicile si viitoarele mamici, sa fiti fericite alaturi de copilasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

La multi ani, burtici si mamici!!
Bia, cum te mai simti? Ce mai face buburuza?? E cuminte, doarme?? Vrem detalii, ca ne va veni si noua randul in curand.
Ramona, ati facut botezul? Cum a fost?? Buburuza ta ce mai face?

Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare fetelor! Nu prea suntem asa bine pt ca Rebe are colici. Ii dau un ceai baby drink,dar plange mititica cateodata de mi-i se rupe sufletul. Maine ma duc la farmacie sa ii iau Bonisan,am auzit k e f bun dar si batistuta bebelusului pt ca nu pot sa-i scot cu pompa mucisorii,mai mult o chinui. In rest,ne-am invatat si la tatica,dar papam si cu biberonul pt ca ma mai mulg cu pompa. Sper sa doarma bn in noaptea asta si sa nu mai planga.
Va poop pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia, lasa colicii, important e ca sunteti sanatoase si cresteti. O sa le dati voi de cap si colicilor. Incearca si cu Bonisan, si eu stiu ca e foarte bun. Daca nu rezolvati nici cu asta atunci poti trece pe Colief. Cred ca e cel mai bun in domeniu si zic eu ca si cel mai "logic". Contine fermenti pentru digerarea laptelui si de fapt colicile asta sunt, probleme in digestia laptelui. E cam scump insa. Vezi daca rezolvi cu Bonisan, asta e din plante. Vezi ca uneori colicile apar din cauza modului de alimentatie, incearca sa vezi daca respecti indicatiile pediatrului in ce priveste "programul" de supt. Sa ne zici cum v-ati descurcat.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

La multi ani, burtici si mamici!!
Bia, cum te mai simti? Ce mai face buburuza?? E cuminte, doarme?? Vrem detalii, ca ne va veni si noua randul in curand.
Ramona, ati facut botezul? Cum a fost?? Buburuza ta ce mai face?

AMR 8 saptamani!!

Da Irina botezul l-am facut pe 25 feb., a fost ff frumos, Diana a fost ff cumintica.
Din pacate acum cea mijlocie a facut pneumonie si este in spital cu sotul meu, eu trebuie sa stau cu bebe mic, dar sper ca maine sa vina acasa, saracuta a facut injectii si aerosoli pt ca circula un virus ff urat si nu am reusit sa o tratam acasa.

Bia, cum mai e cu colicii, eu la primele fetite nu am avut parte de colici, dar acum am avut vreo 2 zile si ne-am tratat cu un siropel "Infacol", si sincer a dat rezutate. Dar farmacista mi-a zis ca fiecare copil raspunde la siropuri diferite, in functie de cauza si de organismul fiecaruia...Succes!

Mergi la inceput

Silvia ne-a parasit nu a mai scris nimic , speram ca este bine , poate la ei vremea e mai frumoasa si deja sunt ocupati cu plimbarile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ramona imi pare rau pentru micuta ta bolnavioara, ii urez sa se faca bine cat mai repede.
Fetelor ar cam trebui facut capitol nou...are cineva user-ul si parola?

Elena 27+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Roxanz se ocupa de capitolul nou, e moderator...dar vad ca si primul capitol are vreo 80 de pagini, asa ca nu cred ca va face altul prea curand...

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare mamici si burtici!
Ramo sanatate multa pt printesica ta bolnavioara,speram sa se faca repede bine.
Deea am luat si Bonisan,ii dau de vreo 2 zile si nimic. Aseara a plans f f f mult
Defapt nici nu stiu sigur daca plange de la colici,pt ca mai avem o problema...i-a aparut la fundulet niste bubite rosii si ma gandesc ca e eritemul fesier,iar din cate am citit s-ar putea sa o usture...iam dat cu tot felul de creme ,dar nu i-a trecut. Am renuntat sa o mai sterg cu servetele umede,o spal dupa fiecare kk si apoi ii dau cu pudra ca sa aibe pielea uscata acolo. Sper sa ii treaca pt ca mi-e o mila de ea de mor@!
Iar despre mn ... eu simt inauntru in burta la operatie un nodul care ma doare cand il palpez,iar surplusul de burta care mi-a ramas(adica exact deasupra la operatie) nu o simt. Daca ma ating simt doar niste furnicaturi...sper sa treaca si sa se retraga si nodulul ala.
Ramo...eu nu stiu cum ai suportat tu 3 cezariene...sincer...ESTI O EROINA!
Va poop pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Bia,
Eu mi-am facut lista completa cu toate necesare si am cumparat deja cele mai bune si recomandate produse de alte mamici si "enciclopediile ambulante" ( asa imi place sa le numesc pe expertele mamici )din odiseea mea!
Asadar, am cumparat INFACOL produs in UK( este un singur site care il comercializeaza in romania .. faracolici.ro) care este cel mai bun impotriva colicilor! Cel produs in Olanda , din farmacii cica ar fi cam apa de ploaie! Intra pe site si ai sa gasesti o groazaaa de reviews-uri excelente! Am cumparat si crema pt iritatii SUDOCREM UK de pe acelasi site(cica-i minunata) si alt pont tot pentru iritatii ar fi Amidon de orez granule( se gaseste la plafar) care se pune in apa de baita!
Incearca sa nu mai folosesti servetele umede deloc si sa o speli de fiecare data
Pup fetita si sper sa se vindece repede,repede!

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput