Clubul "babelor" FIV-oase 24
Raspunsuri - Pagina 21
tannoo25 spune:
nu e vina lui ca fetele care il vad ca pe un Dumnezeu, desi nu le rezolva problemele, nu au capul pe umeri... pe bune acum, tre' sa fi cerebral sa vezi ca nu e in stare de nimic, nici macar de vorbit frumos la consultatii; pe nevasta-mea o intreba "ia spune, puiule, de ce ai venit la mine?"; asta dupa 2 ani de cosnultatii numai la el... chiar, acum ma intreb si eu, de ce s-a dus la el???
de cate ori am scris la topicul ala, au sarit la gatul meu; bine, nu ca m-ar intimida, dar mi se pare aiurea...si sunt unele care nici azi, dupa ani de tratamente date de el nu au bebe...
ionela73 spune:
Da ai dreptate. Uita cine esti, de ce ai venit si ce probleme ai. Trebuie sa ai putere sa te duci la el, sa rabzi atat pe la usi, si sa stai 5 minute inauntru. Dureaza mai mult sa te dezbraci si sa te imbraci, iar el in timpul asta se converseaza pe mess... asta m-a deranjat la culme. Dar unii poate sunt incantati si cred ca asa trebuie sa se poarte un doctor...
samira33 spune:
pai da tannoo..exact ce-ti spuneam cu altruismul care depaseste orice imaginatie.
la faza cu ..."chiar asa!!!de ce s-o fi dus nevasta-mea la el 2 ani???" ai fost foarte tare.
ana,nu se poate naste cu PK.
l-am intrebat si treaba asta
mi-a zambit in "felul' lui si mi-a zis ca nu.
dar stiu de la fetele carora le-a facut copii ca a mentinut legatura cu ele pe mail pe toata durata sarcinii si a dat sfaturi ori de cate ori i-au fost cerute.
asta mi se pare foarte frumos.
tannoo25 spune:
referitor la pk... si nevasta-mea a primit sfaturi de la el pe tot parcursul sarcinii; si azi, ei 2 tin legatura
5ab1na spune:
eu nu pot sa inteleg cum are pk 4 copii. ma minunez. pare atat de tanar.
in ce an e nascut? stie cineva?