buna, fetelor si bine v-am gasit! sunt si eu o burtica noua :) abia ce am aflat - de fapt de vineri am facut testul deurina care a iesit poztiv, sambata trebuia sa imi vina menstruatia si nu a venit nici atunci,nici ieri, azi am facut test beta hcg din sange si mi s-a confirmat! sunt f happy, va dati seama, mai ales ca ne dorim bebe si a fost prima luna in care am incercat. Din pacate, sunt putin suparata ca am racit in week-end si am o tuse urata, seaca...m-am programat maine la un dr - eu am abonament la medlife - sa vad daca imi recomanda ceva pentru tuse.
Avand in vedere ca chiar nu ma asteptam asa repede, nici nu stiu la ce dr sa ma duc...deocamdata m-am programat la eco transvaginala pentru vinerea viitoare, 13 apr, la dr Carmen Negoescu, Medlife Titan. Aveti recomandari pentru Medlife? Sunt pierduta in spatiu rau, cu toate ca ma incanta sarcina sunt debusolata, un pic trista ca sotul meu e plecat si vine abia joi si nici nu vreau sa spun nimanui din familie inca, ma streseaza tusea asta...of...de fapt de asta m-am hotarat sa intru in club, sa discut cu voi!
Pentru listutza prefer Ynna - UM 7 martie, DPN 09.12.2012.
Raspunsuri
Bubulina42 spune:
Ynna, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! ai grija la ce ti se prescrie pentru tuse,ok? Tu nu poti sa iti faci ceva..chestii babesti? inhalatii cu aburi de ceai de musetel, baut apa fiarta cu muuuulta lamaie si indulcita cu miere.., foi de ceapa fierte cu doua-3 coji de nuca si indulcit tot cu miere...sunt multe!
Dar nu lua medicamente.Fii cu grija, mai ales acum cand se formeaza greierasul si daca tot ajungi la dr acela, spune-i din start ca esti insarcinata.
ok, NU ai ajuns in locul pe care il cauti, esti singurica pe aici
Vino la Odiseea noastra, fiindca aceasta de noiembrie-decembrie e cea mai potrivita pentru tine,avand in vedere datele tale- aici ai putine sanse sa ti se raspunda.
Cauta "Minuni de noiembrie-decembrie 2012" - maine are sa se formeze un nou capitol, no 5- si tzopaie in ea, vino alaturi de noi ca te primim cu drag!
Nu te stresa si stai linistita..suntem multe care asteptam iepurasul pana sa le spunem alor nostri..deocamdata tu trebuie sa astepti prima eco, sa vezi acolo emotii la greu! :)
pup si haide la noi, nu mai sta
6 sapt +