Cum scot mirosul de pipi de pisica?
Am uitat peste weekend pisica inchisa in birou, si acu miroase groaznic a pipi.
Exista un produs miraculos sa scap de mirosul de pipi?
Raspunsuri
AkaManah spune:
Sansele sunt mici dar incearca cu bicarbonat de sodiu. Ar trebui sa anuleze aciditatea urinei si poate si mirosul. Atentie ca dureaza destul de mult timp sa isi faca efectul.
Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!
CorinaDani spune:
mai bine intrebi la un pet-shop. am inteles ca exista solutii care sunt speciale, una ar fi 111 Bacteria Eating Enzime Odor Eliminator, alta se numeste Stain&Odor Remover, prima cred ca se putea comanda si pe net, pe site-ul www.111.ro. din pacate informatiile gasite sunt mai vechi, din iunie 2010, insa poate ai noroc si gasesti aceleasi produse sau altele noi.
danielatt spune:
Exista in comert solutie de amoniac parfumata.
Functioneaza dar trebuie sa dai de cateva ori.
Rufus spune:
Depinde de suprafata in care s-a imbibat.
Si mai depinde daca e motan sau pisica.
Daca e motan necastrat...mai greu.
Eu am patit-o acasa cu motanul meu. A facut pipi pe canapea, in semn de protest ca l-am lasat in casa trei zile. Un singur pipi.
Si am dat afara din casa canapeaua.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Laura Ioana spune:
Poti incerca si cu otzet, scoate cam orice miros.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
copiloi spune:
Multumesc pentru idei.
Da Rufus, e motan....am schimbat 2 scaune care erau tapitate...mocheta a fost spalata, dar tot mai miroase .
O sa incerc si cu otet.
Merci!
Laura Ioana spune:
Mirosul de otzet iese repede, nu ramane.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt