salutare,si vreau sa incep in a va spune problema mea(frica),deci eu cu prietena mea am folosit acele foite contraceptive...am urmat instructiunile,a introdus in vagin chiar 2 foite(pentru siguranta),am asteptat 10 min,apoi dupa 10 min,ne-am apucat de treaba....problema e ca eu am ejaculat inauntru,in vagin,in fine a fost acel moment de extaz unde ea a avut orgasm,eu o ejaculare...apoi s-a dus s-a spalat...din ce citisem pe alte forum-uri,am inteles ca defapt nu trebuia sa se spele....acum marea intrebare,este daca poate ramane gravida,nu ne dorim acest lucru,dar nu stiu,suntem,sunt cam cu morcovul in fund
daca povestea e de ieri, poat lua pilula de a doua zi. Daca s-a intamplat mai demult, va dorim bafta sa fie cum vreti voi!
Da, poate ramane insarcinata. Cea mai buna prietena a mea a patit exact asa. Dar femeile au doar cateva zile pe luna cand sunt fertile. Daca prietena ta are ciclul regulat perioada respectiva se poate estima. E pe la jumatatatea ciclului (zilele 12-13-14-15-16 fiind cele mai periculoase).
am rezolvat problema intr-un fel,am fost la farmacie si am luat pastila de a 2-a zi...sa fim cel mai siguri,le-a luat,acum sper sa fie totu bine,cand a luat pastilele avea 36 de ore de la incident,deci nu vad a fi vre-o problema.va multumesc pentru sfaturi si va tin la curent